Stäng

Omväxling och variation i mördandet

De entusiastiska muhammedanerna i gruppen ISIS vill gärna visa upp hur duktiga de är att mörda folk, som man av någon anledning ogillar, med olika metoder i sina ”reklam” videos.

I denna video har man en tidsinställd sprängladdning i en ryggsäck som man säkrat på ryggen på offret för den muhammedanska ”fredligheten och humanismen”.  Mannen uppmuntras att springa med hjälp av beskjutning runt hans ben.

FjärranÖsternRedaktören är lite undrande över den muhammedanska värdegrunden, passar den in i ett civiliserat samhälle?

7 reaktioner på “Omväxling och variation i mördandet

 1. Jävla barbarer och såna vill Sahlin ska komma tilbaka och få jobb och bostäder ,hon och de andra som kommer med såna förslag borde genomgå en stor sinnesundersökning. Har de valt att åka och mörda och tortera andra människor har de ingen rätt att återvända,ska det vara så svårt att fatta det

 2. Bra att araber/muslimer mördar varandra och det ska de fortsätta med eftersom de vill gå i Muhammeds fotspår och följa koranen/sharia, MEN VI SKA INTE TA EMOT DEM I SVERIGE!!
  ASYLRÄTTEN FÖR DENNA INVASIVA AVART AV MÄNNISKOSLÄKTET MÅSTE UPPHÖRA!!

 3. Jag brukar aldrig titta och jag undrar vem som får ut något av att sitta och vänta på att en ung människa ska dö en hemsk död som i det här fallet.

  Normalt funtade människor mår inte bra av sådant.
  Och de som tittar ofta bli väl så småningom helt förhärdade.

  1. Hej Mia
   Har ofta själv funderat på om jag skall lägga ut dessa vidriga videos. Men kommit till att det är viktigt att ”omvärden” dvs. våra läsare kan informera sig om vilka vidrigheter som de entusiastiska utövarna av den ”fredliga och humana” är i stånd till.

   1. Bra information om islam att visa dessa videos, den friska ser någon sedan vet man hur de är, de säger mycket om dessa individer som är araber/muslimer, de saknar medkänsla/empati för dem de anser inte har den rätta tron och koranen/sharia uppmanar dem att mörda icke-muslimer och det är därför EU borde stänga gränsen för dessa individer, de kan mörda bäst fan de vill men INTE på vår mark! Åt helvete med dem!

  2. @ Mia
   Det har du helt rätt i, jag har sett det mesta på nätet ( ej barnporr ) världen är så jävla skev idag, så jag iaf är bara tvungen att se alla hemskheter som mänskligheten gör. Jag bryr mig inte om skiten jag ser, det bekommer mig inte alls, den enda gång det gör ont i själen är när det begås skit/övergrepp mot barn och djur för de är oskyldiga till allt ont anser jag.

   Om en muslim spränger en annan muslim, JAHA! och? så jävla avtrubbad är jag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: