Kulturberikning i norr


Från Birgitte Hedmans Facebook 

Det här är inte kod 291!!! Vältränad, välklädda, kolsvarta och med skojiga frisyrer. Dom kommer sent och jobbar i grupp i anslutning till dansgolvet. Dom spelar i en helt annan division än svenska män, det är då en sak som är säker.!! Helt fokuserade på sin uppgift.

Igår kväll åkte vi in på Savoy som har nattklubb här i Luleå. Allt var frid och fröjd tills dom släntrade in vid 1-tiden. Det tog 2 minuter till ett par av dem tog sig an dansgolvet och oss, vi som var där och hade trevligt. Jag fick snabbt det tvivelaktiga nöjet att bli offer för en av dem, vilket jag sade ifrån omg.

Han blev helt skogstokig, skrek, hotade, pekade finger osv. Mia gick först till vakterna och sedan jag för jag insåg att det var en hotfull situation (hans kompisar stod och garvade) 😦

Vakten sade att det är ett stort problem men kan inte göra något så länge inget brott sker. Eftersom sexuella ofredande då inte är ett brott på Savoy så bör det innebära att det ska vara en fullbordad våldtäkt eller en kniv i magen.

För en tid sedan hade jag en stalker efter mig. Han är svensk och heter Micke, han fick sällskap ut från lokalen fort när jag berättade om min situation och hur han hållit på. Men jag tror att dessa män törs dom inte kasta ut, trots sexuella ofredanden för rädsla av svarta rubriker i tidningarna i ett Sverige som inte orkar se. Money talks.

När vi skulle hem gick jag ensam till garderoben, då stod dom där precis framför och stirrade, pratade och pekade på mig, men trygg med att jag har både manliga och kvinnliga vänner runt mig och vi åker taxi hem så stod jag tryggt kvar och tittade tillbaka.

Vad är det för slödder som kommer hit?

Jag har hämtat vakter förut där, bl a när dom filmade ensamma tjejer på dansgolvet.

Inget är sig likt längre, och jag är förbannad rent ut sagt.
Det här en bara en av säkert tusentals berättelser om samma sak en utekväll i vårt avlånga land.

2017-01-03_1340


25 responses to “Kulturberikning i norr

 • Fred

  ”Tack för att ni valde Sverige”

  Gilla

 • Greger

  87% röstade FÖR detta så det är bara att gilla läget. 150 000 nya uppehållstillstånd har delats ut förra året så utelivet i Sverige är snart ett minne blott.

  För övrigt är det väldigt tyst från svenska feminister angående dessa ofredanden men de har väl fullt fokus på svenska medelålders män som kör bil, dvs samhällets värsta fiende.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   ”Feminister” som inte ens känner till att kvinnor fick rösträtt i Sverige efter 1:a världskriget, omkring 1920, de har fullt upp med sina Gambia resor + en massa trams….

   Gilla

 • Olle

  Givetvis ska jag sprida detta allt jag kan.
  Må dessa jävla landsförrädare portas för all framtid.
  Bara sprid, tack Pettersson och Birgitte.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Birgitte borde be kåta Micke om ursäkt, 99% av invånarna i norra Sverige har röstat på 7klövern och som man röstar får man ligga, nu är de här, inbjudna av 7klövern, det är bedrövligt, lär komma att hända värre saker för vad ska dessa hitta på när de driver omkring sysslolösa ? Och en och annan kärring släpper till och ryktet går bland dessa….TRAGISKT!! Men be kåta Micke om ursäkt!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Vilket vanvett att placera dessa i Luleå, om vi infödda svenskar inte står ut där, mörkt, kallt och tråkigt, hur ska negrer klara av att leva där ? Vad är syftet, vem efterfrågar dem? Svar: INGEN! Skicka hem dem där de kommer ifrån, ev. med ett bidrag till en hydda, – där kanske de kan få ett jobb, bygga upp sitt eget land, i norra Sverige behövs inte dessa, där kommer de tvärtom att bli sjuka, det blir tom vi svenskar….Okey om man är född där och har litet mark, man kan fiska, kanske jakt om man har jakträttigheter…..-alla andra blir sjuka av mörkret och kylan….OM man inte har jobb går det fort! DESSA NEGRER ELLER ARABER BORDE SKICKAS TILLBAKA DÄR DE KOMMER IFRÅN ALLT ANNAT ÄR IDIOTI STEFAN LÖVEN!!

   Gilla

 • Tony

  Vårt skämt till statsminister, har han rymt landet, för han verkar
  inte ha en aning om vad som sker i landet? Rösta bort skämtet!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En del i krigsstrategin är naturligtvis att göra allt normalt västerländskt nöjesliv så oattraktivt att det i längden upphör. Sexuella trakasserier och övergrepp är en mycket gammal tradition som nu tillämpas för att bryta ned moralen och inskränka det sociala livet.
  Kriminalpsykopaterna möter ju inget motstånd när de genomför sina organiserade attacker, vilket givetvis förmedlar intrycket av att det är fritt fram att bära sig åt hur fan som helst i detta fullkomligt dysfunktionella land. Trots att den förnumstiga inkarnationen av allt befintligt vansinne, vid namn Annie Lööf, påpekat att det är förbjudet enligt lagen att vara kriminell!
  Gud hjälpe oss arma satar.
  Andreas.

  Gilla

 • Bajen666

  Bojkotta alla dessa skitkrogar/restauranger/hotell som Sverigevänlig, så får vi se hur länge dom överlever med bara ”babbar” som inte ens dricker.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Innan september 2018 kommer många att ha omvärderat vilket parti de ska rösta på?Alternativt kommer nuvarande partier att ändra sin politik för att göra sig röstningsbara?

  Normalläget hos människor kommer att flytta sig vad avser att ta vara på förmånen att förbjuda oönskade människor att få vistas i vårt land? Om vi vill odla goda relationer till varandra krävs en helt annan gallring än vad som görs idag?

  Så långt möjligt skall människor återvända till sina hemländer om de inte bidrar till att göra livet lika bra för oss som vi kunnat göra för varandra utan dem? Det finns ingen anledning att vi ska köpa grisen i säcken?

  Gilla

 • Thor

  Savoy har ju möjlighet att inte släppa in det här slöddret. I alla tider har ju dörrvakter gallrat bort prydliga svenska killar med motiveringen att de är för berusade. Att de inte gör samma sak med slöddret på Savoy beror med största sannolikhet på feghet, rädsla att få rasistkortet i ansiktet.

  Gilla

 • Truthfighter

  Hur mycket skit, är då inte i det fördolda. AVSEVÄRT!!! Och vilka som får lida mest av invandringen, är våra tjejer. Och det är sån smärta i själen, att så sker. 😦 Det är en hopplös situation. Det enda man kan hoppas på, är att hela fuckin’ skiten kolapsar. De vänsterasen har helt förstört vårt land och folk. Det som man trodde var otänkbart för bara några få år sedan, är idag vardagsmat. Och det är inte av det positiva slaget. Utan det vidrigaste av allt. ALLT ÄR FULLSTÄNDIGT FÖRSTÖRT, av det äckelstyre som idag skoningslöst härskar över oss, vi arma äktsvenskbor. Sverige! Kunde ha varit ett drömland, för andra att se upp till, och sträva efter. Istället har man dragit ner ALLT till dessa krälande kreaturs nivå. Så att ingen förebild finns kvar längre att sträva efter, annat än sjukhetens islam.

  Gilla

 • Ingemar

  Från säkra källor har jag fått samma information om krogar i min stad. Unga kvinnor uppger att det inte går att ”gå ut” längre!!! Orsaken ska vara samma som i artikeln ovan.

  Dessutom ännu en snyfthistoria i dagen P1 (propaganda 1). En krigsflyktinfamilj på tre personer ”tvingas” bo i en campingstuga på 15 kvm!! Är de riktiga krigsflyktingar???? Och det kunde vara så ”hemskt” att de hamnade bland helt okända!!! Då borde de jubla i stället för att gnälla!! Refererar till min militärutbildning igen, då vi bodde på ca 4 kvm/pers och kände INGEN i förväg!!! Och det gick bra!!! Massmedia lär dessa att gnälla och hjälper så till att påskynda landets nedbrytning!!!!
  Det här är ekonomiska migranter som av flyktinsmugglarna inbillats att de ska få fina rymliga bostäder i Costa Gratis, Sverigestan.

  Gillad av 1 person

 • Beppe852

  Hoppas Birgitte uppmanar sin kompisar att även de kontaktar massmedia vid dylikt bemötande av våra högutbildade ”barn”.

  Gillad av 1 person

 • tralala

  Detta är del av ett systematisk angrepp på samhället, med syfte att visa att kvinnorna här har för mkt frihet och att männen inte klarar skydda kvinnorna.

