Vänsterextremisten Hanna Gunnarsson frikänns från uppvigling

INRIKES. Hanna Gunnarsson (V) skrev om Sverigedemokraternas kampanj om tiggeri på Twitter, där hon skrev: “Riv ner, klistra över, förstör! Skitet lär vara borta imorgon.”

Sverigedemokraternas ordförande i Lund, Ted Ekeroth, polisanmälde Hanna Gunnarsson för uppvigling. Senare åtalades hon och i november hölls huvudförhandlingen.

– Det är ett angrepp på demokratin när man uppmanar till att förstöra andras politiska budskap, sa åklagaren Pernilla Åström.

Hanna Gunnarsson menade att hon var oskyldig. – Jag använder twitter mycket för att berätta vad jag tycker för mina följare som mest är personer intresserade av Lunds kommunpolitik. Syftet var inte att någon skulle agera utan att framföra åsikten att de affischerna inte hörde hemma i det offentliga rummet, sa Hanna Gunnarsson.

Och på måndagen gav Lunds tingsrätt Hanna Gunnarsson rätt: hon har inte gjort sig skyldig till uppvigling.

-Pettersson antar att det blir ett prejudikat. Syftet är alltså inte att någon ska agera utan att framföra en åsikt. Bra då vet vi…

TIDIGARE 2016-11.28. V-politiker inför rätta för uppvigling

”Riv ner, klistra över, förstör!” Det skrev Vänsterpartiets gruppledare i Lund Hanna Gunnarsson i fjol samtidigt som Sverigedemokraterna gjorde reklam bland annat i Stockholms tunnelbana. I somras åtalades Gunnarsson för tweeten och i dag ställdes hon inför rätta misstänkt för uppvigling. Själv nekar hon till anklagelserna. Tingsrätten meddelar dom om två veckor.

-Pettersson undrar varför damen nekar. Bättre att stå för det man gjort, men som vanligt i vänsterkretsar så vill man att någon annan ska betala kalaset…det är gott om sådana på vänstersidan.

TIDIGARE 2016-06-20. V-politiker åtalas för uppvigling

BROTTSLIGHET. ”Riv ner, klistra över, förstör! Skitet lär vara borta imorgon.” Det skrev Lundapolitikern Hanna Gunnarsson (V) förra året på sitt Twitterkonto och länkade till en artikel som handlade om Sverigedemokraternas uppmärksammade kampanj mot tiggeri.

Nu åtalas hon för uppvigling, rapporterar lokala medier. – Det är ett brott att förstöra andras egendom. Men i det här fallet är det också ett angrepp mot demokratin att uppmana till att förstöra sådant som andra vill förmedla, och det gör det hela mer allvarligt, säger chefsåklagare Pernilla Åström till SVT Nyheter.

-Pettersson tycker att denna skatteförsörjda antidemokrat även ska åtalas för människosmuggling. Damen har nämligen skrivit på sin Facebooksida ”Vi behöver börja gömma och smuggla flyktingar över Öresund nu. Som vi gjorde under kriget.”   

TIDIGARE 2015-08-13. Vänsterpartist – riv ner, klistra över, förstör

Vänsterpartisten Hanna Gunnarsson uppmanar folk att förstöra Sverigedemokraternas kampanjmaterial. “Riv ner, klistra över, förstör! Skitet lär vara borta imorgon.” skriver hon på sociala medier.

Hanna Gunnarsson är toppnamn för Vänsterpartiet i Lund, är det allmänhetens ansvar att reagera på rasism och därför uppmanar hon på sociala medier till förstörelse av reklamen.

“SD är ett rasistiskt parti som sätter människor mot varandra. Jag vill inte se rasistiska budskap i gatubilden. Om det ska finnas annonser och reklam så måste denna vara sådan att det inte hetsar eller sprider lögner. Sådan reklam bör tas bort”, skriver hon till Sydsvenskan.

-Pettersson har hela dagen sett att det varit ett ovanligt hårt tonläge i debatten. Tyvärr har det pratats om SD:s reklam inte om problemet – tiggarna.

Nu har vi haft en S+MP regering i snart ett år, innan dess en Alliansregering i åtta år, innan dess en socialdemokratisk minoritetsregering med stöd av V + MP i tolv år, innan dess, ja ni fattar aldrig någonsin har SD haft något inflytande på politiken. Varför finns det då tiggare?

Skärmdumpar från V-politikerns Twitter nedan

2015-08-03_2126 2015-08-03_2122_001 2015-08-03_2122 2015-08-03_2121

8 thoughts on “Vänsterextremisten Hanna Gunnarsson frikänns från uppvigling

 1. I dag räcker det att vara kortklippt oikofob, muslimjuckare och muttslabba, vilket naturligtvis är en i grunden inkompatibel kombination, för att hållas om ryggen av terrorregimen. Justisen i det här landet vill ingen rättskapabel och civilkuragerad medborgare ge mycket för. Systemet är så totalimpregnerat och korrumperat av den kulturfascistiska ideologin att icke en enda rättsprocess längre kan anses tillförlitlig. Rättshaveri kallas det visst…
  Andreas.

 2. Islamologiutbildad? Vad är vänsternazisternas mål – att införa kalifat och shariat i Sverige? Hoppas de att de blir skonade av sina islamistiska bröder?

 3. Utav respekt för bloggen, tänker jag inte uttrycka fula ord om Djingis kHanna. Men jag upprepar en kort kommentar om henne som jag gjort för två veckor sedan:

  Mimi N.

  28 11 2016 at 13:49
  Islamofil, islamolog, kommunist – flata också ? Denna Hanna är ett av samhällets många öppna, infekterade, variga sår. Kauterisering rekommenderas ……

 4. Hahaha
  Säg den som är förvånad
  För en SD;are hade hälften av hennes hat räckt gott och väl för en fällande dom.
  Det råder egentligen inget tvivel alls om att rättvisan avgörs av en socialistisk styrd junta i Sverige.
  *En svensk familj ska betala rättegången för deras mördade dotter.
  *Somaliskt invandrare friade från gruppvåldtäkt åtal…. igen
  *Det fria ordet är inte välkommet på Grand hotell.
  *Svenska traditioner förlöjligas.
  *Bonnierspressen ska få avgöra vilka som ska få svenskt presstöd.
  och naturligtvis är all kritik rasistisk och ska jagas av diverse autonoma Aschbergsgrupper.

Kommentera