6 thoughts on “Fillon tycker till om muhammedanismen

  1. Marine Le Pen har länge stått ensam men nu plötsligt, efter mer än ett kvart sekel, verkar det bli folksamling runt åsikterna att islam är fullständigt livsfarligt inte bara för andra utan även för dem själva. Nu fattas det bara att socialisternas presidentkandidat kapar Front Nationals partiprogram.

    Jag tycker att Marine Le Pen bör bli Frankrikes president men för svensk del spelar det ingen roll om Fillon är ärlig i sina åsikter, kampen mot barbarerna är viktigast av allt. Kan vi bara också bli av med Merkel så kanske vi får ordning på Europa.

  2. Verkar som att han har läst koranen.
    Verkar som att han insett att muslim har order att döda ickemuslim.
    Verkar som att han har förstått att alla muslimer måste bidraga till att islam ska ta över världen.
    Verkar som att han insett att alla muslimer är muslimer.

    Muslim är skyldig att bekräfta sin tro/ hjärntvätt fem gånger per dag.
    Jag är rädd.
    Han är nog också rädd.
    Alla vi, ickemuslimer borde vara rädda!

  3. Fillion kan mycket väl bli Frankrikes nästa president, han hyllar Putin och Rysslands kamp mot ISIS och lovar att ställa sig upp i kampen mot extremismen och jämför det muslimska eländet med nazismen. Nazismen var och är en human ideologi i jämförelse med koranen/sharia. Ingen nåd bör visas de som uppmanar till mord och slakt på icke-muslimer, dessa texter måste förbjudas och de som pratar för islams sak kastas ut ur Europa med huvudet före!

    • HEDER åt Fillon som nämner muslimernas slakt på kristna!!! Samt heder åt denna stora män som säger att han kommer att sätta ner bägge fötterna mot Saudi Arabia och Qautar som finansierar gangstermuslimerna i ISIS!!

  4. Jämför med politikerna i Sverige……..BAH!
    ˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆˆ

    • Det svenska politiker är mest rädda för, förutom att förlora platsen nära köttgrytorna, är prasslet av tidningspapper. Någon rödvinjournalist på Söder kan ha skrivit något ofördelaktigt om dem. Personligen skulle jag klippa ut och hänga upp sådant som ett diplom på att man är vettig och sansad.

Kommentera