Fullsatt när salafister föreläste

I andra länder stänger man moskéer där salafister framfört radikal islamism. I Karlstad låter kommunen salafister föreläsa på stadens bibliotek.

En av föreläsarna kallar sig Abdul-Wadud Frank och har tidigare förekommit i Uppdrag Gransknings uppmärksammade reportage om kvinnosynen i svenska moskéer.

Så här säger Abdul-Wadud Frank till SR:

“Vi har kunnat samleva med andra religioner i 1400 år”

Fråga de kristna i Mellanöstern om de håller med i den beskrivningen. Fråga Nordafrikas ursprungsbefolkning, berberna, vad det innebar när araberna kom till landet. Fråga de kristna som flytt förföljelse i arabvärlden och hotas till livet på svenska asylboenden. Fråga varför sunni- och shiamuslimer inte kan leva sida vid sida.

“…visa att islam är fri från extremism och terrorism”

Så fortsätter Abdul-Wadud Frank och visar med de orden att islamister har rätt att ljuga om det gagnar deras sak. Om salafister sprider rätt bild av islam…gud nåde Sverige och övriga Europa.

SR

13 thoughts on “Fullsatt när salafister föreläste

 1. Sverige är en kommunistiskt/fascistisk diktatur,svenska folket är utsatta för den mest djävulska formen av mindcontrol.
  Sveriges tredje största demokratiskt valda parti SD förbjuds att hyra lokaler runtom i landet,förbjuds tillträde till bibliotek, restauranger,SD medlemmar utesluts ur fackföreningar,sparkas från sina jobb ,hängs falskeligen ut som rasister,nazister mfl fula epitet medans våldsbejaknde extremister ur den sataniska ideologin islam som är full av hat,våld,ond bråd död,extremt kvinnoförtryckande,barbari sedan 1400 år tillbaka har inte islam utvecklats eller reformerats är välkomna att tala på bibliotek de får dessutom hundratals miljoner i skattefinansierat statsbidrag varje år,Sverige är ett skammens land där ont har gjorts till gott,man upphöjer grova brottslingar,förnedrar och förminskar kvinnor,pedofiler tillåts härja fritt och förgripa sig på skyddslösa barn,pedofilerna behöver bara säga att de är barn så undkommer de lagstadgade straff.Sverige är förlorat,tyvärr! Om inte en omedelbar repatriering sker av alla grovt kriminella,alla som lurat sig till put med eller utan falska id handlingar,alla som enbart kommit hit för de vill bli försörjda av svenska arbetare , alla som flytt fängelsestraff för brott de begått i hemlandet eller andra länder de vistats i.Inte ens SD har jag hört prata om repatriering,varför?

  • Yuri Bezmenov (former kgb) Psychological Warfare Subversion & Control of Western Society – Complete

 2. Sverige blir ett nytt Syrien inom 50 år.

  Inbördeskrig på väg, när alla bidrag tar slut kommer de kräva sharia, bl.a vägra betala skatt till otrogna, vägra betala ev bolåneräntor på ev. Bolån.

  50 år kvar, max

 3. Mycket bra artikel och betecknade för politikerfrälsets och de politiskt korrektas kriminella, ansvarslösa massinvandringspolitik, islam är en IDEOLOGI med en mördare och pedofil som förebild, det är därför det är förbjudet att teckna denna varelse/kriminella rövare/mördare/pedofil och att dessa individer flera gånger försökt mörda Lars Vilks!
  SVERIGES politiker är inne på en mycket farlig väg, de saknar sunt förnuft, livserfarenhet, de står inte med bägge fötterna på jorden utan svävar i det blå och tror de representerar en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT…-hur sinnessjukt är INTE det!! Hela Europa kommer att brinna på grund av den naivitet som präglar inställningen till massinvandringen och Sverige är värst, hit kan salafister komma och predika mord/terror/slakt av icke-muslimer med täckmantel av att vara en religion! Det är fel, det ska stoppas innan det är försent, vi ska stå upp för vårt land, dessa kloakråttor ska ut och deras moskeer stängas!!
  SVERIGE VAKNA!!!

 4. Nu när andra länder i Europa gå hård fram mot salafister är det klart att de ge sig på det land som är det lättaste byte här i Europa med den naivaste skara av politiker och invånare.
  Fortsätter detta bli vi Europas/Nordens Libanon där Salafisterna och palestinier med stöd av utrikes blondinen och övriga Vänsterpack ta över

  • Tyvärr så i flathetens land/Costa Gratis som har en idiot till statsminister som kallar sig för världens första “feministiska” regering och en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT….25% ligger under IQ 90 och Socialdemokraterna hamnar alltid på c:a 25%….Och 87:an är helt ointresserad av att det går dåligt för Sverige och överlämnar gärna sitt land till muslimerna….(ex. kvinnan som blev intervjuad i Malmö…., minns inte namnet på programmet just nu, hon var säkert skärpt mentalt och sa det P.K. vill höra att hon med glädje överlämnar sitt fosterland till muslimerna…ATT VI SVENSKAR INTE HAR NÅGOT ANNAT LAND ÄN SVERIGE ATT FLY TILL VERKAR MÅNGA INTE TÄNKA PÅ!!

 5. Varje religion skall vara privat och på eget initiativ och inte påtvingas någon annan människa. Tyvärr känns inte mycket i Islam och tillhörande skrifter som speciellt människovänlig andlig föda. Alla församlingar, som agiterar våld eller jihad skall givetvis förbjudas.
  Här en tanke om kriget från forna Jugoslavien och dess orsak.
  http://sourze.se/2007/06/05/kriget-i-jugoslavien-och-dess-orsak__65056#.WFcIFoUR6t8
  Hoppas inte Sverige drivs mot samma öde?

 6. Föreslår att de alla åker tillbaka och fortsätter samleva utan extremism och terror (och med Rödluvan, Snövit och de sju dvärgarna). Vad de gör här är uppenbart för de som har förståndet i behåll. De utökar sitt territorium, de lägger vårt land under sina fötter, bit för bit. Detta bör inte tillåtas fortgå. Finns någon i styrande position med förstånd och vett kvar eller har alla dött PK-döden? Att vara PK nämligen att ha vinkat adjö till sin hjärna, de är tomma skal utan förstånd. Våra förfäder hade dammat av sina svärd och kämpat för landet, men PK-regeringen och PK-kommunerna välkomnar invasionen, dårarna.

 7. Hin Bockfots skäggbeprydda vapendragare förnekar sig inte, och det var ett lika ansvarslöst som olycksbådande beslut att befrämja dessa civilisationens främsta fiender på bekostnad av den nationella säkerheten. Dödskulten har vunnit ytterligare en seger i sitt härnadståg mot kristenheten, och de som med vett och vilja stött detta fientliga anslag har tveklöst gjort sig skyldiga till ett mycket allvarligt svek mot svenska folket.

  Kan det finnas en enda normalintelligent individ i detta upplysta land som inte insett det faktum att islamisternas infiltration utgör den största faran mot en nations befolkning? Moskéer som utan minsta tvekan utgör högkvarter för samhällsomstörtande verksamhet subventioneras av det ockuperade landet. En ren förbannad skandal!
  Bränn upp skäggen och fan ta ärkebiskopen!
  Andreas 🙁

 8. Jag tycker, helt enkelt. att situationen är fasansfull. Som varande kristen måste jag erkänna att alla människor har ett humanvärde. Muslimer i Sverige har däremot inget socialt värde för vårt land, en civilisation. De tillför ingenting, ett mervärde, utan utgör en gigantisk kostad för oss skattebetalare. Dessutom medför de att samhällskontraktet är upplöst, genom sin våldsbenägenhet. Deras sociala värde finns i deras stam- och klansamhällen, vilka inte överlever utan västvärdens benägna bistånd.

Kommentera