Ensamkommande, de nya knarkarna

Polisen i Stockholm går ut med att 9 av 10 som grips för drogmissbruk i Järvaområdet är ensamkommande.

Främst är det heroin ynglingarna brukar och här har heroinlangarna i Stockholm hittat en ny marknad.

Det här ger ytterligare fokus på de frågor som redan ställts. Vilka är ynglingarna som kommer hit och vad är det de egentligen flyr från? Dessa ynglingar säger sig fly från krig, konflikter, oroligheter och militärtjänstgöring. Det stämmer säkert i många fall, men gör det verkligen det i alla?

Hursomhelst kommer de till Sverige och möts med öppna armar. De får tak över huvudet, flera mål mat om dagen, de har fritt inträde till olika evenemang, de får träna gratis på gym, får besöka badhus utan att betala, de får datorer, mobiler, kläder, de får studera gratis och får hjälp med allt annat de behöver. Likt förbannat är det många ensamkommande som tackar för hjälpen med att begå grova brott.

Varför ungdomar som söker skydd i Sverige börjar använda droger när de kommer hit har säkert sina förklaringar. Jag misstänker att man försöker bearbeta dessa hos myndigheterna, men problemet är större än så.

Droganvändning måste finansieras. Här kan vi se att dagsersättningen till ensamkommande ligger på 12 till 24 kronor, beroende på ålder. Denna ersättning sägs ligga till grund för ynglingarnas inköp av kläder och privata tillhörigheter man inte får gratis på HVB-hemmen. Bara de cigarretter som många ensamkommande har i mun kostar nog mer än ersättningen de får. På den här sidan kan vi läsa att 1 gram heroin kostade cirka 1 100 kronor/gram år 2015. Bara detta gram kostar lika mycket som 45 dagsersättningar till en ensamkommande över 17 år och givetvis ännu mer för en yngling som är yngre.

Givetvis finansieras detta missbruk av brottsliga gärningar och detta kan vara en förklaring till att ensamkommande förekommer i så många utredningar hos polisen.

I oktober 2015 kunde vi läsa att kostnaden för ensamkommande skenade. De 25 miljarder som kostnaden beräknades till 2015 var alldeles för låg enligt SKL. Det polisen nu rapporterar om är en av många utgifter som inte medräknades i denna utredning och hur många miljarder som skattebetalarna måste avsätta i fall som detta drogberoende får vi nog gissa oss till så länge.

“De här människorna är en del av Sveriges befolkning och vi måste ta ansvar för det”

Säger ordföranden för Sveriges ensamkommandes förening, Musse Hosseini. Nej Musse, de är ingen del av Sveriges befolkning. De befinner sig här temporärt och vill de stanna permanent får de nog bevisa att de är skötsamma och villiga att följa de regler som gäller i vårt land. Om inte, finns det ett hemland i Afrika och Asien som väntar på dem.

SVT

 

14 thoughts on “Ensamkommande, de nya knarkarna

 1. Det är således dessa aktiviteter Löfvén avser med sitt utlåtande om att asylanterna skulle vara lönsamma för Sverige. Ekonomin blomstrar bland de kriminella, och denna grupp plus asylindustrins påpassliga entreprenörer är de enda som gynnas, medan det dränerade välfärdssamhället är en saga blott.
  Andreas.

 2. Ingår säkert i en affärsplan. Som insmugglade baaaaaaarn får de allt de behöver medan de bygger upp ny affärsverksamhet med hjälp från hemlandet. Allt är redan planerat. De är här för att sköta avsättningen av opium och andra droger. Gå i skola här, lära sig hur Sverige fungerar och lära landets barn att bli opiumberoende genom att sälja på skolorna.
  Så djävulskt uttänkt!
  Vem kunde tänka sig detta om små baaaaaarn?

 3. Det har gjorts beräkningar i bla Tyskland och inom nåt Eu organ att ca 40 % av de sk “ensamkommande” är kriminella inklusive knarkmissbrukare redan från hemlandet men det är förbjudet i svensk systemmedia att rapportera fakta och sanning när det gäller massinvandringens alla djävulska konsekvenser.Bara kommunister/socialister vill skada sin egen befolkning så som sjukklöverjuntan skadar och plågar svenska folket på alla upptänkliga sätt och vis.Dessa ondskans lakejer kommer inte upphöra med massimporten från tredje världen förrän de stoppas / landet är fullständigt ödelagt för det är deras djävulska blodtörst största mål.

 4. En liten frågesport: 10 frågor.

  1: Var får de pengar ifrån till knark?
  2: Var hittar de knarket?
  3: Vilka tjänar på knarket?
  4: Behöver vi den här affärsidén i vårt fosterland?
  5: Vill vi ha det här affärsområdet i vårt fosterland?
  6: Ska vi ägna oss åt “kärnverksamheten” i vårt fosterland?
  7: Ska “kärnverksamheten” vara att driva vårt fosterland framåt?
  8: Ska vi göra oss av med onödig verksamhet i vårt fosterland?
  9: Ska vi agera själva för regeringen, kommuner och polis gör det inte?
  10: Ska vi starta “Grannsamverkan”?

  Tankar från “age”.

  • Jag är 100% säker på att dom säljer knark för att betala för resan hit till det kravlösa bidragslandet, hoppas innerligt att PK ungarna knarkar ihjäl sig

 5. Pensionsräddare?!? HA… Vilket j-a skämt! Hur många tror fortfarande på det? Räcker upp en hand…. Någon? Inte? Joo, någon finns det väl??? Nänä inte det….?!? (visste väl det, skoja bara lite så här på en måndag 😆😆😆)

 6. En stilla undran: är det inte dax att börja skicka “hem” dem nu. Det verkar gå långsamt!

 7. Av den totala opiumproduktionen i världen svarar Afghanistan för cirka 95%.
  Bland det mest kända semisyntetiska opiaterna finns heroin (diacetylmorfin).

 8. De kanske (troligtvis) var knarkare redan i sina hemländer innan de blev “exporterade” hit?

 9. Beställt och sanktionerat av “Feministregeringen”, FI, 7-klövern, Jonas. Sverige kommer duka under snabbare än ngn kan tro o drömma om. Mord, bränder, våld o knarkets metropol, grattis PK.

Kommentera