Religion gör folk till idioter


Nedanstående lånat från Kazivas blogg

Inlägget jag skrev om ”muslimska kärringar” fick verkligen spridning och jag fick många nya följare, verkligen roligt. Nu har jag väntat några dagar så inlägget lugnat ner sig och tänkte kommentera lite kommentarer, meddelanden och mail.

Jag har fått massor av positiva kommentarer och mail så jag vill tacka alla som skrivit fina kommentarer och välkomnar alla nya följare.

Sen har jag så klart hört från en hel del arga och kränkta muslimer som gapar och skriker om sin religion. Enormt upprörda män med så felstavade meddelanden att jag fick be om hjälp med att tolka vad några skrivit. Jag kommer att straffas av gud om jag inte låter mig omskolas tillbaka på ”rätt väg” och jag ska dö som en hora för att jag jämförde den fantastiske Muhammed med bögen Jesus. Och du araben som kallade mig rasist via messenger, är muslimer en ras?

Kommentarerna på Facebook-sidan är ändå väldigt lugna och fina, särskilt jämfört med liknande diskussioner på sidor som är på till exempel Persiska, där är det alltid bara är hat, hot och ”knulla din mamma/pappa/syster/bror”.

Jag har skrivit det här tidigare men jag måste skriva det igen. Jag säger det jag vill säga på bloggen och sen är det bra så. Jag får inte betalt för att sitta hela dagarna och svara på mail som är flera kilometer långa eller diskutera saker med främmande människor över telefon. Om du har det så himla trevligt med din familj och fantastiska religion så skriv om det på din egen blogg.

Så nej tack, jag vill inte ”diskutera” religion via mail, messenger eller telefon. Jag är inte heller intresserad av att ”se ljuset” eller ”känna profeten i mitt hjärta”. Jag behöver inte begränsa mitt liv med religion och besatthet av gamla sagor och påhitt. Religion gör verkligen folk till idioter.

Om du är så troende och känner dig så himla kränkt jämt åk tillbaka till ett land där du passar in. Om du ska tro på någon religion i Sverige så håll den för dig själv i ditt eget hem. Försök inte trycka din religion i ansiktet på andra, försök inte kräva några speciella rättigheter och lär dig acceptera att i den här delen av världen tror de flesta på vetenskap, inte religion.

Kaziva


14 responses to “Religion gör folk till idioter

 • Monica

  Människan är förmodligen det enda djur som är medveten om sin dödlighet. Det är därför religion har uppfunnits och det är inget ont i det. Det kan vara en tröst att det finns en fortsättning och för någon som har mist en kär anhörig. Men när det urartar till islam och kristen fanatism och under grupptryck till psykiskt störda anhängare som ser sig som Guds utvalda folk är det en annan femma.

  Det motsatta som ateism och att det inte finns något efter döden tycker jag är ett intellektuellt självbedrägeri. För det första är vår tillvaro alldeles för komplicerad för att man bara existerar en stund på jorden så finns ingenting mer. För det andra så är det orimligt att slumpen eller kalla det evolutionen kan skapa våra JAG. För det tredje säger en av fysikens lagar: (Det känner väl alla till som har läst fysik i skolan) Energi kan inte skapas eller förintas det kan bara omvandlas. Människans själ och jag tror att även djuren har en sådan är ju energi.

  Gilla

 • 66mn

  Själv har jag valt att inte vara med i någon slags religion som existerar på våran planet och anledningen till detta är att om man tittar tillbaka i historien på alla olika religioner och vad dom har presterat, så kommer man till ungefär samma sak med alla på ett ungefär. Och det är bara ondska och ondska och inget annat. Och i ett sådant samfund vill inte jag ingår i överhuvudtaget.
  Men där emot så tror jag på något efter detta liv, och därför har jag valt att tror på det goda och om det nu finns en gud så hoppas jag att han representerar det goda, och för att tror på det goda så behöver jag inte någon kyrka eller moské eller tempel för att göra det, och om det nu finns en gud så är jag ganska säker på att han tycker att det räcker med att man tror på honom och det goda.
  Och när det gäller det goda så måste väl dom flesta instämma i att dom religiösa är inte några bra representanter för just det goda. Eller??

  Gilla

 • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  En människa som kallar sig för en religion såväl som ateist har berättat för andra om den egna mentala aktiviteten.

  Personligen anser jag inte att man ska ljuga för barn om Jultomtens existens, ej heller för religiösa om Demiurgens existens. Det är elakt. År 2017 vet vi varifrån religionerna sannolikt kom.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2013/08/06/mental-dysfunktionalitet-har-skapat-religionerna/

  Gilla

 • peterwehlin

  De är idioter som är ateister eller som accepterar falsk religion.

  Gilla

 • Mimi N.

  Here she is: Kaziva Sadafi, Sweden’s own Kardashian chick – famous for being famous !!!! What a lough !!!

  ”I kampen mot dumhet har intelligensen väl vapen, men icke sköld.” Gustaf Lindborg (1875 – 1927)

  Gilla

 • eva

  Kaziva är en kvinna med huvudet på skaft!

  Gilla

 • jockfall

  Religioner är till för individer utan verksamhet mellan öronen.

  Gillad av 1 person

 • arra

  bara IDIOTER tror på religoner vi andra vet bättre

  Gilla

 • Nils

  Mitt intryck är snarare att religioner avspeglar folk.

  Gilla

 • ossie

  De flesta idioter behöver ingen religion för att vara idiot.

  Gilla

 • Undrande...

  UNDERBAR KVINNA!!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: