Kvinna överfölls och våldtogs i Stockholm i natt


BROTTSLIGHET. En kvinna i 30-års åldern rånades och våldtogs i ett trapphus i Stockholm i natt, skriver flera medier. Kvinnan var på väg genom Ruddammsparken när hon kände sig förföljd av en man. Hon tog sig in genom en port och blev då överfallen. Polisen säger att kvinnan inte ska ha fått några fysiska skador!!! Ingen person har gripits.

– Hon våldtagen i trapphuset. Det handlar om fullbordad våldtäkt och hon blev också rånad, säger Albin Näverberg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Därefter påbörjades en jakt efter gärningsmannen och upprepande försök har gjorts för att leta rätt på honom – utan att lyckas. – Vi letade efter personen, men det gav ingenting och vi kunde inte hitta honom.

Enligt polisen var han i 35–40-årsåldern, men de vill inte gå in på närmare signalement

Larmet kom till polisen klockan 23.19. Under natten har polisen gjort en teknisk undersökning på brottsplatsen och förhört personer som blev vittnen till delar av händelsen.

-Pettersson noterar att kvinnan inte var blind, det finns vittnen och polisen vill inte närmare gå in på signalementet och det är ju också ett signalement eller…det sägs heller inte vad kvinnan blev rånad på, skumt?

Undrar om det kommer förslag på att förbjuda portar och trapphus för att komma åt våldtäkterna? Det är ju den vanliga svenska lösningen när man inte vill göra något åt det riktiga problemet utan bara symptomen…


26 responses to “Kvinna överfölls och våldtogs i Stockholm i natt

 • eugenecork

  om inte annat, så är det bra för Taxi-näringen,
  som ligger mig varmt om hjärtat…

  Gilla

 • Mimi N.

  Här är det tillåtet med ”spray iritant” (pepparspray) – att ha på sig och använda i nödvärn. Dessutom är alla flerfamiljehus försedda med porttelefon, elektroniskt lås och eletronisk bricka, inte nummerkod. Det blir inte dyrt om alla boende skramlar pengar för det.
  Nu verkar systemet onödigt för vi blivit av med många zigenare – de valde andra länder med naiva och generösa människor.

  Gilla

 • Nog Nu

  Hur kan demokraternas polistalesperson vara så säker på att kvinnan inte blivit smittad av något allvarligt?

  Politiker! Håll ordning på era importer!

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  I detta kommunikativa samhälle borde det allvarliga hotet mot den allmänna säkerheten inte komma som en överraskning för någon normalbegåvad samhällsmedborgare. Signifikativt och tragiskt att fruntimmer i synnerhet lik förbannat väljer att utmana ödet genom att utan eskort ta sig hem genom mörka stadsgator. Som upplagt för de importerade rovdjuren att slå till! Vissa har uppenbarligen svårt för att lära sig att INGEN längre går säker någonstans och att vi alla nu tvingas vidta förebyggande planering och åtgärder samt ett helt nytt säkerhetstänkande.
  Är regimen nöjd nu efter att ha lagstiftat mot pepparspray??? Våra fiender är nämligen utrustade med en betydligt grövre arsenal än detta för damer så angelägna försvarsmedel.
  Andreas.

  Gilla

  • Ingemar

   Man skyller ofta på att pepparsprayen kommer att missbrukas i brottsligt syfte, men erfarenhetsmässigt sker ju det ändå! Det är ju inte vanliga skötsamma medborgare som går omkring med knivar, pepparspray och skarpladdade pistoler mm i brottsligt syfte! Som Trump sade efter Parisdåden: ”Only the bad guys had guns!”. Jag är för ungefär samma vapenlagar som i USA, dock med bättre koll på fd kriminaltet vid licensansökan. Men det gäller inte mig, jag kan få licens på vilket lagligt vapen jag vill! Men jag tycker att det ska vara lättare att få till personligt skydd t ex.

   Gilla

 • Ingemar

  Hej, mina kommentarer kommer inte in i flödena, vet ej vad det beror på, vet ni vad det kan vara?

  Liked by 1 person

  • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

   Besynnerligt, Ingemar!
   Lycka till! Internetkrångel är en veritabel pina. Aldrig är man närmare en hjärtinfarkt än under dessa den psykologiska tortyrens smärtsamma minuter.
   Andreas 🙂

   Gilla

   • Ingemar

    Hehe, ser att de kommit in nu iaf! Det blev lite konstigt med två stycken nästan lika, för jag var ej säker på att jag verkligen skickat något alls!

    /Ingemar

    Gilla

 • Ingemar

  Med anknytnig till ämnet: I förrgår begicks ett fruktansvärt Våldtäkts- och rasistdubbelmord av 5 Svarta i USA, media försökte mörka!
  Det brutala dubbelmordet på Channon och Christopher – dådet som tystades ner av media:

  https://www.nordfront.se/det-brutala-dubbelmordet-pa-channon-och-christopher-dadet-som-tystades-ner-av-media.smr

  Liked by 1 person

 • Ingemar

  Med anknytnig till ämnet: I förrgår begicks ett fruktansvärt Våldtäkts- och rasistdubbelmord av 5 Negrer i USA, media försökte mörka!
  Det brutala dubbelmordet på Channon och Christopher – dådet som tystades ner av media:

  https://www.nordfront.se/det-brutala-dubbelmordet-pa-channon-och-christopher-dadet-som-tystades-ner-av-media.smr

  Liked by 1 person

 • Claes H

  Ruddammsparken ligger på Östermalm. Börja vid (T) Tekniska Högskolan och ta Körsbärsvägen norrut. — Men nu räcker det inte ens med att bo i ”rätt” del av sta’n; man kan råka illa ut ändå.

  Liked by 1 person

 • ossie

  Kod 291 förstås. Om offret är av Fi eller MP sort så har hon fått vad hon röstat på.

  Liked by 1 person

 • Albert

  Poliserna borde anhållas och straffas för skyddande av brottsling!
  Kanske även dömas för medhjälp till våldtäkt, då deras tystnad troligtvis kommer innebära att fler svenska kvinnor får sina liv sönderslagna av denne våldtäktsman och andra. (vilket naturligtvis är en arab/neger av hemlighetsmakeriet att döma…).
  Tack Sveriges politiker för all denna berikande mångkultur, i landet där lögnen har blivit till sanning. Där utlandsfödda kriminella nu helt fritt tillåts rasera det allra sista av det som en gång var bra med det här landet!
  Usch och Blä!

  Liked by 1 person

 • Schweinet

  Om gärningsmannen varit svensk, vit CIS-man hade självklart polisen gått ut med signalement. ”Vi söker en svensk man med blont hår, blåa ögon, ca 180 cm lång, normal kroppsbyggnad, stockholmsdialekt, ca 35-40 år gammal, han var klädd i jeans, skjorta och en svart parkas-jacka. Vi lägger alla resurser vi har på fallet och har t.o.m inkallat extrapersonal. Vi kommer lösa våldtäkten inom 48 timmar.”
  Invandrare: ”Vi vill inte gå in närmare på signalement än att det är en person som är människa. För övrigt har polisen inga resurser att lösa småbrott av den här digniteten. Ring någon annan än oss om ni har tips.”

  Liked by 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Till slut går sanningen upp för 87:an att Sveriges politikerfrälse genom den ansvarslösa massinvandringen överlämnat landet till araber/negrer/muslimer, – se på Malmö…! Ett tydligt politiskt korrekt beslut att INTE lämna ut signalementet på en grov brottsling. Man tror att det är ett skämt men det är order från SOCIALDEMOKRATERNAS PARTISTYRELSE som utnämnt Dan Eliasson till högsta chef, ordern är mörka, kod 291 gäller för att den obehagliga men uppenbara SANNINGEN inte ska nå den sovande 87:an….
  Vi är alla illa ute, snart ser hela Sverige ut som Malmö! Svårt att ta in den chock/ traumatiska upplevelse den rånade och våldtagna kvinnan måste uppleva! 87:an har fått vad de beställt av clownen Stefan Löven!

  Liked by 1 person

 • Two Different Shoes On

  Vänta bara till den stora vågen kommer
  Just nu kraftsamlar tredje världen befolkning på förflyttning till det förlovade landet. Tro mig inte, bra. Se själv, men klaga inte sedan.
  Islamiseringen har vi inget att välja på, även om många vill tro det.
  Ge mig ett enda exempel där en icke islamiskt land inte blivit totalt islmiserat efter muslimsk invandring. Ett enda?

  Liked by 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Kanske det händer nåt nu, när problemen i resten-av-Sverige har nått Östermalm.

  Gilla

 • Android77

  Inga fysiska skador? Låter som hon verkar nöjd?

  Farlig utveckling att betrakta mord och våldtäkter som det normala. Det pågår en anpassning av svenska folket till en obehagligare framtid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: