Vänsterpartiets begåvningsreserv säger kloka saker

INRIKES. Linda Snecker är ledamot av kommunstyrelsen i Norrköpings kommun och ordförande för Vänsterpartiet Östergötland. Hon invaldes i Sveriges riksdag 2014.

-Fattar Pettersson damen rätt så kan vi lägga ned fängelserna och sjukhusen…

https://twitter.com/lindasnecker/status/821648895600164865

Om Linda Snecker på bloggen

19 thoughts on “Vänsterpartiets begåvningsreserv säger kloka saker

  1. Hahahah jag har blivit bättre flera gånger efter sjukhusbesök… anledningen att de inte blir bättre av fängelse är hotell standard och allt för korta straff. Skulle något out sourceas så är det fångar och straff. Hur roligt skulle de va att slå ner Ebba 87 och sitta 30 år i Egypten eller i Thailand. Alla vålds och sexbrottslingar dömda skulle med båt föras till det land/företag som mot lägst avgift kunde bedriva förvaring. Alla vet att kriminalvård knappast fungerar. Sen är det upp till var o en att låta bli om det skulle upplevas jobbigt. Sverige behöver en Duterte.

  2. Joo, man kan blir sjukare på sjukhus, dålig mat och en massa mördarbakterier, som man inte har när man kommer dit men får på köpet.

  3. Till den cerebralt krackelerade stalinistbimbon har följande, för oss normalbegåvade vuxna självklara fakta, aldrig gått hem:
    På ett sjukhus ska erforderlig vård sättas in för att i möjligaste mån bota eller dämpa sjukdomens spridning och biverkningar, såsom smärta och annat lidande.
    Inom fängelsemurarna vistas de individer som utgör en fara för liv och egendom, eller eljest agerat i strid med lagstiftningen. Här gäller det främst att hålla reda på och förvara de för samhället inte bara onyttiga men också skadliga kriminella elementen. I vad mån man lyckas ”bota” delinkventerna, är i sammanhanget av sekundärt intresse. Våra så kallade kriminalvårdande anstalter har knappast några lyckade resultat att redovisa.
    Avslutningsvis kan med fog presumeras att ovan exemplifierade kommunistfjolla trivs som fisken i vattnet med den nya humanitära stormaktens anarkistiska tillstånd, där ingen längre går säker.
    Andreas.

  4. Synd att man nuförtiden inte längre tar sig an gamla kloka tanters ord om meningen med kvinnor på jorden. En av tanterna var den tysksvenska drottning Victoria med konservativa åsikter:

    ”Och då jag har den uppfattningen att kvinnor ej skola blanda sig i politiken, ansåg jag mig ej heller vara berättigad att säga mera än ett varningens ord.”

    Undantag finns dock fler än ett: Golda Meir, Benazir Bhutto. Indira Gandhi och i synnerhet Margaret Thatcher.

  5. Men kommunister är lika korkade hur man än vänder och
    vrider på det, jag tror till och med att dom flyter!

  6. Vilket oerhört obegåvat uttalande. Det kan inte vara på riktigt. Sjukhusens uppgift är att bota och vårda sjuka, är det en nyhet? Att dessutom ett fängelse har en uppgift att skydda befolkningen och samhället mot farliga element är väl inte heller något man kan ha undgått. Var har denna dam tillbringat sin vuxna dagtid?

  7. Vad ända in i glödheta helv–et har det tagit åt alla kvinnor/fruntimmer nu för tiden? Man får ju skämmas ögonen ur sig.

  8. Jojo nu kvalitetssäkrar vi flytvästar av betong! En slogan som låter lika bra som Linda Sneckers slogan som uttalats utan någon som helst eftertanke och förståelse för funktionen och helhet!

    Anser att Linda Snecker visar på en fruktansvärd svagbegåvning, svagsinthet, barnslig enfald och naivitet som få kan mäta sig med!

    En slogan med lika världelöst budskap, tyvärr är det bara PK patraskfeminister som uttalar sig utan att fundera över både handling och ord innan de utförs och uttalas!

    Ett gott råd till alla PK patraskfeminist kommunister ”uttala sig utan att tänka efter är som att torka sig innan man skitit”!

    Linda har tydligen svårt att se någon annan än sig själv och har antagligen fostrats till att tro att Linda är världens medelpunkt! Tyvärr är det många PK patraskfeminist kommunister som inbillar sig att världen stannar utan dem! Hahahohaaaaaahoha!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

  9. Typiskt exempel på lågt begåvad kommunist som hamnat i riksdan där hon ju har sällskap av ett helt kompani lika lågt begåvade.

  10. Vad hon menar är att, på grund av den sanslösa migrationspolitiken, fungerar sjukhusen så illa att risken är stor att ditt tillstånd försämrad där?

    Och jo, Linda Sniker, när man sitter i fängelse begår man färre brott. Men vad som är viktigt är att allmänheten är skyddad under den tid som den kriminelle sitter inne. Eller ska i alla fall vara det om Kriminalvårdsverket gör som den ska.

    Linda Sniker är förövrigt mest känd för att ”jobba” när andra är lediga: https://petterssonsblogg.se/2015/07/04/borjar-jobba-nar-riksdagen-stanger/

Kommentera