Anders Borg ångrar sig

En av de högst ansvariga för det kaos Sverige nu upplever är Anders Borg, finansminister i den olyckliga Alliansen.

Nu ångrar han migrationsuppgörelsen med Miljöpartiet och säger att ett litet land som Sverige inte klarar ett så stort tryck som 2015. Man borde istället gjort upp med Socialdemokraterna, inte Miljöpartiet som har en extrem syn i frågan. Psssst Anders. Stora delar av socialdemokratin vill återgå till förra årets kaos så fort som möjligt.

Jaha ja, ytterligare en moderat som kryper till korset och erkänner sitt misstag. Det verkar som chef Fredrik står ganska ensam i sin syn på generös migrationspolitik och det öppna hjärtats politik. Tyvärr är det försent och detta kommer att få konsekvenser för Sverige i många många år framöver.

Sedan ljuger Borg när han säger att ingen kunde förutse flyktingströmmen till Europa förra året. Det fanns signaler redan 2012, så det så.

SVT

Snart kommer företrädare för Socialdemokraterna att en efter en ångra partiets koalition med Mp. Minns var ni läste det.

29 thoughts on “Anders Borg ångrar sig

 1. Borg ångrar således inte att vi idag står utan ett försvar värt namnet.
  Eller att man misskötte polisverksamheten…

 2. Det som dessa landsförrädare borde få utstå lämpar sig inte för tryck.
  Inte ens i sådana hat och hot saiter som Facebook och Twitter.

 3. Hycklare, moderater inget att lita på. Stoppar de utbetalningar till invällare…nä inte ännu. Bara prat, varje dag forsar det ut pengar till meningslösa små o stora projekt som tokvänstern hittar på.

 4. Borg menar att mp är extremistiska i sin syn på migrationen. Det är inte praktiskt genomförbart. Men han var tvungen att prova för att förstå det? Är karln dum i huvet?

  Han är nu tillsammans med Dominica som har dokumenterat hög IQ till skillnad från Reinfeldt. Hon har måhända reflekterat verklighetens villkor bättre än vad Reinfeldt någonsin kan göra i sina samtliga med Borg.

  Han blir aldrig mer vår finansminister. Under sin tid som finansministern lade han grunden för en extremt dålig ekonomi för vårt land. mp är även eklnlmiska extremister. Långt ifrån de som jag känner som var med och startade partiet. Verklighetsnära människor med den enkla insikten att som man sår får man skörda. Den som kastar sten och eldar har sällan någon god skörd att vänta?

 5. Ander Borg och de flesta moderater lät psykopaten hållas.

  Fast man helt klart visste vart det barka hän.

  Vilket är det största mysteriet i svensk nutidspolitik.

  • Reinfeldt hade en rent manipulativ förmåga och en förmodligen skrämmande egenskap som fick folk att bara tystna och dansa efter hans pipa. En otäck människa och riktig psykopat.

  • Är inte “psykopat” ett i detta sammanhang ett felaktigt ord. Hårt sätt att uttrycka sig på tycker jag. Verkar ej heller följa bloggens interna regler.

 6. Anders Borg har naturligtvis varit fullt medveten om konsekvenserna av den sataniska Sverigeförstörande massinvandringspolitiken som han aktivt deltagit i under åtminstone åtta år i regeringsställning.

  Swedish Minister to the US: “You Make War, We Get the Refugees!” – It’s a Win-Win

 7. Glöm inte att Borg även lade ner försvaret. Stor avrustning proklamerade han i ett tal i Almedalen utan att ha konsulterat försvarsministern. Det var då Mikael Odenberg blev så förbannad att han avgick.

  • Odenberg är en rekorderlig karl till skillnad mot de flesta som suttit på försvarsministertaburetten, möjligen Enström undantagen. Vi har haft; G. Pettersson, von Sydow, Hjelm-Wallén, Nuder, Björklund, Tolgfors, Elmsäter-Svärd och Hultqvist. Inte undra på att vi inte har något försvar.

 8. Jo nu kommer dom en efter en, men dåren som skulle
  straffa befolkningen för att dom inte röstade så att det
  passade honom, han fortsätter att hävda att det var rätt?
  Och nu gör kommunisterna på SVT honom till programvärd
  med eget TV program där han får bre ut sig, när han egentligen
  borde få skaka galler för sina otroligt fula gärningar?

 9. Min allra största önskan är att alla rånoffer, våldtäktsoffer, mordbrandsoffer, de misshandlade – alla offer ska få vittna i en ny Nürnbergrättegång, där nazikommunisterna, oförskämda journalisterna och deras ‘skyddslingar’ ska få de straff de förtjänar.

  “Den som inte känner till sanningen är en dumbom. Den som känner den och kallar den för en lögn är en förbryttare” – sa Bertolt Brecht.

 10. Ytterligare en omvändelse under galgen, det börjar bli många roddare nu. Jag förlåter aldrig dessa förrädare och jag hoppas att alla ansvariga hamnar i folkrättsdomstolen i Haag.

  • Detta kommer att fortsätta. En efter en kommer de att krypa fram ur buskarna. När landet brakar ihop framöver vill de alla rädda sina skinn.

 11. Jag föreutsåg flyktingströmmen 2009.
  “MPs politik att kombinera medborgarlön med fri invandring kommer skapa den största flyktingkatastrofen sedan andra världskriget.”

  Det är omöjligt att en ekonom som Borg inte visste detta. Alltså ljuger han. Jag föreslår att han ber hans herrar i USA om amerkianskt medborgarksap. I det här landet bör han inte bo längre.

 12. Korthuset rasar.

  Det ser ut som om de rullar ut en röd matta för sin forne ledare. En samordnad reträttväg förbereds innan någon på allvar avkräver Reinfeldt ansvaret för Sveriges genom tiderna sämsta “ledarskap”? Kommer den röda mattan att leda honom rakt in i det fördärv han önskat andra att hamna i? Den som gräver…..

 13. Ingen ursäkt duger !
  Är du gammal nog för att begå brott, så är du gammal nog för att ta straffet för det !

 14. De som hade vårt förtroende men svek oss och sålde ut och förstörde landet borde ställas inför en landstribunal. Skulle gärna se dem hängas för landsförräderi. Fy f-n.

 15. Omvändelse under galgen.

  ∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫∫

Kommentera