Bråket mellan afghaner och araber har pågått i flera år

INVANDRING. Över hundra kaosbabbar från Afghanistan och Syrien i julbråk vid skolavslutning skrev vi på Petterssons för några dagar sedan, och för ovanlighetens skull hängde hatmedia på efter något dygn och nu säger Expressen att bråket pågår i flera år. 

expressen_flera_ar

-Pettersson säger att vi har vetat, medan MSM har gjort och gör allt för att dölja blatte-konflikter över hela vårt land. Jag undrar vad som blir bättre av det?

Ett stort ansvar har också de svenska myndigheterna, de har placerat 300 unga afghanhannar och ett oräkneligt antal araber och somalier i området och sedan lagt ned polisstationen!!! Och om någon tror att vi för en restriktiv invandringspolitik så kan jag tala om att nästan 130.000 uppehållstillstånd är beviljade hittills i år…

Medias_rapportering

Från Expressen…

expressen_ronneby

11 thoughts on “Bråket mellan afghaner och araber har pågått i flera år

  1. Vad trevligt att dessa ”svenskar” får göra upp på neutral plan.

    Dessutom har de ju alla omkostnader betalda.

    Vi väntar nu på att de tar de nästa kamperna, på respektive hemma arena.

  2. Vem hade trott att mångfalden skulle komma hit för att bråka med varandra?
    De har ju kommit hit för att leva i fred och samförstånd enligt svenska politiker och media.

  3. När hatmedia nu börjar närma sig sanningen är skadan redan i stort obotlig. Att förlåta hatmedias deras synder kommer jag och många med mig aldrig att göra. Jag hatar hatmedia för deras monumentala svek mot svenska folket.

    God Jul Pettersson och alla kloka kommentatorer!

  4. ”Hatbrott”. Jag tror nog att de modiga urinvånare som bor i Ronneby HATAR vad ”Sverige” har gjort med deras före detta härliga kustnära samhälle.

    De ”etniska motsättningar”, — som f.ö. i media och PK är helt OK bara inga västerlänningar finns på den offensiva sidan — vet vi ju alla att denna oförsonlighet, kort-stubinism och försvarssammanslutning är orsaken till de tusenåriga olösbara och ständigt uppblossande konflikterna i Mellanöstern.

Kommentera