Oslagbart specialerbjudande


BEDRÄGERI. Idag fick jag ett ”Oslagbertspecialerbjudande” från Kombilotteriet. För endast 69 kronor får man två st bäddset värda 659:- och två st Femmanlotter samt en Kombilott värd 200 kronor. 

Sedan får man en tillsvidare prenumeration på en kombilott direkt hem i brevlådan för 200 plus 25 kronor i faktureringsavgift.

Det fina i kråksången är att den som behöver lite sängkläder kan beställa dessa för 69 kronor och få lite lotter på köpet och sedan säga upp tillsvidare-prenumerationen som inte har någon uppsägningstid.

Förmånstagare för lotteriet är Socialdemokratiska Arbetarpartiet och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund.

sap-lotter


24 responses to “Oslagbart specialerbjudande

 • Karin

  Ett jäkla konstigt lotteri de där. Brevbäraren ringer på dörren hos mig. Grattis du måste vunnit nåt!!!!!! Nä det är inte möjligt svarar jag. Läs adressen och namnet är du snäll säger jag. Och allt stämmer. Va fan det måste väl vara nåt garn jag beställt då…… I paketet va en stor Vas!!!!!!!! Och ett kort från KombiLotteriet Grattis till din vinst 🌷🌷🌷🌷. Problemet är att jag har inte EN jävla lott , inte EN lott. Kanske ramlar in lite stålar nån dag, kan ju hoppas så man slipper gröten eller va de filmjölk dom äldre fick…… Nä verkar inte så mycket ordning och reda på de mesta nu för tiden.

  Gilla

 • GO

  Se detta som en möjlighet att dränera sossarnas partikassa 😀

  Gilla

 • Mimi N.

  Sveriges självaste stjärnglans, illustra, ‘populära’ Margot Wallström har klättrat upp en toppstyrd hierarki steg för steg i hög fart utan att behöva läsa på någon högskola. Vi tar bara de 3 senaste åren:

  Hon var 2013–2014 projektdirektör på Svenska Postkodlotteriet – hon gick inte på Lotterihögskolan (!!)

  Hon var 2013–2014 också ordförande i styrelsen för Lunds universitet – inga universitetskurser på repertoaren (oj, förlåt, CV !)

  I oktober 2014 tillträdde Margot Wallström som Sveriges utrikesminister (inga vetenskapliga/politiska studier !) – endast genomgånget gymnasium i den stora metropolen Skellefteå.

  OM HON INTE VARIT ‘POSTKODLOTTERIST’ SKULLE HON INTE FÅTT SÅ MÅNGA PRISER OCH UTMÄRKELSER !!!!

  Hedersdoktor vid Chalmers tekniska högskola 2001, Mälardalens högskola, University of Massachusetts och Umeå universitet.
  H.M. Konungens medalj av 12:e storleken i Serafimerordens band 2008 ”för mångåriga betydelsefulla insatser inom svensk och europeisk politik”.
  Göteborgspriset för hållbar utveckling 2008, för sitt arbete med kemikalielagstiftningen REACH
  Monismanienpriset 2009
  Elin Wägner-sällskapets pris Årets väckarklocka 2012
  Kommendör av Franska Hederslegionen, 11 april 2014
  Grand Star of the Order of Jerusalem december 2016

  MORALEN; KÖP SOSSARNAS LOTTER !!! Boooo-haa !!!!!

  Gilla

 • Håkan

  Någon sa att Mona Sahlin är ansvarig för vinstplanen i lotteriet?

  Gilla

  • Mr Jordan

   Hoppas inte, Mona borde omyndigförklaras på studs, borde faktiskt skett för länge sedan. I sanning en humanitär gest, att befria henne från det tunga ok som ansvar belastar henne med. Frågan är om hon förtjänar det, ett år på kåken kanske är rätt medicin.

   Gilla

  • Billy Boy

   Om Mona Sahlin har ansvar för någonting i sosse-lotteriet kan det bara handla om förlustplanen.

   Det Mona varit involverad i har aldrig handlat om att någon annan skall gå med vinst. Att egoistiskt sko sig själv på skattebetalarnas / väljarnas bekostnad har oftast varit hennes primära mål.

   Därmed är fifflardrottningen Mona Sahlin att betrakta som lotteriets / sossepartiets äkta nitlott alla kategorier.

   Gilla

 • Jerker Liljegren

  Lovades koppar/muggar om jag med i lotteriet. Fick aldrig några. Inte ens efter påpekande.

  Gilla

  • Mr Jordan

   Det var ju svagt men det bevisar bara vilka lallare de är. Kopparna kommer du säkert över, avbruten prenumeration och en röst som inte går till sossarna får duga som hämnd.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Någon som känner till tolkningen av logiken bakom medias benämning på svenskar o annat?

  London-svensk? Är det någon som är från London och blivit svensk där? Eller är det en svensk som bor i London?

  Vad är då en Malmö-svensk? Någon som är från Malmö och blivit svensk här (sådana finns det ju gott om)? Eller är det en svensk som bor i Malmö?

  Och vad är en Malmö-norsk? Någon från Malmö som blivit norsk där?

  Varför kallas svenskar som är i London för svenskar när de inte kallar afrikaner som är i Sverige för Malmö-afrikan? Jag hittar ingen logik mer än att de vill att alla ska kallas för svenskar så fort man satt sin fot här?

  Borde det inte heta Malmö-somalier, Malmö-afghan, Malmö-syrier, Malmö-ljugoslav om det heter London-svensk?

  Eller om en svensk är i London borde denna kallas engelsk givet den logik man använder om personer som kommit hit och kallas svenskar? Varför blir jag som svensk inte engelsk utan bara London-svensk? Och om jag rest runt i landet hade jag då bli engelsk-svensk (som en ordbok)?

  Det handlar om att London-svenskar utsatts för rasism enligt källan och eftersom vita människor inte kan rasifieras måste det ju vara någon med ett annat ursprung än svenskt fast dom vill att det ska vara en svensk? Så det är egentligen en afghan eller dylikt?

  Det blir ju onödigt krångligt med det här hemliga kodorden?

  Gilla

 • Lemoutzoglou

  Kungligt. Beställde direkt och kommer säga upp abonnemanget direkt. Lite lotter och sängkläder subventionerade av sossarna kan man ju inte missa.

  Gilla

 • TruthConquers

  Har för mig om jag inte minns fel att detta lotteri sponsrade Hillary.

  Gilla

  • Argus

   Postkodlotteriet har skicka 60, 70 miljoner till Clinton foundation. Jag är dock tveksam att socialister släpper ifrån sig något frivilligt.

   Gilla

 • JR

  Den extrema kommunistregimen har försatt Sverige i en ohållbar situation, hela jävla landet är nu en enda stor nitlott!
  JR

  Gilla

 • Nils Dacke

  Släng skiten Pettersson, affärsmodellen bakom detta erbjudande liknar S inbjudan till invandrare från dysfunktionella kulturer. Det känns som att kissar på sig, varmt och skönt i början, senare blir det kallt, fuktigt och eländigt.

  Gilla

 • mari

  Sossarna använder gärna andras fickor i sin jakt på föda åt kriminella gäng.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Sossarnas benägenhet för bedrägerier syns även på deras lotterier.
  Att köpa Socialdemokraternas lotter är ett sätt att ge sitt stöd till deras vansinniga samhällsbygge.

  Gilla

 • Tanten

  Vad är haken? Skulle aldrig nappa på något sådant.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man skulle inte sponsra islamistjuckarna ens med en revolver riktad mot tinningen! Fan ta marxistmaffian och dess nationsfientliga verksamheter! 👊 Vill EXPO ha mer pengar, kan de be sin avgrundsdemon Soros om fler bidrag!
  Andreas

  Gilla

 • Billy Boy

  Grattis Pettersson!
  Vilket ”frestande erbjudande”! Särskilt lockande är ju vilka ”förmånstagarna är”. I utskicket du fått har man iaf berättat att det är sossarna som är den verkliga vinnaren. Det missar sosseriet ibland att göra tydligt och klart för sina lott-köpare. Kolla här!

  Den dolda vinnaren bakom TV-lotteriet
  (Publicerat 12 juni 2006 )

  Här nedan två (2) delcitat ur reportaget från Kaliber, Sveriges Radio.

  ”Sedan några år tillbaka håller partiet, tillsammans med nykterhetsorganisationen IOGT-NTO, på att bygga upp ett nytt skraplottsprojekt, Spero, med skraplotter som Femman, Tjugan och Krysslott.

  Det var också Spero som hade det lotteri som ingick i TV4:s stora sommarunderhållning Stadskampen, och sidoprogrammet Total torp makeover.
  Lotteriet gick ut på att en kändis tillsammans med lokala krafter renoverade ett sommartorp som sedan lottades ut till någon av de TV-tittare som köpt Stadskampslotten. Totalt lottades sju torp ut under bästa sändningstid i somras.

  Fokus flyttas

  Men organisationerna bakom Spero har enats om att fokusera hela marknadsföringen på just varumärket ”Spero”. Inte ens på lottsedlarna framgår det att överskottet fördelas mellan socialdemokraterna och SSU å ena sidan, och IOGT-NTO å den andra. Den informationen finns endast undanskymt på Speros hemsida.”

  ”Det är stinkande

  Fotografen Bingo Rimér och musikern E-type var två andra som medverkade i programmet utan att veta vart pengarna från lotteriet i slutändan gick. E-type säger till Kaliber att om han hade vetat att en del av pengarna skulle gå till socialdemokraternas lotteriverksamhet så hade han inte ställt upp i programmet:

  ”Nej, då hade jag krävt att hälften skulle gå till den andra sidan. Eller att det skulle gå till något annat, det finns ju en väldigt massa hjälpbehövande organisationer förutom dom. Vad som helst som är opolitiskt. Alltså det här utgår jag ifrån att även om jag vore sosse, jag kanske är socialdemokrat, det är ingen som vet. Jag tycker ändå det är stinkande att man lurar till sig pengar.”

  Inte ens kultur- och utbildningsminister Leif Pagrotsky (s), som var en annan kändis som deltog i programmets lotteridel, har en aning om att hans eget parti låg bakom. Det låter han hälsa via sin pressekreterare.

  Slut av två (2) delcitat ur reportaget från Kaliber, SR:

  Hela reportaget (både text + 4 ljud-intervjuer) finns på denna länk:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=821569

  Sossarnas politik och lotteri-finansiering måste nagelfaras grundligt innan man går på deras lömska finter för att lura både väljarna på utlovade vallöften och lottköparna på infon vilka som i slutändan tar hem den största vinsten.

  Gillad av 3 personer

 • NSD är inte folkvänlig ´arra ta inte gratis månad

  detta hör inte hemma här , men måste fram – mitt barnbarn bor i skåne skrev till mormor , har norrbotten tappat förståndet DÅ gällivare NSD fuckar SD vill dom dö . ?????????????? som bojkottar SD

  Gilla

 • ossie

  Kombilotteriet samt postkodlotteriet ska man undvika om man inte vill stödja EXPO och Sossarna.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: