Stolt och främlingsfientlig

Ni vet vad vi som insett att Sverige inte klarar den stora asylinvandringen från dysfunktionella länder har kallats i åratal. Vi har kallats, nazister, rasister, islamofober, främlingsfientliga och även andra saker. Det kan vi vara stolta för. Det visar bara att vi är lite smartare än regeringen, politikerna och journalisterna, vi insåg riskerna med asylinvandringen innan regering, riksdag och media, där en del insett faktum men där många fortfarande är blinda…

15 thoughts on “Stolt och främlingsfientlig

  1. Det är veritofober som kör med såna epitet, om vartannat. För de kan inte förklara hur de menar. INTE DET MINSTA!!! De vill ha sin lögn, om hur världen är beskaffad, oantastad. De vill inte få sina falska lenindrömmar krossade av verkligheten. ”Se verkligheten…”, var det någon som sa. ”För att VI gör det inte”, underförstått. De är också avundsjuka på dem som nått till en sanning, de verkligen tror på är sann. För att den oftast är det förståss. Men PK-isterna däremot, är som muslimer de tror på ett falsarium, för att annars skulle deras LSD-hallucination falla samman, och de skulle få deleriumångest, och snabbt behov efter ett nytt fiktivt rus. För sanningen är hård för lögnarna, och de sanningsflyende. Men mycket rättvis.

  2. ”Vi har kallats, nazister, rasister, islamofober, främlingsfientliga och även andra saker.”

    Efter hösten 2015 och även tidigare under det året blev väl de allra flesta emot en så stor invandring som för med sig en hel del problem, men man behöver inte vara främlingsfientlig och liknande för det.

    Men det finns också de som är bägge delarna, det kan man inte komma ifrån.

    • Det är viktigt att man skiljer på begreppen, och analyserar deras sanna betydelse. Man ska inte dra alla över samma skällshatkam. Eller säjer du stalinister och socialdemokrater om varannat om samma grupp människor?

      • Du har alldeles rätt i det du säger. Men du snackar självklarheter, tycker jag. ”Å ena sidan, å andra…”.

    • I Yougovs senaste mätning får SD 28,8 % , vad
      tror du det beror på Mia? Inte är det väl för att dom
      gillar det vansinne som pågått, och som bara påtalats
      av SD?

  3. Godheten saknar tyvärr huvud att tänka med. Förnuft och överlevnadsinstinkt har tagit paus. Allt är som en enda stor realityshow där alla får vara med och alla är lika mycket värda. Sverige, ett dårhus. Mycket jobbigt för oss som inser faran med invasionen, att folk överlag blivit infantila.

  4. Jag gillar de flesta andra kulturer, på deras hemmaplan. Det som pågått i konungariket de senaste femtio åren är en utveckling pådriven från framförallt två olika håll. Dels från dem som vill utplåna alla etniciteter, utom möjligen deras egen, och dels de som vill införa en ny lägre klass. Yttersta drivkraft bakom båda verkar vara snöd ekonomisk vinning och maktambitioner.

    Det visar sig, inte minst i USA på senare tid, är att nationstillhörigheten är en oerhört stark kraft och genom att utplåna folkgrupperna genom utblandning tror de sig få en ännu mera lättledd flock får att leda.

    Jag är inte rasist då jag inte tror att individens egenskaper bor i den inbyggda solskyddsfaktorn. Däremot är jag ”kulturist” eller ”kulturrasist” då jag inte alls tror på alla kulturers lika värde. Kulturer som värderar människor efter hudfärg, religiös tillhörighet, kön eller sexuell läggning är utdaterade och saknar helt värde. Till många kulturer i tredje världen kan vi även lägga vår västerländska vänstersubkultur eftersom de också värderar människor efter de fyra kriterierna jag räknade upp ovan.

    • @Argus, Instämmer. Alla lika värde finns i hjärtat. Mina barn – andras ungar. Något som inte utesluter humanitet med EGET arbete och EGNA medel. Den subkultur som du nämner låter folket betala för den västerländska humaniten utan att förstå att det leder till kaos och slutligen katastrof.

      Bra nya ord. Kulturist och kulturrasist påminner om Povel Ramel. Så visst är det kul i jul att vara humanist och inte en trist kulturist. 😊

      Både Lucia, Tomten och Skapelseberätten anser vänstern vara skrönor i fablernas värld. Låt gå – de får tro vad de vill, men de sju dvärgarna är inte de svenska barnens framtid.

  5. Sitter här och tittar på Tv4 och den blinda svetsloppan till statsminister och han svamlar om att framtiden ser ljus ut i Sverige fast jag undrar vad är det som ser ljust ut när våran trygghet är hotad när polisen har tappat kontrollen och våran välfärd är hotad pga hans naivitet.

    • Ja egentligen menade han att Sverige hade varit naiva,
      inte han själv? Det är ju bara att ändra sig och säga att
      andra har varit naiva?

Kommentera