25 thoughts on “Svensk media

  1. Det ryktades att hon skulle komma ut med en ny jul-skiva.
    Jag gick och väntade, men istället kom en skiva med vintervisor.
    Vad skall man med vintervisor, när det är jul?

  2. Ingen normalbegåvad person kan rimligtvis hysa något intresse för den gamla bibelprimadonnans erotiska historik. Den kan hon gott behålla för sig själv, denna fånflinande, egocentriska bigott.
    Andreas.

  3. Ankdammen Sverige!

    Journalister, kändisar o politiker! Ett lite gäng i Stockholms innerstad, där alla känner alla!

    Är man t.ex. journalist o vill göra karriär så börjar man något år på AB sen går man till DN ett par år. Därefter är man mogen för TV4 o så håller det på i ankdammen!

  4. vi behöver inte VILSNE MEDIA VI BÖHÖVER SANNING det får vi här , tråkigt att jag har svårt att delta är sjuk . men vill sponsra er som orkar kämpapå

  5. Och vad kan det bero på?
    Kommer hon till himlen?
    Vad vill Carola säga att den är röd, irriterad, att det gör ont när hon ta på den att hon har känselbortfall att hon inte njuter lika mycket som tidigare?
    Det är bara bra att hon inte sprider vidare sina gener..

  6. Jag slutade köpa Expressen för många år sedan efter att ha sett löpsedeln…
    ”Naken-Janne hade sex i ladugården”

  7. Stackars flicka hon måste vara alldeles upptorkad , det är inte lätt att vara kändis, men skvallerpressen jublar här kan säljas många lösnummer , jag menar givetvis tidningarna om ni kanske trodde att jag menade något annat .

  8. Drt är något hon kommer att berätta om i ett tv-program under kvällen. De skriver om vad som händer på tv.

  9. HÅLL MED vi behöver lätt humor , i vårt dagliga allvar .Måste skriva ha ha hi hi LÅGT NYHETS VÄRDE , men fick mig att LEEE läpparna behöver jympa

    • @arra, att skatta och le är ett måste för ett gott, långt liv. Man kan göra det framför spegeln för att stärka ansiktet. Bättre är en bild på statsministern. Då hånflappar jag. Det stärker självkänslan. Denna slutsats efter Löfven i media dissat Katerina Janouch.

      • jag har inte sett lövens dissande har varit sjuk o utan ork att se världen ÄR HAN inte klok HON SA allt med herder o samvete allt rätt

  10. Bra då vet jag.

    Lägger det till kunskapsbanken ,om att religion gör människor konstiga.

    Fast det visste jag redan.

  11. Jag antar att det är Thomas Mattsson med Expressen som kommer med denna för nationen så viktiga information. Han är säkert stolt över den medarbetare som grävde upp detta scoop. Var det månne stjärnreportern Niklas Orrenius. Eller var det Carola som behövde pengar och PR som var tipsaren.

Kommentera