Rosförsäljare stjäl från barn och gamla

INVANDRARBROTT. Två kvinnliga rosförsäljare tvingade en 12-årig flicka att köpa en ros för 500 kronor. Flickan blev beordrad att ta ut en 500-lapp ur en bankomat varpå kvinnorna tog sedeln ur hennes hand och försvann från platsen. Det menar kammaråklagare Jörgen Bengtsson, som nu åtalar kvinnorna för olaga tvång och grov stöld. – Jag blev livrädd, säger den 12-åriga flickan i förhör.

Polisen fick i december 2016 larm om att åka till en gata i centrala Varberg där en 12-årig flicka uppgett att hon blivit tvingad att köpa en ros för 500 kronor av två kvinnor. Polisen fick också uppgifter om en bil som skulle kunna vara kopplad till förövarna och på sin väg till platsen skymtade polisen nämnda bil. Polisen stoppade bilen och upptäckte en bukett rosor på golvet. Två misstänkta kvinnor greps och blev sedan anhållna av åklagare.

Nu har de misstänkta kvinnorna åtalats vid Varbergs tingsrätt. De åtalas på två punkter: Dels för olaga tvång. Dels för grov stöld. Alternativt ska gärningen betraktas som utpressning.
Enligt åklagaren Jörgen Bengtsson ska brottet bedömas som grovt då han menar att kvinnorna har tagit pengarna ur 12-åringens hand och att brottet varit särskilt hänsynslöst på grund av offrets låga ålder.
Den 12-åriga flickan uppger i förhör att hon var väldigt rädd vid händelsen och att hon kände sig tvingad att ta ut pengarna då kvinnorna hade en aggressiv stil.

Åklagarens bevisning består bland annat av kamerabilder från bankomaten som ska visa hur den 12-åriga flickan tvingas ta ut pengarna. En filmsekvens ska också visa hur en av kvinnorna kommer över pengar från en äldre dam med rullator. Åklagaren menar att kvinnorna konsekvent inriktat sig på gamla och unga som har haft svårt att freda sig från “deras påträngande beteende”. 

-Pettersson hittade artikeln på Expressen/GT men de vill inte varna allmänheten om vilka damerna som stjäl för äldre och barn är så jag länkar inte. Nedan fyra bilder, en är från Expressen, de andra från polisen. Ni får själva gissa vilken som är Expressens…

7 thoughts on “Rosförsäljare stjäl från barn och gamla

 1. zigenare . är bättre än våran regering – lurar oss på smått , SE PÅ vad regeringen gör — hela regeringen är värre än zigenarna , GER bort hela landet . ZIGENARNA SMÅ FIFFLAR DET gör inte REGERININGEN , den tar allt, från oss .

  • ´zigenare bara lurar oss MEN det är upp till oss , att tro på dem – STATEN SVERIGE . tar utan att fråga ,

 2. Nästa etnisk svenska person som ens på skämt kallar etniska rumäner för rasister och att de behandlar sin stackars råååmska minoritet så hemskt eller ännu värre, kallar etniska rumäner för zigenare förtjänar en saftig jävla lusing så det skriker om det.

  Även jag som etnisk svensk har sagt samma sak till de etniska rumäner som jag känner bäst (syftar på vänner inte bekanta).

  “Så fort någon svensk jävel säger något minsta kaxigt till er face to face om zigenare så smäll till dem med den hårdaste lavetten direkt, så länge det inte är under arbetstid”.

  De flesta kollar skumt på mig, vissa skrattar nervöst. Gör som andra folkslag som också har zigenska minoriteter i sina länder som: juggar, polacker, ungrare, bulgarer, tjecker, slovaker, finnar säger jag, var lite mer på, lite mer aggressiva om någon ska vara besserwisser mot er. Va inte en ryggradslös etnicitet som etniska svenskar är.

  Ta aldrig aldrig skit från en etnisk svensk kära etniska rumäner, vi har förstått vårt egna land för alltid, vi har inget koll på vårt eget land och dess folk och vem som gör vad, hur fan ska vi ha koll på något annat land i Europa som vi knappt kan hitta på en karta.

  Och snälla om nån fet jävel ska svara, “jo de flesta svenskar har visst koll” kan ni lika gärna gå och lägga er för det har ni inte alls. Etniska svenskar som läser Pettersson och andra Sverigevänliga bloggar har koll, de som däremot får sina nyheter från skitmainstream-förrädar-media har det inte, vilka tyvärr är en majoritet.

  Nu är de flesta som läser här inne till skillnad från mellanmjöks-Svensson mer pålästa, men om någon undrar varför etniska rumäner och ja även andra från folk från f.d kommunistländer som har mycket ziggizzzar i sina länder är “rasister” mot dessa kretiner med sin destruktiva kackerlacks-kultur så har ni svaret ovan, i bildformat och allt!

  Vi sitter alla i samma sits, vi med våra musslor i väldigt stora antal, de med sina ziggizzar i stora antal – frågan är var ska vi européer ta vägen? Vi har inga förpliktelser gentemot någon, inget av våra länder har varit någon aggressiv kolonialmakt eller så ändå får vi betala ett högt pris.

  Jag spyr!

 3. Tidningen Nya Tider har uppmärksammat några av de vanligaste namnen, vad gäller zigenare i Sverige. Enkla sökningar på Lexbase har sedan jämförts med de vanligaste svenska efternamnen. Zigenska talesmän och kvinnor har i decennier åkt land och rike runt, i syfte att ta död på myten om långa, vida kjolar, fullproppade med stöldgods. Undersökningen visar som förväntat att myten stämmer, alltför väl. Förutom stöld och snatteri så förekommer även en hyfsat utbredd droghandel. Inget nytt under solen, alltså. Orkar inte redovisa alla siffror i procent, här och nu. Men som Morgan Johansson säger, plockar man bort de socioekonomiska faktorerna så är skillnaden försumbar.

  Jag ber om ursäkt, brukar inte ha för vana att blåsa upp icke-nyheter, det är såklart svenskarnas fel. Cheers!

 4. Har själv blivit ofredad av dessa ständigt uppdykande blomsterförsäljare. En mycket bestämd hållning i kombination med en definitivt markerande gest brukar räcka, men man inser hur många oförberedda personer som låter sig överraskas av de irritabelt påträngande inkräktarna och som faller till föga för deras krav. En så ung person som i exemplet kan inte förväntas besitta en erforderlig pondus och erfarenhet för att värja sig mot brottslingarna. Dessa vet exakt var de skall sätta in stöten och rekognoscerar varje plats innan de attackerar. Man kan innerligt önska att skolorna följde upp samhällsutvecklingen genom att informera hur eleverna skall kunna skydda sig, i stället för att indoktrinera dem med en massa värdelöst multikulturellt trams och globalistfloskler.
  Andreas.

Kommentera