Över hundra kaosbabbar från Afghanistan och Syrien i julbråk vid skolavslutning

INVANDRARVÅLD. Över hundra elever har varit inblandade i ett bråk vid en julavslutning i Ronneby runt lunchtid, skriver flera medier. Två elever har förts till sjukhus, deras skador beskrivs inte som livshotande. Högstadie- och gymnasielever från två skolor ska ha varit iblandade.

– Jag har aldrig sett något liknande i skolvärlden tidigare, säger skolområdeschefen Ronny Mattsson till SVT Nyheter Blekinge.

Det var i samband med en julavslutning i idrottshallen som elever från Snäckebackskolan började bråka.

Därefter anslöt elever från Knut Hahn. Skolområdeschefen Ronny Mattsson uppskattar att det var mellan 100 och 150 elever som slogs.

– Personal från Knut Hahn försökte bryta bråket men det var i princip omöjligt eftersom det hela tiden uppstod nya bråk, berättar Ronny Mattsson.

Polis larmades men då närmsta patrull var i Karlskrona tog det runt 20 minuter innan första patrullen var på plats och först efter 45 minuter lyckades bråket avbrytas.

Några elever fick åka ambulans från platsen men enligt Ronny Mattsson ska det inte handla om några livshotande skador!!!

Alla elever på Knut Hahn har skickats hem och skolan har nu låsts. Ronny Matsson menar att man i framtiden inte ska ha stora samlingar på skolan eftersom de är mycket svåra att hantera.

– Sedan är det nog så att en del ungdomar behöver flyttas från Ronneby för att det ska uppstå något slags lugn.

Givetvis, ska eleverna flyttas, men inte till grannkommunen utan hem som i det här fallet är Afghanistan och Syrien.

De inblandade har hotat med att fortsätta bråket i kväll – dels på torget där en mannifestation ska hållas och dels på ungdomsgården. Därför har ungdomsgården valt att hålla stängt i kväll, skriver BLT.

-Pettersson ser att inbördeskriget närmar sig men PK får väl bygga tunnelbana i Blekinge så kaosbabbarna blir svenska…tänk att det har gått så långt i Ronneby så polisstationen som lades ned i maj nu ska öppnas igen.

Bland annat tampas polisen med kriminalitet i form av våld, hot och utpressning. I kvälls hålls en manifestation mot våldet – senast i måndags utsattes en butiksägare i staden för ett brandattentat som enligt räddningstjänsten kunde ha slutat i ”katastrof”.

Vi ska inte gnälla om detta, det är beställt sa 87:an, spännande sa Fredrik, berikande sa Mona medans Jerzy vrålar att brottsligheten minskar och Betnér fyller i att Sverige aldrig varit tryggare…

Tidigare om Ronneby

39 thoughts on “Över hundra kaosbabbar från Afghanistan och Syrien i julbråk vid skolavslutning

  1. Efter att Ryska Federation, Iran och Turkiet har rensat ut det mesta av ISIS ( läs O’Bummers moderaterna rebeller som sedan 2011 beväpnats av USA , KSA , Qatar och Israel )
    Syriens president Assad kallar hem alla flyktingar. Sveriges regering stöder ISIS terrorism med vapen, pengar och politiskt stöd ( Hej Då Margot ). Därför vill de icke skicka hem Syriska flyktingar till Assads och för att SÄPOs rekrytering av ”moderaterna rebeller” inte gått enligt plan för att de har kommit till Sverige som våra blivande medborgare efter att USA regimen byte i Syrien och Turkiet inte gett önskade resultat.
    Lita på att USAs blodtörst drabbar Sverige ( IMF lånen förnyas med nya måsten vid ny president) genom kompromisser med medborgarnas säkerhet!
    Så mer Afghanistan flyktingar med falska Syriska pass å mindre Syriska flyktingar som dessutom fått flytt etablerings stödet indraget.
    Stödet va 10 000SEK per månad och person i 24 månader….
    Tack Margot och SÄPO å andra inblandade…

  2. Svenska politiker pekar tillsammans med media på farliga Ryssland samtidigt som landet raseras av araber zigenare somalier och muslimer.

    Snart dags att ta båten österut härifrån i Ruriks fotspår.

    • Tänkt samma grej ett tag nu. Det verkar som pk-eländet hela tiden vill flytta fokus från dom VERĶLIGA problemen.
      Man bĺir trött.

  3. Sjöng svenska elever ”Nu tändas tusen juleljus” – den riktiga psalmen om kristen tro vilket fick muslimerna se rött ?
    Det var i Åmål att psalmen stympades med illvilja av Peter Lundälv, pastor i Kungbergskyrkan i Åmål. Skickades styggelsen vidare till övriga län och skolor ??

  4. Jag anar att PK-media ska koncentrera sig på att berätta om den underbara manifestationen mot våld, istället för att berätta vad orsaken till storbråket var.

    Utan dessa ”berikare” hade ju aldrig bråket uppstått!
    Men, 7-klövern bara blundar medan tryggheten nedmonteras…

    • Numera åttaklövern, med det mesigaste Pk-anpassade SD vi någonsin sett kommer inget att ändras.
      Vi kommer att få inbördeskrig innan idioterna i Rosenbad fattar vad de håller på med. Om de nu gör dett innan de drabbas av islamsk decapitering.

  5. Ja, det verkar som om alla nationalsocialister som har sagt att det finns rasskillnader och som varnat för ”utvecklingen” haft rätt hela tiden. Man kan börja undra om de även har rätt när de säger att förintelsen är en bluff? Jag ska i alla fall börja forska i ämnet.

  6. Så här kommer det att se ut resten av tiden i sverige om det någon som undrar o du kan inte göra något åt det

  7. Det kan inte sägas tillräckligt ofta att inavel i flera led som
    kusingifte sätter sina spår det föds idioter på löpande band,
    varför har vi annars stamtavlor på djuren???

  8. Ja tyvärr är det mycket som vi aldrig ”sett” förut som vi kommer att få se om inte vansinnesinvandringen stoppas, helst idag!!!!!!

    Måtte Svetsmuppen och hans papegojor inse det!!!!

  9. Ta det lugnt nu. Stefan är på väg. Han löser detta.

    Han ska ju träffa ”vanligt folk”.

  10. Jag är inte förvånad. De flesta invandrare från tredje världen kan INTE uppträda civiliserat. Det finns en förklaring till varför deras länder ser ut som de gör. I de länder där islam härskar råder alltid krig och död.

  11. Det är ju baaaaaaaarn skriker Löfven åt Jimmie Åkesson och de flyr från krig!!! Det är ju möjligt men det verkar som de också också tänker starta ett nytt krig i Sverige. Massutvisning omgående!

    • Terrorister passar på när det är jul.
      Oavsett vilken sorts terror.
      Mängder av inbrott just nu och vittnesmål om tjuvarnas utseende finnes i ronnebys grannkommun exempelvis.
      Snuten är väl julledig nu.

  12. Inte ett ord om att det handlar om invandrarslödder i nyhetssändningarna.
    Men när jag hörde det först kunde man ge sig fan på att det var det det handlade om.
    I synnerhet som att inget kommer fram i PK-media.

  13. Kommunisterna på SVT har ännu inte fattat samanhangen. Åtminstone låtsas man att allt beror på någonting annat än massinvandringen av dysfunktionella.

    Regeringen har förslag på en ny värdegrundsskatt som ska finansiera SVT/SR.
    Då får vi alla betala fast vi inte tittar på skiten.
    Detta för att kommande regeringar inte ska kunna röra vänsterpropagandan och Stjärne med anhang. Absurdistan går in i slutfasen som kommunistdiktatur.

  14. Jo Ronneby har ju varit på tapeten nyligen om kriminella blattar som härjar i staden underbart att skolorna också är berikade. Hoppas dom som röstat på 7 klövern är nöjda.

  15. Tycker det börjar bli si och så med kvinnofriden i det här landet? Dags att lära sig hanterar babbar och annat löst folk:

  16. Är någon förvånad?

    Det är ändå bara början. De kommer snart ut i samhället.

    Vart tog vårt fosterland vägen?
    ”Öppna ERA hjärtan!” (gällde förstås inte honom själv!)
    Hur ska vi försvara oss?
    Jag är rädd!

  17. Ronny Mattsson har aldrig tidigare sett något liknande och tror att några ungdomar nog behöver flytta från Ronneby för att skapa lugn.
    Det tror jag med men tveksamt om det räcker med att byta kommun. Flytta de söderut, korsa tillräckligt med gränser och låt de slå ner pålarna i valfritt MENA-land istället, permanent.

Kommentera