18 thoughts on “Varför Putin vill vara kompis med Trump

  1. Det eller så vill båda undvika ett världskrig för att utrota den vita rasen. Vilket är kulturmarxisternas och PKetablissemangets våta och sinnessjuka dröm.

  2. Putin vill vara kompis med alla likaväl som Trump och alla förnuftiga människor vill vara kompisar med alla andra. Vem vill vara ovän med någon?

    Jag anser tillsvidare att dessa båda herrar är riktiga realpolitiker som förstår att det är bättre att låta sakerna strida i stället för människor.
    Som että praktexempel kan nämnas våran Kekkonen på sin tid. Det är inte alls sagt att vårt öde inte hade varit detsamma som tjeckernas, fast lite tidigare, redan på 50 – talet utan Kekkonen. Han kunde spela med ryssarna, jagade med dom, badade bastu och t.o.m. söp. Med resultatet att Finnland kvarstod självständig och att vi kunde sälja uråldrig teknik som ”senaste teknik” till ryssarna till sjuhelvetets överpriser.
    Att denna tid numera kallas finlandisierung, (tyska för att det var tyskarna som uppfann ordet) och samtidigt hånas Kekkonen mm. på grund av detta beror på ren dumhet för vad hade varit alternativet? En 17:e delstat i Sovjetunionen? Men vet man inte så kan man gapa hur mycket som helst.

    Båda dessa herrar Putin och Trump vet alldeles säkert vad de förmår vid behov.

    • Vår ”Feministregering”, FI, Jonas, Mona, Birgitta vill bara vara vän med Nordkorea o IS och verkar hata oss Svenskar och SD i synnerhet.

    • Urho lär varit en jävul på att tåla sprit och ofta tog han emot den sovjetiska deligationen på Ekudden där han söp dem under laven i bastun. Efterföljande morgon påminde han sovjeterna om vad de kommit överens om i bastun vilket de inte hade det blekaste minne av men ville inte förlora ansiktet genom att medge det.

Kommentera