Har Donald Trump rätt? Går det att lita på spioner som hade fel om Irak?

MEDIA. I Sverige har PK-media haft som huvudnyhet Rysslands eventuella dataintrång och försök att påverka USA:s presidentval i flera dagar. 

Som bevis används uttalanden av företrädare för den gigantiska amerikanska underrättelse- och säkerhetsapparaten (17 olika organisationer med 900 000 anställda och en budget 2013 på drygt 50 miljarder USD enligt Wikipedia ) som konstaterar att utländska datahackare inte hade någon som helst påverkan på utgången i valet.

Märkligt nog verkar hatmedier i Sverige lita totalt på den amerikanska underrättelsetjänsten denna gång, trots att de vet att det är samma gäng som påstod att Saddam Hussein hade massförstörelsevapen och en massa andra felaktiga rapporter.

Sanningen är nog att media inte kan begripa att Donald Trump vann valet för att väljarna ville det och nu försöker skylla sina egna tillkortakommanden på Putin och minska trovärdigheten för USA:s folkvalde president.

-Pettersson menar att naturligtvis försöker Ryssland, Kina, Frankrike, Tyskland och alla andra länder påverka politiken i andra länder till sin egen fördel men det land som troligen ägnar sig mest åt sådan påverkan är USA men därom är de svenska journalisterna tysta för närvarande…

Att som Expressen med flera påstå att Putin gav order om att påverka valet är bara löjligt, även om han gjorde det så skulle inte Expressen veta om det, utan de sprider falska nyheter som de gissat sig till…putin-gav-order

 

 

14 thoughts on “Har Donald Trump rätt? Går det att lita på spioner som hade fel om Irak?

  1. Censuren och propagandan redan under Kuwaitkriget (då Irakiska soldater påstods rycka prematurbarnen ur sin kuvöser) och före Irakkriget (då Irak påstods ha och tillverka massförstörelsevapen, kärnvapen) var helt uppenbara för mig iaf, och för många andra. Det är nästan lika nu när Putin påstås ha gett order om dataintrång i syfte att påverka valutgången, samt att svartmåla Hillary, det är mycket osannolikt!!! Undra vad USA:s underrättelsetjänst håller på med, ja, Assange, Snowden………

    Vilka är det som försökt svartmåla Trump??????

  2. Putin stör med stor sannolikhet många PK människors nattsömn. Putin är över dem dag som natt. Snart är även Trump på banan på riktigt och då kommer psykofarmaka och rödvins intagen att öka markant hos dessa nervsvaga individer. Vårdplatserna på hispan bör byggas ut rejält redan nu i förebyggande syfte.

  3. Det verkar att vara svårt att få till och med en ledarskribent
    med vettiga åsikter i Svensk slaskmedia, dom borde ju hålla
    en något högre nivå än övriga journalister, men denne här
    fjanten och likadant Sydsvenskans är ett klart bevis på motsatsen

    Att Malmö skulle vara ett föredöme är ju rent skrattretande,
    om Malmö mister det underhållsstöd som övriga Sverige
    bistår dem med, så hade staden gått i brak konkurs utan
    dom miljarderna. Malmö är en katastrof!

  4. Svårt att veta vad som stämmer, kan jag uppleva. Antingen är detta den globalistvänliga elitens kraftansamling för att få valet ogilitigförklarat och få Clinton som president och samtidigt ta chansen att hetsa Putin in i hörnet.
    Eller så har det verkligen skett. Och då måste man fråga sig varför. Det låter för enkelt att bara förklara det med att Putin är bad guy och demokraterna good guys. Om man tittar närmare på de senaste 30 årens relation mellan Ryssland och USA och särskilt när Bill Clinton var president och när Hillary var utrikesminister kan jag ha viss förståelse för om Ryssland vill förhindra Clinton att bli president igen. Det vore farligt för freden.
    Å andra sidan kan jag förstå om inte USA vill tappa världsherravälde till BRICS länderna och om de ser det som ett hot.
    Det känns som om snart striden står om Europa. Kanske har den redan startat.

  5. Det är surt att förlora. Att beskylla Putin för att amerikanska folket ville ha förändring är den ultimata bortförklaringen. Uppenbarligen söker Obama konflikt med Ryssland. Antingen för att försvåra för Trump eller att driva fram en kris så att han slipper lämna makten. NATO hållet just nu på att rusta i Europa. Tanks och trupper skickas mot ryska gränsen. Om detta står inget att läsa i ljugmedia och sägs inget om i censurerade public service. Varför??

    http://steigan.no/2017/01/05/usa-sender-3600-tanks-mot-russland-massiv-nato-opptrapping/

    • När Trump kräver att de ska leva upp till NATO-stadgan, det vill säga anslå 2 % av BNP till militärutgifter, kommer nog intresset att ha amerikansk trupp stationerad i landet att minska.

  6. När det gäller beslutet att invadera Irak så tror jag inte att den amerikanska ”intelligentsian” hade sämre underrättelser än Hans Blix. Dels var det de neokonservativa hökarna som drev på, dels var det en revansch från George W för hans fars, George H W, förlust i presidentvalet och att Saddam hade hotat hans far.

    Det amerikanska systemet är inte en demokrati, det är en plutokrati med starka inslag av nepotism. När det gäller det senare hoppas jag på en förändring då både Clinton- och Bush-dynastierna åkte på svidande nederlag.

  7. USA:s ”spionorganisationer ” kan kallas
    med ett gemensamt namn och det är ”Propagandaministeriet”.

    • Csaba Bene Perlenbergs beskrivning är en obefintlig konsekvensanalys, som mer liknar förhoppningar än en analys av verkligheten. Men vad är att vänta från en agenda journalist.

    • Det är väl rätt tydligt vad denne Perlenberg av judisk-ungersk härkomst vill oss vita människor?

      Varför flyttar inte denne Perlenberg till Tel Aviv och apterar sin agenda på sitt eget folk?

  8. Att lita på USAs spionorganisationer är naturligtvis uteslutet, de är inget annat än politiska propagandaorgan, absolut ovederhäftiga.
    Därmed inte sagt att Trump har rätt, endast att USAs dokumenterat ljugande spionorganisationer inte är att lita på.
    Det blir svårare och svårare att lita på information över huvud taget, man blir tvingad att lita till sig själv och det sunda förnuft man tror sig ha då samtliga, ja samtliga, MSM upprepade gånger har beslagits med propaganda och förbannad lögn.

Kommentera