Man knivdödad i Bollnäs – Murat Sahindal kusin till den mördade Fadime misstänkt

INVANDRARVÅLD. En man har knivskurits till döds i Bollnäs. Polisen har gripit en person, skriver Hela Hälsingland. Vid 21-tiden på lördagen fick polisen ett larm om ett knivbråk i en lägenhet. En man hittades livlös i bostaden.

– Patrullen påbörjade hjärt- och lungräddningen, men hans liv gick inte att rädda, säger Daniel Ågren vid polisen region Mitt.

Ungefär 1,5 timme senare greps en person misstänkt för knivskärningen. Enligt polisen finns det en koppling mellan offret och den gripne. Det finns flera om vittnen till mordet, både vuxna och barn.

-Pettersson säger tack för att ni valde Sverige…

Fadime Sahinal skötts ihjäl 2002 av sin pappa för att hon valde en svensk pojkvän. Pappan Rahmi sitter på Kumla.

Mesut Sahindal, bror till Fadime, har dömts för försök till grov utpressning, för försök till grovt olaga tvång, grovt vapenbrott, rattfylleri, narkotika-brott och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor till fängelse två år samt är dömd för gruppvåldtäkt. Mesut Sahindal sköts till döds av polis sedan han vägrat släppa de knivar han höll i händerna i samband med en konfrontation med polisen i Uppsala.

Songül Sahindal, Fadimes syster hittades död 2014, inget brott misstänks.

Nu är Kim Murat Sahindal, född 1971, och kusin till Fadime gripen misstänkt för mord i Bollnäs. Mordplatsen är hans exfrus bostad på Solbackavägen i Bollnäs. Det mördade hett Åke Persson och var ihop med Sahindals exfru och plastpappa till deras gemensamma barn.

Släkten Sahindal har varit i Sverige sedan början på 1980-talet, de är kurder från Turkiet och statsminister Löfven säger att invandringen blir lönsam på sikt. Frågan är vilket århundrade…

9 thoughts on “Man knivdödad i Bollnäs – Murat Sahindal kusin till den mördade Fadime misstänkt

  1. Bollnäs är svårt drabbat av ickesvenskar, särskilt sådana med fäbless för droger och våld.
    I sedvanlig ordning mörkar lokalblaskan Ljusnan(en av många centralstyrda tidningar i socialistpropagandaorganet Mittmediakoncernen)
    Det är rätt fult gjort att mörka osvenskarnas skada på samhället, det kostar oss riktiga svenskar oerhörda summor pengar när alla dessa mord, knivskärningar, droghandelsrelaterade brott och allt därtill jävla elände drabbar oss. Som lök på laxen, medias förräderi…

  2. Dessa förbannade relations/ hedersrelaterade mord. När skall vi alla oavsett religion eller ursprungsland sätta ner foten på allvar. Kvinnosynen hos vissa folkgrupper är skrämmande och måste med alla medel amputeras bort.Jag står till 100% för detta inlägg och jag vet att världens snällaste ÅKE skulle hålla med om han har varit med oss. Ulf wästman.

  3. Hörde på nyheterna att det var både barn och kvinnor i lägenheten där mordet skedde. Knappast pursvenskt med sådana uppgörelser, då är fylla bland en grupp män med i bilden. Fick direkt misstankar om antingen sk EU-migranter eller arabisk klan. Ack så rätt, så rätt.

  4. kurder o deras hederskultur passar inte här eller hur hederskulturförnekare samt intygsförfalskare mååna s !!

  5. Det är så att man börjar fundera kring vad som gav dem inträde till det svenska samhället? Och vad gjorde att de inte ansåg att de passade in i Turkiets samhälle? Varför fick de asyl? Var det kanske så att de var kriminella redan där och ville komma undan ansvar?

    Frågan är: Hur beter sig människor som inte vill ta ansvar? Fäktar de eller flyr de? Vilka är de som stannar i sina länder? De som flyr eller de som fäktar? Uppenbarligen stannar majoriteten av befolkningen i sina hemländer? Är det bara ansvarslösa rymmare som kommer hit? De vill byta rum när saker börjar bli besvärliga där de är? Har de gjort allt de kan för att hjälpa sitt land genom sin kris?

    Är det inte troligt att människor som flyr ansvar i sitt hemland tar med sig den livsinställningen hit? Och hittar vägar att fly ansvar även här? Är Sverige ett särskilt lätt land att verkställa sådana livsstrategier i?

    En försörjningsmöjlighet är att anklaga för rasism och tilldömdes skadestånd? Att låta samhället betala för religiös verksamhet (en högst privat angelägenhet) och religiösa skolor?

    Samtidigt som svenskar vill sluta lägga skatt på kyrkan (utträde ökar markant) tvingas medborgare bidra ekonomiskt till andra religioners utövande? Till och med att av skära badmöjligheter för halva befolkningen (som förmodligen via skattsedeln finansierar merparten) görs i vårt land av religiösa skäl.

    Religioner är på inget sätt en sanning Det är en illusorisk kraftkälla för den som inte upptäckt sin egen kapacitet osv.

    Snön är en sanning. Och den kan både döda och glädja. Man kan rymma från den eller bli vän med den. Vi har genom generationer lärt oss att leva med den. Om vi skulle rymma så fort snön faller för att det blir besvärligt?

Kommentera