Förnuft och realism har ersatts av kravlöshet och teknikaliteter

INSÄNDARE. Förnuft och realism har hos politiker och myndigheter ersatts av kravlöshet och teknikaliteter. Nyligen ändrade hovrätten tingsrättens dom mot Lotta Rudholms mördare från livstids till 18 års fängelse. Diskussionen som domstolen förde vid ändringen av tingsrättens dom visar att denna inte såg mordet som tillräckligt allvarligt och rått för att fastställa tingsrättens dom. Deras motivering för ändringen visar mycket tydligt att vi lämnat rättssamhällets grundläggande principer. Ett mord är det allvarligaste brott någon kan begå och sker det med sådant våld som i detta fall kan det aldrig finnas några som helst förmildrande omständigheter som rättfärdigar ett mildare straff.

Tyvärr är detta inte ett engångsfall utan blir mer och mer vanligt. Skälet till att dessa händelser inträffar är helt enkelt att rättsmyndigheter liksom politiker och andra myndigheter förlorat kontakten med verkligheten och samhällsmedborgarna. Liksom i fallet med politiker kommer tjänstemän vid myndigheter  oftast numera direkt från skolan till sitt arbete i domstolar, i myndighter som har att avgöra enskilda personers öde.

Politiker som t ex  Annie Lööf, Ebba Busch Thor, Anna Kinberg Batra, Gustav Fridolin etc har ju överhuvudtaget inte sysslat med ett riktigt arbete och därmed inte heller umgåtts med människor sysselsatta i arbetslivet innan de kom in i politiken (Broilers). Men inte nog med detta de fick inte praktikantarbete utan fick ta över viktiga politiska uppdrag omgående. Vi ser ju också hur de har misslyckats. De är ju katastrofer samtliga där omognad och obalanserade känslor och inte realism styr deras verksamhet.

Myndigheter där teknikaliteter blivit norm och inte grundläggande rättsprinciper är bl a domstolar. Ombudsmän som JO, JK, JämO, DO, HomO, HO, och BO etc. Avvikelserna från lagens grundläggande principer är i dag så allvarliga att rättssamhället är i fara om inte revision kommer till stånd.

I dag får vi så gott som dagligen höra hur invandrare (islamister) som utfört grova brott som mord, våldtäkt, rån, sprängningar och skjutningar liksom anäggning av grova bränder av fastigheter och bilar aldrig får det straff de rimligen borde få. Samtliga dessa borde ju efter avtjänat straff utvisas om de inte hunnit bli svenska medborgare. Men även i det senare fallet borde medborgarskapet kunna hävas. Dessa människor har inte på något moraliskt försvarbart sätt rätt att vistas i vårt land. Men i stället för att följa lagen anda och bokstav i dessa fall väljer domstolarna att reducera straffen och därigenom blir ”avtjänandet” av detta kortare och leder i de här fallen nästan alltid till ny brottslighet.

Såväl icke straffmyndiga som sådana bör utvisas om vi inte skall få en utrotningsomöjlig släkt- och klanbrottslighet.

Ser vi återigen till politikerna så har vi i dag ett mycket litet antal som är vuxna uppgiften rent idémässigt, moraliskt och begåvningsmässigt. De flesta har sådana brister att vi tydligt kan konstatera en klar negativ förändring redan i dag men om nuvarande rekrytering och dagens partiledare får fortsätta vi med all sannolikhet står inför en väntande katastrof.

Låt oss ta partiledarna en och en.

Stefan Löfven: Ingen annan politiker jag kan minnas sedan 30-talet har missbrukat sanningen som han.I hans fall kan man utan överdrift påstå att sanningen förvandlats till lögn och lögnen till sanning precis som i det samhälle Orwell skildrar. Hans beröm över sig själv som en stor humanist har ju visat sig vara inget annat än en lögn. Den medkänsla han påstår sig ha för de svaga och drabbade har han aldrig visat mot de tusentals av invandrare våldtagna svenska kvinnor/flickor liksom allt det våld svenska kvinnor/flickor, män/pojkar utsätts för av invandrare så gott som varje dag. I själva verket är han en kallhamrad cyniker. Mot hans humanis talar otvetydigt att han genom beslutet om Sveriges deltagande i kriget mot Libyen, tillsammans med USA, Nato, EU gjort sig skyldig till krigsförbrytelser. Dessa senare är orsaken till flyktingkatastrofen och de tusentals drunkningsoffer som följde. Detta brott kan han aldrig friförklara sig ifrån. Om inte tidigare så kommer en framtida historieskrivning fälla honom, men också de regeringar och riksdagsledamöter från sjuklövern som deltog i besluten är medansvariga. Flera av nedanstående kommer då att ingå i den skara på vilket epitetet krigsförbrytare är giltigt.

Anna Kinberg Batra: Det torde stå klart för var och en i dag att Batra aldrig blev partiledare av lämplighets- och ledarskapsskäl. Det var Fredrik Reinfelt som hade bestämt att hon skulle bli partiledare för att han ville låtsas vara feminist. Sedan fick medlemmarna tycka vad de ville. Den som läst eller läser f d moderaten Anne-Marie Pålssons bok, ”Knapptryckarkompaniet”, kan inte komma till någon annan slutsats. Lämpligheten har sålunda aldrig varit skälet att hon blev partiledare. Därför måste M före valet se sig om efter en ny partiledare om inte raset skall fortsätta.

Annie Lööf: Denna visserligen nyblivna jur kand men helt renons på arbetslivserfarenhet har trots detta redan en gång varit minister. En erfarenhet rikare för Sveriges medborgare men som fick katastrofala konsekvenser. Detta borde varit förutsägbart om man lägger till att Margret Thatcher är hennes idol. Men också när partiet bl a i sitt utkast till nytt partiproprogram föreslog; fri invandring, månggifte, ingen skolplikt samt platt skattesystem. Detta är ju inget annat än en förolämpning och cynisk hållning mot Sveriges medborgare. Endast hennes något bättre verbala förmåga är orsaken till att hon hittills kunnat hävda sig mot de övriga.

Ebba Busch Thor: Sannolikheten är stor att väljarna tror att de bevistar en skönhetstävlan och inte en seriös politisk debatt när de lyssnar på Busch. Därav de aldrig stigande opinionssiffrorna.

Gustav Fridolin: Självklart är denne persson på helt fel plats. Nästan alla uttalanden han gjort och gör bekräftar att han mognadsmässigt inte nått över 15-årsgränsen varför det också säger något om Stefan Löfven som tagit med honom i regeringen.

Jan Björklund: Om denne politiker omgav sig med de politiskt begåvade liberala kvinnorna och inte med sådana som godhetsängeln Birgitta Olsson skulle han  sannolikt få fler sympatisörer. Varför inte t ex byta in Lotta Edholm mot sådana som Olsson. Då skulle han snart stärka sin roll som del i ett regeringsalternativ.

Jonas Sjöstedt: Denne man är fortfarande kommunist och kan därför aldrig av väljarna tilldelas något inflytande. När han därutöver t o m är beredd att ur partiet kasta ut en invandrarkvinna som mer än de flesta strider för kvinnliga rättigheter mot hedersförtryck etc etc har han avslöjat sin verkliga ideologiska hemvist.

De som i dag känner samma oro över utvecklingen i Sverige som jag, gör det inte utan skäl. Dagens politiker arbetar inte för Sverige och svenska folket. Den som därför lägger sin röst på dagens sjuklöverpartier har därmed stängt dörren för en renässans för svenska grundläggande värden, men också för trygghet och välfärd.

En helt nödvändig åtgärd är då också att förhindra och stoppa Islams inflytande i vårt land. Denna rörelse är en dödskult och kan aldrig bli fredlig.

Olle Ljungbeck, Gävle

5 thoughts on “Förnuft och realism har ersatts av kravlöshet och teknikaliteter

  1. Förnuft och realism är för närvarande inom den politiska praktiken icke existerande begrepp. Vad som tidigare utgjort normativa kriterier och sunda riktlinjer till fromma för det dynamiska samhället och rättsstatens fortbestånd, har ersatts med ett slags globalistiskt inriktad och effeminerad pseudohumanism, vars mål och mening är att bryta ned nationalstaten till förmån för en outhärdligt multikulturalistisk anarki och federalistisk zon av ett ockuperat Europa. Vi kan redan nu konstatera den globalistiska experimentpolitikens katastrofala misslyckande och vi tvingas alla hantera dess konsekvenser.
    Avslutningsvis kan undertecknad inte få ovanstående inslag gällande den totalt faktaresistenta och psykopatiskt disponerade Annie Lööfs påstådda fascination för den i alla avseenden förträffliga Järnladyn, Baroness Thatcher. Att nämna dessa antipoder i samma inserat synes obegripligt, men får väl anses som ännu ett fullkomligt logikbefriat infall av Centerpartiets genom tiderna sämsta representant.
    Andreas.

  2. Tack för allainsändare först i Exponerat nuPetterssons.Jag har skrivit ut många av Dina insändare ock lagt i brevlådor i byarna i Sandvikens kommun och Valbo Hofors cirka 10 st åt gången hälsar Kjelle

  3. https://youtu.be/MDVo7eV6T2

    MIna damer och harar ! En man pratar ur själen, han visar upp Brottsbalken.
    Vad är ni rädda för ? Pettersson nämnde aldrig händelsen. När jag gav er videon i november, låtsades ni om ingenting. Vad fan, det hände i Sverige, inte kommer den från Rumänien. Bara Lena uppskattade det. Tack igen, Lena !
    Ibland får jag känslan att jag hamnat mitt i en tävling där vackert konstruerade formuleringar får priser från några osynliga oliktänkande icke revolutionärer.

    Deeds count, not empty words and ineffective criticism !

Kommentera