11 thoughts on “95% har inte asylskäl

  1. Detta procentuella snedförhållande har både vi och den allt annat än sverigevänliga regimen hela tiden varit medvetna om. Det verkar som om man från den sjufaldigt förbannade och parasitbefrämjande regeringens sida inte vet hur snart de skall kunna dränera landets samtliga resurser. Globalistfnasket FN och deras obsoleta och folkförföriska lagar och förordningar har tillåtits att utnyttjas in absurdum. Det öppna missbruket är en ren skandal och har ingenting med de föråldrade reglerna till fromma för verkligt utsatta människor på flykt att göra.
    Andreas.

  2. Migrationsverkets syn på flyktingar under put generalen Anders Danielsson måste granskas.
    Det är ju horribelt att över 70% fick uppehållstillstånd 2016 när det till nästan 100% handlar om lycksökare som vill ha bidrag. Sverigedemokraterna måste agera kraftfullare om kräva att gärningsmännen ställs till svars.

  3. Folk med medeltida värderingar sätt barn till världen som de inte kan försörja. De söker sig till västländer för att bli försörjda. Väl i väst kräver de få behålla si na värderingar som lett till armod i landet de lämnat. Detta uppmuntras av vänsterfolk och västerländska regeringar. Allt våld som följer sägs vara västerlänningars fel. Samtidigt hävdas att invandring berikar. Med vad, annat än våld och utanförskap?

  4. Exclusivity only on Dissidenter.com – Camilla granskar och intervjuar och får veta sanningen om ensamkommande barn. Något som både Alliansen och Rödgröna regeringar har förnekat.

  5. Den s.k. asylrätten tillkom på 1940-talet och var tänkt att ge -i första hand- kvinnor och barn skydd från krigets fasor. Detta är nu 75 år sedan och lagen får väl anses vara både föråldrad och otidsenlig.
    Lagen skulle ge skydd åt flyktingar från grannländer, inga andra!
    I dag utnyttjas ”rätten” till 100% av dom som inte har det allra minsta flyktingstatus, av människor som kommer från andra sidan jordklotet och tillhör civilisationer som är ljusår från våra! Klart att det då skapas konflikter.
    Den nuvarande asyllagen bör omgående skrotas och med ett retroaktivt ogiltighetstillägg på 50 år tillbaka i tiden, alltså dom som kommit under denna tid skall omgående skickas tillbaka, på egen bekostnad!
    Den dag Norge, Finland eller något annat av våra grannländer hamnar i krig, så hjälper vi naturligtvis till, med eller utan denna lag! Det är inbyggt i vår generösa natur och går utanpå alla fjantlagar!
    JR

  6. Kompetens måste avgöra vilka som skall få komma hit annars är Sverige snart en bananrepublik. Allt annat är vansinne.

  7. Löfven får allt svårare att få stöd för sina fria fantasier och Ruinfeldts påverkan på migrationsströmmarna bör snart uppmärksammas internationellt? Han har kostat många länder en ansenlig slant? Han kan ju åka med sin flickvän (italienskt påbrå) till Italien och berätta för dem om vinsterna eller nån annan godnattsaga?

    En enkel sak italienarna kan göra är att angöra en sydligare hamn innan migranterna släpps av? Tillbaka till gå? De behöver ju inte ta med dem till Europa? Sannolikheten att någon har asylskäl är ju uppenbarligen låg och det går ju att söka asyl även i Afrika om jag inte har missförstått FN:s intentioner med de skrivna reglerna kring asyl?

    Om jag visste att jag hade möjlighet att finansiera det skulle jag gladeligen skriva en deckare om jakten på den som satte igång hela den här rörelsen? vem som stod och lockade med sötsaker som en snuskgubbe som vill kladda på småbarn?

  8. Det är väl därför som man i Sverige införde andra typer av asylskäl som ”ömmande”, eller ”flyr från fattigdom” så man kunde få en högre invandring.

Kommentera