Vart är Malmö på väg?


Frågan ställs i ett tidigare inlägg.

Frågan är befogad och jag säger; Vänta bara!

Våldet har bitit sig fast i Malmö, invånarna känner sig allt otryggare och polisen erkänner att deras verksamhet klappat ihop. Dubbelt så många dödsskjutningar som i den tre gånger så stora grannstaden Köpenhamn, handgranatsattacker, skottlossningar på öppen gata, bombexplosioner, våldtäkter, rån, brinnande bilar…Bara några i mängden av rubriker vi dagligen matas med från denna Sveriges tredje största stad. Fast det är inte bara våldet och otryggheten som bitit sig fast.

Redan idag består befolkningsökningen av människor som varken jobbar eller betalar skatt och som inte verkar ha något bättre för sig på fritiden än att göra barn. Alla ska de ha del av välfärden på samma villkor som de som finansierar den.

Fram till 2030 måste dessutom Malmö höja kommunalskatten med drygt 6 kronor eller dra ned på välfärden med 250 miljoner per år. Knappast något som lockar skattebetalare att bo kvar eller flytta till. Många företag lär säkerligen se sig om efter andra kommuner att bedriva verksamheten i och vilka företag är villiga att investera i denna förlorade stad?

Vad tror ni dessa faktorer innebär för Malmö som kommun i framtiden?

Malmö är på väg mot en konkurs, men hur många ”riktiga” Malmöbor förstår detta och hur många inser att vägen dit kommer att kantas av våld och förstörelse? Förvisso gjorde kommunen ett plus på drygt 500 miljoner förra året, men merparten av de intäkterna var tillfälliga inkomster. Fortfarande är kommunen beroende av de 4,6 miljarder som andra och mer skötta kommuner bistår med. Det som borde oroa politikerna är att fyra av fem stadsområden går back. Kommunordföranden Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) skyller detta på de ökande kostnaderna för äldreomsorgen, men jag undrar om hon är ärlig här. Hon vill heller inte erkänna att Malmö är beroende av andra kommuner som tvingas betala för kommunens problem.

Ta nu och tacka de politiker som bär skulden till detta innan ni gör som allt fler ”riktiga” Malmöbor. De lämnar kommunen med sina inkomster och betalar sin skatt i en annan.

Bästa sättet att tacka dem för er tid i kommunen är att rösta på de styrande partierna i 2018 års val…… skojar bara.


24 responses to “Vart är Malmö på väg?

 • assad

  Låna inte ut pengar till mig, ty jag är arab.

  Gilla

 • Truthfighter

  MALMÖ ÄR FRAMTIDEN!!!

  D v s, om vi inte gör nåt, är Malmö tyvärr framtiden för hela vårt land. För det är Malmö som kommit längst i fördärvet. Men alla andra städer är på väg åt samma håll. VI MÅSTE SÄTTA STOPP NU!!! Annars förlorar VI vårt land!!!

  Gilla

 • Tony

  Hon gör det lätt för sig genom att skylla kostnaderna på
  dom äldre, merparten av dom äldre har jobbat och betalat
  skatt i livet, medan jävligt många invandrare som trots att
  dom bott i Malmö i 25-30 år bara levt på försörnings stöd
  och brottslighet, detta utgör stora kostnader för staden.
  Malmö kan ju börja med att plocka in dom femtio miljoner
  som ett par Araber har i obetalda P-böter, men sådana
  figurer är fredade för fega myndigheter, men om Svensson
  håller fem minuter för länge på parkeringsplats då jävlar
  växer tuppkammen på myndigheternas representanter?

  Gilla

 • Nisse

  Tacka Batra tanten det är hon som gör att sossarna styr landet såg att S hade ca 20 % i senaste riktiga oponionsundersökningen…………..

  Gilla

 • Nisse

  Jag som trodde att Malmö låg i ett arabland…………………

  Gilla

 • Ullabella

  Malmö har i många år avlastat övriga Sverige. Därav kostnaderna. Alla som röstat för hög invandring bär skulden. Det är er vi i Malmö har att tacka för vår förlorade stad. Därför är det heller inte fel att övriga Sverige betalar för tjänsten vi gjort er.

  Gilla

  • Truthfighter

   Ja, men då ska man strikt gå efter valsympatier. Endast de som röstat för skiten, får skiten. Kan man visa att man röstat på SD, ska man få TOTAL SKATTEBEFRIELSE!!!

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Hon har kanske rätt i att det är äldrevården som kostar mer! Det bara väller in pensionsräddare som redan är pensionärer som skall rädda våra pensioner, jag fattar ingenting!

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Malmö är en förlorad stad!

  Fly därifrån så fort ni kan, tro inte att valet 2018 kommer att ge ett annat utslag,de importerar sina väljare i parti och minut.
  Sossarna och Miljöpartister tillsammans med V kommunister är stadens dödgrävare.
  Vi folket, kommer aldrig att glömma och förlåta er!

  Gilla

 • Ståfräs

  Malmö är ett föredöme för hela världen avseende lyckad invandring OCH LÖNSAMT PÅ SIKT, hälsar ”Feministregeringen”, FI, Jonas, 7-klövern, allt annat är rasistiskt förtal och SDs fel, såsom mord, bomber, rån osv,osv

  Gilla

 • Utvandrad

  Vad skönt att man slipper betala för detta. Tycker synd om er som är kvar i Swedistan. Beväpna er för det kommer blir värre innan det blir bättre. Dessutom kommer det nog at en generation om rätt resurser sätts in 2018!

  Gilla

 • Lena

  Kostnader skyller ”jammeh” på äldrevården………de äldre har genom sina år i arbetslivet betalat för service på äldre dar, betalat in en av de högsta skatterna i världen.
  De visste vad de gjorde sossarna för att med höga skatter förhindra skattebetalarna från att ta privata initiativ med sina ihoparbetade slantar.

  Gilla

 • Ingemar

  Malmö är på väg åt helvete! Dessutom kan man befara att det inte kommer att ske någon chockskattehöjning där utan vi andra kommer att få betala hela skiten, genom ökade bidrag till Malmö, så länge PK-partierna vanstyr landet.

  Gilla

  • Luntan

   Så blir det Ingemar. Men för de parasiter som varken arbetar eller sliter för sin lön utan får allt gratis spelar ju löneskatten ingen roll?

   Gilla

  • Ståfräs

   Vilka pursvenskar skall betala skatt och täcka invandringen den dag i princip alla städer har lika bra ekonomi som Malmö, samtidigt som vår nya adel skall ha ”all inclusive”?

   Gilla

   • Ingemar

    Ja, en bra fråga, men sker det ingen ändring som, Swexit, stängd gräns i ca tio år och sedan begränsning till max 5000 per år, då får väl våra efterkommande antingen lägga sig för islamiseringen, fly landet eller starta inbördeskrig! Fler alternativ???

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Det finns bara ett alternativ! Stängd gräns hjälper inte! Så som ockupanterna ynglar av sig är vi svenskar inom några år i minoritet och tvingas springa för livet!

    Gilla

  • Truthfighter

   PROTEST!!! UPPROR!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: