Ställ inte grupp mot grupp


Att ställa grupp mot grupp är bland det värsta man kan göra, åtminstone om man får tro den styrande eliten och deras svans av godhjärtade.

Fast det är ju precis vad politik handlar om, har handlat om och kommer att handla om. Så länge man inte kan lova allt till alla, så är det prioriteringar som gäller…

…och prioritera är precis vad de styrande i Stockholm gjort.

Vi får veta att det skett en kraftig ökning av hemlösa i Stockholm. På bara fem år har andelen akut hemlösa ökat från 20 000 till 32 000 och bland dessa återfinns vanliga pensionärer och barnfamiljer. ”Det är ett annat Sverige vi ser idag”, säger Marika Markovits på Stadsmissionen i Stockholm. SR

Så är det definitivt och vad kan bättre illustrera detta än de styrande socialisternas senaste prioritering.

35 000 akut hemlösa medborgare som politikerna mer eller mindre lämnat åt sitt öde och då passar den röd/grön/rosa koalitionen i Stockholm på att boka hotell för nyanlända till en kostnad av 20-40 miljoner kronor. Dagens Industri

Jag undrar om bortfallet av turister som inte hittar någonstans att bo är medräknat?

Förvisso är kommunerna tvungna att få fram bostäder till alla nyanlända som kom under förra årets kaos, detta enligt en ny lag som socialisterna instiftat. Kom dock aldrig och påstå att politik inte handlar om prioriteringar och att dessa prioriteringar inte ställer grupp mot grupp.

Ps. Om ni inte redan visste det, kommer 2017 bli värre än 2016.


20 responses to “Ställ inte grupp mot grupp

 • Trodé

  Vart är Malmö på väg?
  UTFÖR!

  Bästa hjälpen är nerdragna subventioner så att realism tvingas fram i vänsterhjärnor.

  Gilla

 • Lena

  Hemlösas situation i Göteborg, de ”nyanlända” har i de fall ett annat land med sitt eget språk…………..svenskar har ETT land Sverige !
  Pensionärer går dit och äter, skäms Sveriges politiker, flerfalt skäms.
  http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/allt-fler-svenskar-blir-heml%C3%B6sa-3658612

  Gilla

 • Truthfighter

  Det är ju socialisterna som ställer grupp mot grupp, när de inte behandlar alla likvärdigt rättvist i varje given situation. De svinen skapar motsättningar genom att öka klyftorna mellan grupperna.

  Man ska inte premiera inkommande utlänningar framför äktsvenskar. Men det är precis vad man gör, när förhållandena i övrigt är olika. Det är utestängning av oss som har våra rötter här, från det som kallas välfärd, som många av oss har betalat ett helt liv, men inte kommer oss till del. T ex tandvård, för att bara ta ett av tusentals exempel.

  De säger att VI inte ska ställa grupp mot grupp. Men de är bara för att de ska kunna skyla över och mörka all orättvis skit de orsakar OSS. För att kväva kritik, så de ska kunna härja helt fritt med OSS. Men den tillfredställelsen ska vi inte unna det förtryckande vänsteretablissemanget,eller hur? DET FÅR VARA SLUT PÅ VÅR EFTERFÖLJSAMHET OCH ILLA BEHANDLING! NU!!!

  Gilla

  • Truthfighter

   Och svaga grupper, är såna som inte kan, eller orkar hävda sig själva. Som sjuka, pensionärer och barn. Inte IS-krigare, terrorister, våldtäkts -och våldsmän. DET ÄR STARKA GRUPPER.!!! Alltför starka, för att passa in här i vår humani. SÅ TALA BARA INTE OM ATT STÄLLA SVAGA GRUPPER MOT VARANN, NI VÄSTERPACK! För det finns inget svagt hos härjande hotande slödder!!! Så är det bra med det! DET ÄR VI SVENSKÄTTADE ICKE-SOCIALISTER, SOM ÄR DE SVAGA GRUPPERNA, i er totalistiska maktfullkomliga regim!!!

   Gilla

 • Trodé

  Om inte grupp mot grupp, så inte bidrag mot bidrag.
  Lika mycket till fattigpensionärer som till migrationsverket.

  Gilla

 • Lena

  Skrämmande att lyssna på vilken hjärntvätt, socialismen har lyckats må någon demokratisk makt hjälpa oss.
  https://varjager.wordpress.com/2016/11/28/kan-man-vara-politiskt-sakkunning-utan-att-veta-nagonting/

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Har de inte utsatt svenskarna för detta grupp mot grupp?
  Ingen har frågat oss om vi vill ha hit alla dessa människor från Afrika ,Asien och Mellanöstern.
  Om 30 år har befolkningsmängden i Asien och Afrika ökad med två miljarder och detta i Länder som redan i dag inte kan mätta sitt folk.
  Vart tror du de kommer att söka sig?
  Just det,hög tid att stoppa all invandring nu och då menar jag ALL!

  Gilla

 • Utvandrad

  Att ingen tar initiativ till ett skatteuppror. Vem fan vill betala för vildar från tredje världen som aldrig någonsin kommer att bidra. Ni kommer få jobba ihjäl er för att dessa parasiter skall kunna gå hemma och ta er välfärd ifrån er.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Var det inte så att etablissemanget skapad uttrycket ”ställ inte grupper mot varandra” för att dom skulle kunna få göra det utan närmare diskussion från folket.

  Gilla

 • Lena

  Fler utan arbete 800……….samtidigt som det väller in anhöriga från tredje världen.
  Klart att det blir grupp mot grupp.
  http://www.gp.se/nyheter/ekonomi/%C3%B6ver-800-f%C3%A5r-g%C3%A5-fr%C3%A5n-ericsson-1.4000326

  Gilla

  • Billy Boy

   Jag kunde tyvärr inte se att GP skrev en enda stavelse om vad politikerna både i Göteborg och centralt i regeringskansliet Rosenbad i Stockholm tänker göra för det stora antalet anställda som blir uppsagda från Ericsson i Göteborg, Borås och Kumla.

   Dags att infria löftena, som (S)ossarna tidigare självsäkert trumpetat ut både muntligt och på sina stora affischer i valtider.

   Men valbudskapets bäst före datum kanske utgick igår eller tidigare … så (S)orry … Politikerna är handlingsförlamade och kan inget göra för de arbetsvilliga som nu blir arbetslösa … (S)vek precis som vanligt, alltså!

   Gilla

   • Lena

    Socialism, ytterligare ett land som är i kris och kaos.
    Arma folk i Venezuela andra stollen som regerar landet nu, vilka länder står på tur att röna samma öde ?

    Gilla

 • Ingemar

  Det är ju Svetsfan Röve’n, hans papegojor, PK-maffian, Feministjuntan samt Censur- och propagandamedia som leder till att grupper ställs mot varandra genom att jämt och ständigt favorisera endast grupperna Invandrare och ”kvinnor”.

  Gilla

 • Android77

  Kvinnor mot män, Gamla mot unga, barn mot föräldrar mm mm

  Det är vad politik handlar om.

  Gilla

  • Truthfighter

   Det behöver inte vara så, om rättvisa råder. Men riktig rättvisa!!! Inte vänsterristisk ideologisk förvriden s k rättvisa. För det borde väl ändå vara målet, att alla har det lika bra, efter de förutsättningar de har. Men inte lika. Men att alla behandlas lika i en given situation, oavsett allt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: