Hur Sverige blev Absurdistan


Ingrid Carlqvist berättar om hur Sverige blev Absurdistan på engelska.


8 responses to “Hur Sverige blev Absurdistan

 • Utvandrad

  Problemet är väl att den här typen av information inte får den spridning vi önskar. Vänsterpacket har ju media i ett järngrepp, det väller in våldtäktsmän, mördare analfabeter som skall ha försörjning livet ut och dessutom gör dom inget annat än förökar sig. Jag vill inte vara en dysterkvist men det har gått för långt mina vänner. Klockan är tio över tolv redan….

  Gilla

 • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  Tragikomiskt vitsigt med ”Absurdistan”. 🙂

  Gilla

 • Tony

  Ingrid är en äkta Skånsk gräbba, hon är inte rädd för att
  säga sanningen om vare sig politiker eller Journalist skrået.

  Gilla

 • Ullabella

  Tack för en bra sammanfattning, Ingrid!
  Jag kan bara hålla med, sluta håna de som inte tidigare fått upp ögonen för vad som pågår och röstat rätt. Det är ju inte direkt så att sjuklöver-partierna, public service eller övriga media informerat om vad de höll på med utan allt har mörkats och tagits i små steg som var för sig sett tämligen odramatiska ut.
  Låt oss inte käbbla inbördes utan hålla samman och övertyga/väcka de som fortfarande sover. Om man inte läser alternativa media går det inte att fatta vad som händer. Hjälp dem istället för att slösa dyrbar energi på det som ändå inte går att ändra. Se framåt! Tillsammans är vi starka och vi blir fler för varje dag!

  Gilla

 • Sako

  ”Blondheten” är tydligen viktig

  Gilla

 • Grune

  Mycket bra talat. Det är det här som resten av världen gapskrattar åt. att en del Svenskar är så enormt dumma i huvudet så att dom lägger en röst på 7-klövern.

  Gillad av 1 person

 • age

  Fantastiskt!
  Ännu en ”Pettersson”!
  Med tiden blir det nog resultat. Hoppas bara att det finns så mycket kvar av vårt fosterland att det går att bygga upp något igen.
  Om en trädgårt har använts som soptipp så måste den rensas ner till ren mark. Därefter ny matjord och låta rötterna från de ursprungliga växterna växa upp igen.

  Men det är viktigt att ALLT ogräs kommer bort. Gäller även kvickrot och liknande som smyger under ytan + maskrosfrön som flyger fritt i luften.
  Kommer kanske att bli nödvändigt med både jordfräs och Roundup!
  Och att vi alla hjälps åt att rensa i vår trädgård.
  Vi kan organisera trädgårdsarbetet under våra möten i ”Grannsamverkan”.
  Jag förutsätter fullt deltagande på mötena.

  Gilla

 • Ingemar

  Härligt att höra! På en glasklar Engelska! Brukar även lyssna en hel del på Ingrid&Conrad och får minst 85-90% bekräftat där samt får även veta en hel del nytt!! Pampig och fin avslutning och vinjett också!! Kanske skulle Ingrid ha haft texten lite närmare kameraögat så hade det blivit perfekt!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: