Stäng

18 reaktioner på “Hundbiten pensionsberikare

 1. SOCIALDEMOKRATERNA OCH STEFAN LÖVEN HAR TAGIT IN 100,000 TALS MUSLIMSKA DÅRAR I SVERIGE AV DEN HÄR SORTEN OCH VÄRRE!!!!

 2. *Berikaren’ var säkert marokan, en sådan som Geert Wilders kämpar emot och vill öppna andras ögon – ändå blir han straffad …..
  Övervåld – det är det enda som skall tillämpas mot trogloditerna och deras skyddare och sponsorer.

 3. En stor hund är fan det bästa man kan ha i dagens samhälle, muslimerna går omvägar när man kommer.

  1. Det behövs ingen stor hund för att dessa utomjordingar skall springa långa omvägar. Jag har en Chiwawa som är så snäll så han är larvig, men utomjordingarna är livrädda när vi kommer.

  1. Om han hade något vapen såg jag inte, men
   ägaren hade hunden som vapen och en annan använde sina knytnävar.
   Övervåld – som nog leder till böter.

   1. Så klart Mia, givetvis skulle han få ta vad han ville ha,
    och personalen stå i givakt när han lämnade butiken,
    ungefär som i Sverige, där idioterna kan fylla en
    kundvagn med oxfile och andra läckerheter och sen
    bara går rakt ut utan att betala, kamerorna visar
    tydliga bilder på kräken , men då väljer TV 4 att
    pixla trynen på dem så att dom inte ska kännas igen,
    Sverige, idioternas paradis på Jorden?

  2. ”Dialogen” mellan hundföraren och boven låter något i stil med: ”Puten down!” ”No, no!” ”Puten down!” ”No, no!” för att övergå i:”Aw! Aw!” när vovsingen bissar. Skulle tro en mindre kniv – annars skulle väl killarna hoppat på tjuven direkt? Sökte lite i morse efter fler postningar på nätet, men min holländska är sämre än usel. Har en FB-vän i Sydafrika, ”vit”, och en del postar till henne på Afrikaans, men jag tror hon har brittiska rötter. Nederländska låter lite som en mix av tyska och skandinaviska, omöjlig att läsa för oss sub-genier, men jar tycker mig ibland kunna snappa meningen när jag bara HÖR språket. Kanske villfarelse? Kanske kom en del av våra mer klantiga vikingaförfäder bara til de Ostfrisiska öarna när de ämnade sig till England eller Medelhavet?

   Tror mig veta att det finns skyddsvästar åtminstone för större hundar. Borde vara en bra investering – skyddar hunden mot slag, sparkar och knivar

   Här ser man att invandringen visst skapar arbetstillfällen – två väktare plus hund

   En annan video om ett gängöverfall på en ensam flicka i en tunnelbana påstås både vara från Prag och Österrike – men tjeckerna har väl varit smarta nog att inte importera för mycket kriminalitet? De har väl fått nog med ockupationstrupper – WW1, Hitlers ”Heim ins Reich”, och sedan ryssarna

Kommentera

%d bloggare gillar detta: