Stäng

Sverige tar emot 60 gånger fler ”flyktingar” än USA

INVANDRING. USA beskrivs ofta som invandringens förlovade land. Det kanske stämmer om vi inte frågar den amerikanska ursprungsbefolkningen, indianerna, vad de tycker om saken. 

Nåväl, trots invandring i hundratals år bor med vissa undantag vita med vita, svarta med svart, latinos bland latinos och kineser bland kineser. Det är lätt att följa i USA eftersom rastillhörighet anges i id-handlingar och dessa kan köras mot folkbokföringsadressen. USA är segregerat, men lita aldrig på svenska media när de säger att vita poliser skjuter svarta amerikaner. Läs HÄR. 

Det förekommer fortfarande, efter flera hundra år rasupplopp, oftast är det svarta som påstår att de diskrimineras. Ibland kanske med rätta, men inte alltid. Rasist är ett standarduttryck när svarta och muslimer inte får som de vill där lika väl som här.

 • USA har 322 miljoner invånare och har högre inkomst än i Sverige per capita.
 • Sverige har knappt 10 miljoner invånare.  Alltså är USA drygt 30 gånger större.
 • 2015 tog USA emot 70000 flyktingar. Sverige 163000.
 • USA borde ha tagit emot runt fem miljoner om de skulle ha tagit emot lika många som Sverige under 2015.
 • Hur länge dröjer det innan vi får rena rasupplopp i Sverige? Muslimer mot kristna, sunni-muslimer mot shia. Turkar mot kurder, judar mot muslimer, araber mot somalier och alla invandrare mot den svenska ursprungsbefolkningen.
 • Lika barn leka bäst men regeringen, den förra och den nuvarande fortsätter att leka med elden. Ger de sig inte förrän vi har ett nytt Mellanöstern i vårt land eller tror de att Abdullah, Muhammed och de andra blir svenska i sinnet efter en tur i tunnelbanan…

usa_flyktingar

Källa

*flyktingar är fel uttryck i många fall när det gäller de som söker asyl i Sverige, det är i många fall ekonomiska migranter,

10 reaktioner på “Sverige tar emot 60 gånger fler ”flyktingar” än USA

 1. Intressant! En annan intressant fråga är varför vi svenskar blivit så naiva?

  Ta tex nyheten som kom för ett tag sedan om att det skulle bli enklare för svenska resenärer att borda USA? USA ska helt enkelt ha sin passkontroll på svensk mark, detta skulle tydligen göra resan smidigare till USA?

  När denna nyhet kom så satt jag i fikarummet på jobbet å då kom denna nyhet på tal. Alla var så nöjda nu skulle det bli smidigare att flyga till USA?

  Ingen kritisk frågeställning kom på tal, inte en ända, varför? Varför vill USA ha kontrollen på svensk mark? Är det något som oroar amerikanerna vad gäller Sverige? Tycker amerikanerna att Sverige har tappat kontrollen? Är dom oroliga för mjölkbonden per-Erik?

  Ingen reflektion, bara en halelujakör! Ingen fattar vad som händer, varför? våra grannländer ser över gränserna mot Sverige och våra samarbeten? Ingen frågar och ingen undrar, varför?

  Varför har vi val? Varför har vi presstöd?varför har vi public service? Varför betalar vi skatt? Varför har vi statliga verk och myndigheter? Varför har vi en regeringsform? Varför har vi kommuner? Varför säger vi att vi har åsiktsfrihet och yttrandefrihet? Varför säger etablissemanget allasmänniskorslikavärde, när då?

  Varför har det gått så snett?

  Vad händer när medborgarna tröttnat på att samhällskontraktet bara är envägs???

 2. Den ansvarslösa massinvandringen fortsätter i oförminskad styrka och detta faktum mörkas av SVT och hatmedia men nu är det främst anhöriginvandringen som är gigantisk och kom ihåg att de bidrags-försörjs från dag ett av svenska staten via FÖRSÄKRINGSKASSAN – passera gärna en kassa några gånger och se vilka som befolkar lokalerna och vilka som står i kön som ringlar långt ut på gatan och runt kvarteret….Sverige har ett INTEGRATIONSVERK med över 10,000 anställda….-är inte det helt vansinnigt och ansvarslöst av politikerfrälset som låtit detta växa så….GLÖM ALDRIG ATT DET ÄR 87:AN SOM RÖSTAT FÖR DETTA DÅ DE LAGT SIN RÖST PÅ 7KLÖVERN….!!! Detta samtidigt som Sverige har människor som jobbat hela livet och lever på svältpensioner och äldre serveras mat som inte grisar skulle vilja ha på våra äldreboenden osv. osv…..Hur i helvete har vi fått den här situationen ? Riktigt SKRÄMMANDE….! Ett samhälle typ mellanöstern växer fram och ingenting kommer att kunna stoppa det, tyvärr!!! Socialdemokraterna kommer att gynnas på grund av att dessa individer kommer att rösta på dem precis som c:a 25% ur LO kollektivet fortsätter att göra val efter val trots att de röstar mot sina egna och barn och barnbarns intressen….!

  1. Har undrat hur länge de två myndigheter som nämns ovan av Ricke kommer att klara sig från att bli bombade?

 3. å andra sidan är närmare 99% av alla bosatta i
  Sverige invandrare…13%(senast)har gjort Samernas
  sak till vår…samma pryl i USA, många invällare där
  månar och värnar om ursprungsbefolkningens väl 👍🏼

  1. Jag tycker att den här mannen uttrycker mycket väl vad det handlar om, tänk om han har rätt, ”god bless”.

 4. Jag får det till att USA skulle ha tagit emot 5 216 000, det motsvarar Sveriges 163 000, (32×163 000) 2015.

  Varför kan inte Sverige skydda sin gräns som andra gör, varför är just VI så ”stygga” och ”rasistiska” då???? När inte andra anses vara det ????PK???

  Det här är helt nödvändigt, NU!!!!

  http://dai.ly/x3pfom5

Kommentera

%d bloggare gillar detta: