Ni som trodde att pizzaekonomen Henrik Schyffert är Sveriges mest korkade komiker har fel…

HUMOR. Ni som trodde att Henrik Schyffert var Sveriges mest korkade så kallade komiker har fel. Det finns värre, exempelvis bögen Jonas Gardell som tydligen gillar invandringen av muslimer och deras syn på homosexuella.

För att ni inte ska tro att jag har något emot bögar, så visar vi att det finns kloka sådana också…

Till Jonas Gardells video ovan kan vi lägga till att Afrika är till ytan mer än sju gånger större än Västeuropa men har bara dubbelt så stor befolkning så det finns betydligt mer plats för människor i Afrika än här. Afrika är dessutom oerhört rikt. Där finns allt för att föda befolkningen och ge dem ett bra liv…

Syrien är jordens paradis, de har plats för Syrier och Afrikaner, det borde Gardell, Reinfeldt med flera begripa…

2015-10-02_1617

 

27 thoughts on “Ni som trodde att pizzaekonomen Henrik Schyffert är Sveriges mest korkade komiker har fel…

  1. Enligt Gardell är landyta den enda resurs invandringen kostar oss. Fuck utbildning, sjukvård och socialt skyddsnät!

  2. Jag har aldrig förstått varför s.k. kändisar (typ Schyffert och Gardell) ska uttala sig inför allmänheten.
    Hittills har de aldrig bevisat att de har kunskap utöver det vanliga, snarare är det tvärtom.

    Att sälja sig till PK-media är värsta sortens horande…
    Är de så desperata att de sänker sig till sånt?

    Däremot är ju Bard faktiskt utbildad, och fattar vad som pågår.

  3. Ni som orkar/orkade ta er igenom Anna Hedenmo´s intervju av Gardell i Min Sanning, fick se en fullfjädrad narcissist. Han vägrade konsekvent att erkänna minsta övertramp på någon i sin omgivning. Aldrig någonsin hade han gått över gränsen. Att han hade kunnat uppfattas som lite burdus berodde enbart på hans stora målmedvetenhet och sin överdimensionerade intelligens.Om någon överhuvudtaget hade tyckt det på riktigt så var de nog bara ute efter att skada stackars Jonas.Brrr, det var ett fruktansvärt program…

  4. Man ges anledning att fundera över vilka agentier som gång efter annan aktiverar behovet att förnedra sig offentligt. Vi har under det gångna året givits månget tillfälle att betrakta svenska kändisars säregna drift att torgföra omdömesbrist, undermåligt intellekt samt obefintlig värdighet. Antagligen bottnar detta i självförakt maskerat till ett slags rättfärdigande förhävelse, vilket presenteras som förnumstiga föreläsningar i kulturfascismens tjänst. Diktaturens disciplar, dessa osedlighetens och den etablerade diskursens narcissistiska narrar, uppbär ansenliga honorar för framförandet av sina konstruerade sanningar. Prostituerade propagandister som bedriver PR för det utbredda landssveket.
    Fy fan!
    Andreas.

  5. Alla vet att Hazarerna säljer sex till till män i Sverige . Det vet Jonas Gardell också!

  6. Men så är det ju det där med att jobba, kan man få sin försörjning
    ändå och man är lite lat, då är Sverige paradiset, vilket
    märks, för jag tror inte det finns något folkslag i världen
    utan att dom har kunnat navigera hit, vad är det annars som
    gör att man dras till detta kalla land?

  7. Var det inte Reinfeldt som flög över Sverige och konstaterade att vi hade mycket obebyggd mark att ge till ”flyktingarna”? Pytt, säger jag. Skicka Fredrik till modulhusen i Solna för att prata med dem, han kan ju lova dem en tomt i skogen istället. De tycker ju att Solna är för ocentralt och dyrt.

  8. Kan bara beklaga att förfallet inte gått längre än det har på svenska järnvägar. Ett klimax av episka mått vore om tåget spårat ur på ett lämpligt ställe mitt under filmsekvensen, Haleluja!

  9. Håller nog ändå Schyffert för foliehatten
    Sedan (tycker jag) att Jonas kan vara rolig i mellanåt.
    Per-Henrik har inte gjort något roligt alls med sin översittar stil.

  10. Han som skyddade, gömde två muslimska bögar på sitt sommarställe . Dom var dödshotade av sina snälla landsmän…

  11. Kan man inte utnyttja Hitlers idé och placera dom på Madagaskar. Zanzibar är inte heller nått dåligt alternativ. Din invandrade folk från länderna runt Persiska viken redan på 900-talet

  12. Ser att Skandinavien redan är borttaget från Europa, vi räknas tydligen redan in i Mellersta Östern.

    • Sverige finns med. Ligger ungefär där Angola ligger på kartan, på västkusten.
      Europakartan är inriktad upp och ner så det är därför Sverige hamnar där.

  13. Det är svårt att avgöra om han är direkt korkad. Han är i varje fall en synnerligen obehaglig kuf och posör, som kan gå hur långt som helst för att synas och höras. Han vill ju så gärna höra till de som har de rätta åsikterna. Hans inflöde av cash är beroende av det. Han är en slags modern prostituerad som gör vad som krävs.
    Han väljer den för tillfället enklaste vägen till framgång, precis som många s.k sammarbetsmän gjorde med ockupationsmakterna under ww2.
    En typisk egoistisk självcentrerad person som inte skyr någonting för att tillfredställa sina egna behov är vad han är.

  14. Vad kan den här typen av ekonomi kallas?

    Ungefär som att bota vattenbrist genom att peka på alla tomma glas? Här finns gott om plats att fylla med det vi saknar?

  15. Det förvånar mig mycket om Syrien saknar obebodd mark vilket ju supersökarna Reinfeldt &Gardell profilerat sig med att framhålla som bristvara för dessa människor som söker sig till t ex oss.

    Har sett stora vidder av obebodd mark när kameran sveper över de syriska landskapet. Undrar om detta undgått R&G?

    Trump pratar om säkra zoner. Han ser både att det finns markområde i hemlandet och att det behöver finnas lämpliga resurser tillgängliga. Det är säkerligen ingen slump eftersom han har erfarenhet av att organisera effektiva verksamheter?

Kommentera