Hjärntvättade muslimska kärringar, varför flyttar ni inte till ett muslimskt land?

ISLAM. Kaziva är en 29 årig kurdisk tjej från Iran. Hon flyttade till Sverige för nästan 10 år sedan och jobbar inom äldrevården, i hemtjänsten, som boendehandledare och som tolk. Hon läser också för att kunna bli sjuksköterska i framtiden. 

-Pettersson har lånat nedanstående inlägg från hennes blogg.

”Ikväll satt jag i telefon med kärringar i släkten som ville ge mig dåligt samvete över mitt liv och vill att jag ska resa hem till Iran. För dem är religion inte personligt, för dem är religion någonting som ska tryckas i ansiktet på alla andra. De är så förtryckta och hjärntvättade. Det komiska är att deras män inte alls bryr sig lika mycket om Islam som de gör.

Man är inte muslim om man inte bär sjal, inte ber fem gånger om dagen och inte läser koranen. Jag bryter mot alla islams lagar. Jag pratar med och kramar om män, jag dricker (vatten eller vad som helst) utan att dölja munnen och glaset (det anses för sexigt att visa för en man), jag har hund… jag är ingen riktig muslim på något sätt.

Men går man emot religionen så hoppar de på dig direkt. När jag säger att jag inte tror på sagor om Muhammed och Allah från 1 500 år sedan bli de helt vansinniga.

– ”Whashi, whashi” (vild), du är gravid. Aj Aj Aj…. Gud kommer att straffa dig, du kommer att få ett förlamat barn. Allahu akbar, allahu akbar!!

– Du drömde om Muhammed när du var 9 år, vad har hänt med dig?

Kanske inte så konstigt att man drömmer om Muhammed när man är 9 år när allt kärringarna pratade om på dagarna var Muhammed. Förresten så handlade drömmen om hur ”Muhammed” följde efter mig när jag skulle gå på toaletten, så pedofil-varning. De tog mig faktiskt till en Imam för att tyda drömmen, han hade inget vettigt svar utan mumlade bara om ett långt liv.

Sen, vilka är det egentligen som ”gud” har straffat? I muslimska länder är det mest bara kaos, krig och förtryck. Alla är sjuka och det finns ingen sjukvård. Allt är sämre än det är här! Ändå straffar ”gud” enligt dem alla ”kuffar” i västvärlden? De är sinnessjuka. De fattar inte att deras länder är skit på grund av religionen, det är den som är problemet och det är den som har stoppat utvecklingen.

Jag är också så jävla less på hjärntvättade kärringar från Mellanöstern som har kommit hit och dragit med sig Islam. På asylboenden straffar de kvinnor som försöker komma bort från Islam. I hela landet sitter djupt troende muslimska kärringar hemma med sina krämpor och sitt gnäll. De kan ingenting, de gör ingenting, de har inget liv och de ber om att gud ska straffa alla icke-muslimer.

För att jag är så trött på gnälliga muslimska kärringar vill jag nästan göra som min syster i Österrike och bli kristen. Jag tror hellre Jesus som blev korsfäst och ändå förlät och förespråkade icke-våld mot Muhammed, en krigsherre och pedofil.

Jag är glad att jag bor i Sverige och har rätt att göra vad jag vill och rätt att uttrycka mig. Om jag var kvar i Iran skulle jag bli vansinnig och både får piskstraff och fängelse om jag sa vad jag tyckte.”

Kaziva

Det finns muslimska länder. Varför åker ni inte dit?
Det finns muslimska länder. Varför åker ni inte dit?

11 thoughts on “Hjärntvättade muslimska kärringar, varför flyttar ni inte till ett muslimskt land?

  1. Det var en vacker sommarkväll satt jag vid stranden i knälång kjol och armlös blus och njöt. Det kom förbi mig två täckta muslimska kvinnor och tittade på mig med avsmak och hade en mimik som de vill spotta mig och sen gick de ner och badade med kläderna på. Det kändes som jag levde på undantag i mitt eget land. Jag kände mig verkligen kränkt. Ingen
    PK-myndighet informerar dom om att de får ta seden dit dom kommer.

  2. En positiv och sällsam skildring där upphovspersonen är värd att respekteras. Huru få är icke dessa undantag, och det kan även i detta fall sägas att undantaget gör regeln. Som kristen är det lätt att tolka vederbörandes målmedvetna strävan så att de goda krafterna och det sunda förnuftet lyckats i dragkampen om en ung människas tillhörighet. Hon tycks ha träffat sitt val i kampen mellan ont och gott och undertecknad ber att få gratulera!
    Tack för inslaget.
    Andreas 🙂

  3. Skånsk tjej från Sverige. Skulle du skriva så Pettersson?
    Skriv Iransk person i stället, håll inte på och tramsa.

  4. Jag har följt Kazivas blogg ett längre tag och uppskattar henne verkligen. Klarsynt och mycket duktig, dessutom självständig och vet vad hon vill.
    Man kan hitta Kazivas värld på sammanställningen Riktiga nyheter.Kimmo som jag verkligen rekommenderar som daglig ”morgonbön”.

  5. Det var en riktigt klockren analys av skumrasket, som pågår. På 1950-60-talet efterfrågades stor arbetskraft och de som då flyttade till Sverige ( från t.ex. Italien, Jugoslavien ) hade jobb, som väntade på dem. De här bidrags-besökarna är ett nytt påfund, som egentligen liknar en olaglig konfiskering av skattemedel.

  6. Det är tjejer som hon som jag är beredd att välkomna och jag håller med henne i mycket.

Kommentera