Våldtäkten av handikappad på Gotland-utredningen läggs ned!!!


Nu har det gott för långt. Den handikappade kvinna som våldtogs av 6 invällare har blivit kränkt igen. Utredningen läggs ned eftersom brott inte kan styrkas, beroende på att deltagarna lämnat motstridiga uppgifter?!?! Tidigare har vi skrivit om dessa våldtäktsmän som hotades och fick flyttas från Gotland för att ”skyddas”.  Vem beskyddar den 30-åriga kvinnan från detta trauma –  att inte bli trodd trots denna kränkande behandling. Att nu bli kränkt av rättsväsendet……….Detta är upplagt för medborgargarde. Det är nog bäst att ingen vet var ”gossarna” är, man vet aldrig vad folk kan ta sig för när de blir arga – på riktigt!

 

SVT


62 responses to “Våldtäkten av handikappad på Gotland-utredningen läggs ned!!!

 • Protesterna mot våldtäkt mycket värre än våldtäkt | Petterssons gör skillnad!

  […] Cantwell är upprörd över att gotlänningar protesterade mot en misstänkt gruppvåldtäkt begången av asylsökande unga män från Mellanöstern och att utredningen lades ned på grund av motstridiga uppgifter. Det […]

  Gilla

 • Sven-Erik

  Absolut många, många goa kommentarer som speglar inte bara gotlänningarnas utan också Ölands och fastlandets frustruaton över Sveriges ”ovårda(n)de” åklagare (för brottsoffret).
  Inte undra på.att Marcus Birro ilskbar till och skriver;
  – Snacka om bisarr maktutövning. Är inte det rörande komiskt i all sin avslöjande nakenhet?

  Åklagen – ”Vi har tagit ett beslut om att inte ställa de här männen till svars men vi behöver skicka poliser till Gotland för att slå ner alla folkliga protester mot vårt genomtänkta och rättvisa beslut”.

  MB – ”Vad är det som händer i det här landet egentligen?” Slut MB.

  – Ja vad håller Eliasson på med? Att kväsa och inte lyssna på folket brukade socialdemokratin (förr) kalla diktatur. Är det en inskolningsprocess inför den nya eran, resultatet av öppna hjärtans politiska ideologi som vilar på icke judisk/kristna traditioner?
  nakenhet?

  http://marcusbirro.blogg.se/2017/january/ar-du-kvinna-och-sitter-i-rullstol-far-du-skylla-dig-sjalv.html

  Gilla

 • Fredde

  ”Oberoende” SVT skriver på Text-TV att Den misstänkta våldtäkten
  kopplades snabbt till etnicitet. Det
  har spridits uppgifter om att de fem
  männen, som fortfarande är misstänkta
  för övergreppet, är asylsökande.”

  Alltså inget om ifall de är asylsökande, bara att det spridits uppgifter.

  Men… lite senare i artikeln är man tydliga:
  ”Under de kommande dagarna publiceras
  också en film på Youtube där några män
  som pekats ut som misstänkta våld-
  täktsmän angrips och filmas av en man,
  vars namn är välkänt i högerextrema
  kretsar. ”

  Där var man väldigt tydlig!

  Och föga förvånande:
  ”En demonstration mot
  rasism anordnas i Visby för att bemöta
  den hätska stämning som uppkommit.”

  Men, inget om att SD samlade in pengar!

  Denna statliga propaganda-apparat!!

  Tyvärr kan man heller inte anmäla Text-TV till Granskningsnämnden (som om det skulle hända nåt där…), för Text-TV undantas!

  Man anger även TT som källa, vilket inte heller är neutralt då TT ägs att bl.a. kvällsblaskorna och dessutom uppges ytterst sällan någon skribent i det som publiceras av TT!

  Perfekt propaganda-apparat med andra ord!

  Gilla

  • Cinna

   Det är ju text TV, TT etc som ständigt kopplar till etnicitet, de är ju för 17 besatta! Fattar de inte att det är BETEENDET folk stör sig på; våldtäkt är inte acceptabelt, oavsett förövarens härkomst!
   Folk vill inte ha ett rättsväsende som dömer efter etnicitet, (eller snarare inte dömer), utan fördömer våldtäkt och gruppvåldtäkt i synnerhet.
   Tyvärr har vi inte det: varför ”rättens” ständiga fokus på brottslingarnas väl och ve? Varför känner vissa ett behov av att demonstrera mot rasism, när någon blivit våldtagen? Då är det ju DE, som framhåller etniciteten! Menar de att våldtäkt är mer okej om förövaren har ”rätt” etnicitet?
   – Det tycker inte jag. En våldtäkt är en våldtäkt och jag vill inte ha ett samhälle där våldtäkt är accepterat och det ordnas demonstrationer FÖR förövarna!

   Gilla

   • Fredde

    Exakt! Ett övergrepp är alltid ett övergrepp, oavsett vem som begår det eller dennes bakgrund.

    Men, tyvärr verkar det inte fungera så i Sverige längre.
    Man vinklar fokus bort från brottet och lägger istället fokus på att tjata om rasism och fascism.

    Precis som Text-TV gör….

    Gilla

 • Peter Skoglund

  Visst ska vi ha ett fritt samhälle.

  Det skriver jag under på alla dagar i veckan.

  Men ett så här ”fritt” samhälle, är inte det jag förespråkar……………….

  Gilla

 • Bolpen

  Domstolarna i Sverige måste ha väldigt mycket att göra eftersom dom indirekt ber medborgarna ta saken i egna händer.

  Gilla

 • arra

  V I FATTAR allt är POLITISKT styrt , varför undra . INTE ENS under 2 a världskriget var det så här mycket censur . Hitler var rak .<han sa sitt mål rakt ut – det gör inte våran regering . mörkar ,,sprider falskt om grannländer FY FAN LÖFVEN LÖVEN – VÄRRE ÄN KRIGET PÅ 30 -o 40 TALET. HAN SMYG KRIGAR I LÖNNDOM mot svenskar

  Gilla

 • SD 60% i 2018

  Det finns bara spyor och mörker kvar. En kvinnas vittnesmål bara väger hälften så tungt, säger alla(h).

  Gilla

 • gamgubben

  Om inte målsägande säger sig utsatt för tvång eller hot, varför har det då blivit rättssak av händelsen?
  Det är något skumt i görningen endera av åklagaren eller målsäganden.
  Återigen en mörkläggning av vad som sker i vårt land!

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Den moraliskt befriade och intellektuellt handikappade socialakrobatiska ”kommentator” som kan ta denna rättsvidriga hantering i försvar, kan anses som medskyldig till vad som nu utspelas i detta laglösa land. Den som inte för länge sedan insett att dessa repetitiva åtalsunderlåtelser och frisläppanden inte utgör ett direkt hot mot rättsstaten och dess förmåga att utöva och verkställa sin dömande makt, har ingenting på en anständig nyhetsblogg att göra. Den som gottar sig åt de kriminella härskarornas ohejdade framfart och tar de skyldiga politikerna till den anarkistiska utvecklingen i försvar, kan hålla sig till mainstreammedias rika utbud av nationsfientlig verksamhet.
  FY FAN!
  Andreas 😦

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Förtroendet är för länge sedan förbrukat för svenskt rättsväsende, INTE ens när brottslingarna levereras till polisstationen händer något! Sådana här åklagare behöver inte Sverige befolkning!
  I valet 2018 måste vi säga ifrån genom att rösta på SD, det enda som kan leda till förändring.
  Saknar ytterligare ett parti bestående av kvinnor och män i vårt land som fått nog, tror det kommer så småningom…..

  Gillad av 1 person

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Betänk noga att Feministiskt Initiativ och Miljöpartiet demonstrerade på Gotland för våldtäktsmännen mot den handikappade kvinnan! VILKA SVIN!!

   Gillad av 1 person

   • Fredde

    Exakt! Och vilka samlade in pengar till kvinnan? Inte var det FI eller MP…

    Det var SD!

    Och dessutom släpptes våldtäktsmännen fria beroende på att ”den rullstolsburne kvinnan inte gjort tillräckligt motstånd”.

    Hur lätt är det i en rullstol??
    Hur lätt är det att göra motstånd mot 5 män som ensam kvinna??

    Hade hon nu försökt göra motstånd, så hade hon väl åkt på att betala skadestånd till ”berikarna”…

    Gilla

 • Nils Dacke

  Detta innebär alltså en gruppvåldtäkt eller andra brott i grupp är OK om man bara se till att lämna olika uppgifter i förhör och att samtliga
  är invandrare.Mitt förakt för det s.k rättssamhället är enormt och överträffas bara av mitt förakt för PK-fascister inom politik och media som möjliggjort detta förfall.

  Gillad av 1 person

 • Mia

  Jag tror att kvinnan drar en lättnadens suck att det inte blir någon rättegång. Efter allt ståhej och uppmärksamhet kanske hon inte vill sitta i en lång rättegång och berätta allt när ingen ändå skulle bli dömd i brist på bevis.

  Gilla

  • Lena

   Om hon drar en lättnadens suck, det vet vi inte men resten av din kommentar den instämmer jag fullkomligt med dig i, sorgligt att vårt ”rättsväsende” är så ruttet !

   Gilla

  • Tony

   Alltid samma omsorg om det allt smutsiga samhälle som
   växer fram under Stefan Löfvens ledning.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Mia….på sätt och vis har du nog rätt, straffen är ju löjligt låga, det som behövs är ett stopp för den ansvarslösa massinvandringen och en konsekvensanalys av densamma. Dock, jag tror att ”brott kan styrkas” men åklagaren saknar vilja. Ett grovt brott har begåtts och det vore rimligt med en fällande dom mot de inblandade, lagen borde ändras! Att bevisa exakt vad var och en gjort går INTE och därför borde alla på platsen dömas gemensamt för ”grov gruppvåldtäkt” – viktigt att lagen ändras, det ska räcka med att de varit på platsen och inte gjort något för att stoppa våldtäkten.
   Uuuuut med sådana här svin från mitt land! Åt helvete med dessa avskum!!

   Gilla

  • Sven-Erik

   Citat från åklagare; -”Jag kan också säga att målsäganden inte påstår att hon varit utsatt för våld eller hot, säger Åke Olsson som inte heller kan bevisa att kvinnan varit i en särskilt utsatt situation.”
   Intressant, att inte påstå är inte samma sak som att bekräftar hon blivit utsatt för våldtänkt. Samma löjets skimmer drabbar åklagaren som Marianne Ny i den famösa Assange undersökningen.
   Kan förstå att flickan inte orkar med en rättgång. Men åklagaren ska beivra och lagföra. Allt annat ett svek mot hans egen mor och alla kvinnor.

   Gilla

 • Ullabella

  Detta måste vara Sveriges lägsta lågvattenmärke någonsin. Sitter man i rullstol är man skyddslös i detta perverterade land! Jag skäms numera för att vara svensk! Humanitär och Moralisk supermakt, my ass..!

  Gilla

 • Tony

  Sverige är idag en stor katastrof, och något om bidrager
  starkt till detta är det fullständigt havererade (o)rättssystemet
  vilket närmast går att beskriva som ett grovt skämt, inget brott
  är för shaskigt utan att det stora skämtet kan lägga ner och klappa
  brottslingarna på huvudet, samtidigt som man ger den brottsutsatte
  ytterligare en fet smäll. Bara det att sju man ska kunna skylla på
  varandra och gå fria är helt otroligt, i ett sådant fall ska samtliga
  dömas, eller var 6 av dem blinda och inget såg när han förgrep
  sig på henne ? Fanns inte ett enda tekniskt bevis från kräken,
  eller väntade myndigheten så länge enbart för att kräken skull
  komma undan?

  Gilla

 • mix

  okey. men då har man slagit fast att den rullstolsbundna kvinnan ville ha sex med fem aghaner hon aldrig mött tidigare på en toalett. Spår är ju säkrade osv,så man vet att akten ägt rum. Då är det ju det man säger,hon ville ha gruppsex med dem. punkt.

  Gilla

 • Fredde

  Åklagaren säger: ”då vill man att rättsväsendet ska bestå av människor som är sakliga och objektiva”

  Det kan jag inte se att man är, det finns massor av fall där man inget gör åt begångna brott på grund av att det är asylanter och/eller andra ”berikare”.

  Hur många har gripits för alla fyrverkeri och raketskjutningar t.ex.?

  Är det sakligt och objektivt när en ”berikare” får 3000 kr i böter efter att ha försatt en hel busslast i livsfara genom att ta tag i bussratten under färd, medan en svensk som sågat ner jakttorn får 3 månaders fängelse?

  Bara ett exempel bland många….

  Gilla

 • ericr45

  Det ryktas om att dessa fem eminenta bidrag till Sveriges Humanitära Storhet har fått skyddad identitet.
  Någon som vet?

  Gilla

 • Fjodor

  Alla förrövarna ljög så utredningen lades ner.
  Fantastiskt!

  Gilla

 • Cinna

  Fattas bara att männen ska få skadestånd också.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Naturligtvis får dom ju det!

   http://www.jk.se/ansokan/frihetsberovande/

   Gilla

  • Bo Persson

   Jo,skadestånd det kommer dom att få.Jag vet inte vad man ska göra.Rättsväsendet är på förövarnas sida,politiker,media och regering är på deras sida.Ingen hjälper brottsoffren i detta fruktansvärda kaos av kriminalitet som Sverige befinner sig i.Som jag sa vad gör man?Igår skrev jag ett brev till Nordiska rådet och bad dom ta upp Sveriges problem.Vi behöver hjälp nu och då är väl dom nordiska grannarna man frågar först.Jag bad dom ta upp frågan på ett möte eftersom vi har en medial och politisk lögn om detta problem i Sverige.Jag nämnde att om fem år kan det vara så att svenskar behöver söka asyl i våra grannländer.Då kan inte vi laglydiga vara kvar p.g.a hot och våld.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag vet heller inte vad man ska göra! Om det nu blir val 2018 i Sverige har vi absolut sista chansen!

    DÅ GÄLLER DET ATT PERSONRÖSTA!

    Då gäller det att förstå allvaret, det gäller det att vara rädd om sin röst, det gäller att vara insatt!

    Gilla

 • Cinna

  Det är illa nog att regeringen släppt in 100-tusental utan id, vi vet inte vilka de är, mer än att de kommer från världens mest konfliktfyllda, människoförtryckande områden.

  Det är än mer illa att Sveriges myndigheter och rättsväsende skyddar och håller dem som begår kriminella handlingar om ryggen.

  Och skattebetalarna får stå för notan.

  Gilla

 • Bror

  Då ”polis” och ”myndigheter” skyddar brottslingarna har de per definition gjort sig till brottslingar och är alltså gjort sig till fiender mot oss som inte begår brott.

  Var och en är skyldig att försvara sitt eget och sina vänners liv, så handla hädanefter därefter!

  Psalm 109:12-16
  ”Må ingen visa honom barmhärtighet och
  ingen förbarma sig över hans faderlösa.

  Må hans efterkommande bli utrotade
  och hans namn utplånat i nästa släktled.

  Må hans fäders missgärning bli ihågkommen
  inför HERREN och må hans mors synd ej bli utplånad.

  Må de alltid finnas inför HERREN,
  må minnet av dem utrotas från jorden.

  Ty han tänkte inte på att vara barmhärtig
  utan förföljde den som var betryckt och fattig
  och den som hade ett bedrövat hjärta,
  för att döda dem.”

  Gilla

 • ruben

  Så bedrövligt. Man kan tro det är medveten hets mot folkgrupp? Att man medvetet provocerar Svenska medborgare till något mycket farligare?

  Gilla

  • Bo Persson

   Igår kom en rapport att kvinnor i Sverige känner sig mer och mer otrygg.Överfallen på kvinnor har ökat med 30%.Är det konstigt med detta rättsväsende som vi har?Stackars kvinna som har blivit helt övergiven av samhället och man skyddar dessa jävla kräk med poliseskort.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag vet inte varför jag skall tycka synd om kvinnorna i Sverige? Det är väl till största delen kvinnor som har dragit packet till Sverige?

    Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige, hade SD troligtvis haft egen majoritet i riksdagen!

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Gilla

   • Ullabella

    @ Kalasbetalaren

    Kvinnor är framför allt individer. Hur vet du att det är samma som ”röstat för att bli våldtagna” (missade minsann det vallöftet 😉 som sedan blir det?

    Eller du menar att kollektiv bestraffning av ALLA kvinnor är ok eftersom de flesta inte röstar på SD? Tillåt mig ha en avvikande åsikt.

    Gilla

   • Lena

    Ullabella
    Jag tycker att den här kvinnliga danska journalisten sätter en helt korrekt syn på vårt samhälle.

    Mer från henne, tack !

    Gilla

   • Lena

    Ursäkta glömde länken, här kommer den.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag förstår att du har dåligt samvete för att du har röstat för införandet av Sverigeistan och att vi alla skall tvingas betala för att utrotas! Jag förstår att det måste kännas hemskt att vara medskyldig till gruppvåldtäkt!

    Men inget blir bättre av att gnälla på politikena, det är handling som gäller!

    Naturligtvis är alla kvinnor individer, men att nån patriot skulle följa med ockupanter till deras boende mitt i natten tror jag är sällsynt! Nu när du själv verkar ha vaknat ur törnrosasömnen tror jag inte att du heller hade följt med!

    Man får läsa på själv, naturligtvis gavs inget vallöfte om gruppvåldtäkter, men drar man hit avarter med en kvinnosyn som vi inte ens hade här på medeltiden, så blir det såhär! Begriper man inte detta borde man inte få rösta!

    Sen får du förlåta mig, men jag har svårt att tycka synd om folk som själva har försatt sig i skiten, eller du tillåter inte mig att ha den åsikten!

    Gilla

   • Ullabella

    @Lena
    Tack, det är ett mycket bra inslag. Har sett det tidigare och håller med den danska journalisten om varje ord. Männen har feminiserats i väst och det är mindre bra.
    Men jag ser fortfarande kvinnor som individer och inte del av en homogen klump. 😉

    @Kalasbetalaren
    Har ej dåligt samvete för att ha låtit mig luras av etablissemanget (skulden ligger hos dem.) Däremot retar det mig enormt mycket. Men det spelar ingen roll idag för det är som bekant omöjligt att ändra det förflutna hur mycket man än grämer sig. Kanske bättre se framåt och väcka fler som i sin tur kan göra detsamma.
    Iofs kan jag kanske förstå din bitterhet, visst. Du får tycka vad du vill och samma gäller mig. Ha det (diskussionen avslutad för min del)!

    Gilla

 • RäddSomFan

  Sådant land som vi i dag lever i klarar jag fan inte av mer, vi svenskar är ta mig fan helt rättslösa, dessa individer som begår brott av olika slag måste på ett eller annat sett straffas det är en sak som är säker, klarar inte staten av jobbet som folket har anlitat dom för, så måste folket straffa dessa gärningsmän själva, så här som det är idag kan vi bara inte ha det längre, något måste hända nu, någon måste stå upp för dom svaga i samhället och skydda dessa.

  Gilla

 • age

  Nu har vi alltså inget rättsamhälle alls i vårt fosterland.
  Alltså dags att organisera medborgargarden, ”Grannsamverkan”.
  Försvaret finns inte längre, det finns nästan ingen polis, det finns ingen regering som värnar om svenska folket, det finns inga krisförråd, det finns ingen juridisk rättvisa m.m.
  => Vi är framme vid att vi måste sköta, och försvara oss själva.
  – Medborgargarde, ”Grannsamverkan”!
  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Staten börjar gå ut med budskapet: Se till att kunna försvara er själva!
  D.v.s. staten kan inte skydda oss.
  ”Grannsamverkan”!

  Jag är övertygad om att det är fler än jag som ser och förstår allvaret i situationen.
  Säpo kommer säkert att kontakta mig för konsultation.

  Gilla

 • Mimi N.

  Mina ord är inte slut, men jag får inte tala ut, eller hur, Pettersson ?!

  Gilla

 • Ingemar

  Fruktansvärt! Mina ord är slut!!

  Gilla

 • ossie

  Så nu finns det ett prejudikat att gruppvåldtäkter är lagliga i alla fall om det är asylsökande bedragare som är gärningsmän. Svenska rättsväsendet har nått ytterligare ett bottennapp. Oslagbart ?? Vete fann om det inte kommer mera.

  Gilla

  • odalkvinnan

   Gruppvåldtäkt är ett nyord som Orwell skrev om i sina romaner. Ett nyord för att det inte förekom innan invandringen kom med män från andra kulturer. Står det gruppvåldtäkt är det svårt att mörka, det blir ett kodord för vad som hänt

   Gilla

 • Argus

  Dags att byta ut de perverterade i de rättsvårdande myndigheterna som tror och tycker att de är varje kvinnas önskan att ha sex med medeltida män i varenda möjlig öppning. Skulle bra gärna vilja se åklagarnas och domarnas surfhistorik.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: