Även idag har en man skjutits i Malmö

INVANDRARVÅLD. En man har blivit skjuten i en lägenhet i området Persborg i Malmö. Han kunde själv ringa och slå larm om det inträffade, skriver polisen på sin hemsida. Ingen har gripits.

-Pettersson undrar om ni minns när skott i Malmö betydde fotbollsmatch, men tiderna förändras och PK säger att det är berikande…

Polisen

malmo_skott

29 thoughts on “Även idag har en man skjutits i Malmö

  1. Det var en dag av sorg igår i Maramures länet. En 49-årig vakthavande befäl mördades när han var ensam på sitt rum vid polisstationen – grymt knivhuggen och tjänstevapnet stulet. Smärta och indignation var i allas hjärtan, för polisen var en omtyckt familjeman och skulle gå i pension om ett par månader. Idag hittade befällets arbetskamrater mördarna – två bröder som häktades de på fläcken.
    Förutom att poliserna kan sitt yrke, har man resurser, tekniska medel och detaljerat arkiv på fingeravtryck och bilder.
    Gott folk, ni måste – absolut – bli av med Eliasson för att få bukt med ohyran i Sverige. Det är era liv som står på spel.

  2. Man få väl kalla Malmö för Sveriges egen ” Gaza Strip”
    Den enda anledning jag kan tänka mig varför ”De fredliga och Humana” vill bo där måste vara att man känner sig som ”hemma”.

  3. Det finns bara ett sätt att få ordning på det här.
    Börja med att rensa uppifrån!

    Ut med Löfven, Ygeman och den kriminelle Eliasson.

    In med en tuffing som polischef som vågar införa nolltolerans för brott!

    Precis som Giuliani gjorde i New York på 90-talet med stor framgång!

    • Som den filippinska Regerings chefen, han vill lasta in buset i plan och kasta ut dem över havet utan fallskärm

      • Gummibåt utan åror i frånlandsvind ger också ett värdefullt resultat.
        Avsikten är helt i linje med koranen, invers!

        Krig betyder angrepp eller försvar!

        Koranen/islam har förklarat krig mot oss.
        Vi måste svara!

  4. Varifrån kommer alla vapen??? Kan det vara de svenska, av myndigheterna så ansatta jägarna, som ligger bakom dessa repetitivt begångna brott? Vapendirektivet är ett djävla skämt, och vitsmakarnas enda ambition är att i möjligaste mån försäkra sig om vår oförmåga till försvar. Vi är helt enkelt inte betrodda att handskas med skjutvapen. Ej heller äger vi laglig rätt att medföra pepparspray i självförsvarssyfte. Vi skall med alla medel avväpnas och försättas i icke stridsdugligt skick!
    Andreas.

  5. Det allt överskuggande grundläggande problemet är ett hopplöst föråldrat ekonomiskt tänkande och agerande – som jag ser det. Om hur det kan vridas rätt här.

  6. Läser om att Obama nu ger en massa terrorister på Guantanamo amnesti. Löfvén borde göra motsvarande med Mangs och Ausonius, mot att de städar upp bland importligisterna i Malmö litet…

  7. Socialdemokratisk retorik.

    Om någon säger ordet neger, reagerar vi direkt.

    Om någon skjuts ihjäl i Malmö, håller vi käft.

    • Skulle Kling & Klang få bestämma och inte Eliason, media och politiker, skulle problemet vara löst.

  8. För ett tag sedan sade Stefan L ”De sa också att de kommer att fälla varje regering som inte gör som de säger och dansar efter deras pipa.”
    Nu har vi dansat efter S pipa…och det har varit fantastiskt för de som gillar mord, våldtäkter, bilbränder….Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  9. ”Ingen misstänkt. Ingen gripen”är de mest frekventa orden i msn och radion i dagens Sverige.

Kommentera