  ”I Nordafrika ville voldtægt og andre sexkrænkelser blive straffet af den krænkede kvindes familie – gerningsmanden ville ofte blive slået ihjel.
  De nordafrikanske gerningsmænd ser det som et kolossalt svaghedstegn, at man ikke formår at beskytte kvinderne”.

  http://denkorteavis.dk/2017/ekspert-nordafrikanske-migranter-har-brugt-sexovergrebene-i-koln-til-et-planlagt-angreb-pa-det-tyske-samfund/

  Gillad av 1 person

 • age

  Undrar vilken röstsedel de som nu drabbas av landets kaos stoppade i kuvertet?
  Hade det varit en med beteckningen SD så hade vi nog inte haft problemet nu.
  Men, jag återkommer till att 50% är dummare än snittet och det får vi lida av nu. => även de dumma drabbas!
  Alla hade dock chansen att välja rätt.
  Tyvärr hjälper det inte att vara efterklok.
  Så länge vi trampar i skiten så luktar den – skit!

  Det finns bara en möjlig åtgärd: Att tvätta bort skiten, att göra rent.

  Gilla

 • ruben

  Just det och regeringen fortsätter med oförminskade krafttag bjuda in de stackars utsatta traumatiserade barnen i värmen. Har man någonsin brytt sig? Vilka djävla förrädare samt främlingar vi betalar orimlig hög skatt till.
  http://ledarsidorna.se/2017/01/samordning-utan-ansvar-och-utan-samordning/
  Som sagt var, det känns för långt till nästa val.

  Gilla

 • Ullabella

  Det jag känner allra mest är en stor klump sorg i magen över hur flata vakter, polis, regering skänker bort VÅRT land. Sedan känner jag en enorm vrede. Nu får det fanimig vara nog. De som beter sig så här är sämre än djur (djur är fina varelser) och kan de inte sköta sig så ska de kastas ut. Ut ur krogen och ut ur landet!

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Nu kommer AFA, EXPO, FI demonstrera mot ”rasisten” Birgitte och för baaarnens rättigheter. Dror lirar sax, välkomna alla PK.

  Gillad av 1 person

 • Suzie

  Bra Pettersson att du uppmärksammar detta allvarliga och uppenbarligen totalt ignorerade problem.I det senaste Ingrid & Condrad poddavsnittet tas just det här upp att ,håll i er nu, nattklubbsägare i Norrland har förbjudit vakterna att ingripa vid sexuella ofredanden som kommer från just det,menaiter,pga att nattklubbsägarna inte vill bli uthängda i systemmedia som rasister.Sverige blir bara sjukare och mer kvinnofientligt.Jag tycker att alla svenska män såväl som kvinnor som besöker dessa nattklubbar bör bojkotta dessa omgående och ställa högre krav på säkerhet för de kvinnliga gästerna,kräva att alla hotfulla och tafsande menaiter portas på stället.Systemmedia har mycket våld,mord,och blod på sina smutsiga händer med politikerhelvetes välsignelse,tystnad är lika med samtycke och systemmedia finansieras ju med skattemedel.

  Gillad av 1 person

  • Ulf

   Och fortfarande finns det massor med blåögda svenskar som tror att detta kan lösas om man röstar rätt 2018.

   Hela samhällets struktur är förstörd och oförmögen att hantera den invasion vi har över oss tyvärr.
   Snart ser vi de första eldstriderna mellan svenskar som fått nog och
   hitkomna idioter som vill ta över och dessa kommer inledningsvis att skyddas av Dan Eliassons manskap mot svenskarna.
   Då har vi det inbördeskrig vi förtjänar eftersom alla blundat i 40 år.

   Gilla

 • Ståfräs

  Helt OK enligt ”Feministregeringen” o FI, Mona , Birgitta, Maria ser INGA PROBLEM MED ATT VÅR NYA ADEL ”tar för sig”, ca 80% har ju röstat för detta. Hoppas dom drabbas stenhårt, i synnerhet kvinnor och deras döttrar. Grattis PK.
  Vi som inte gillar detta är rasister?

  Gilla

 • Tanten

  Fantastiskt att kuriren tar in denna artikel.

  Gilla

 • modernghost

  ‘Sverige har aldrig varit så trygg… ‘
  Vilken pamp påpekade det ganska nyligen? – Där ser man!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: