Stäng

Expressens rena citat är felaktiga

HATMEDIA. Igår skrev vi om Marcus Oscarssonsom, HÄR och HÄR.  Oscarsson hade gjort en analys av det politiska lägetsom låg närma Sverigedemokraternas och det gillades inte av alla, och absolut inte av Expressen redaktion som här får svar av Marcus Oscarsson på hans Facebooksida. Det är klart att Expressen inte nöjer sig med vinklingar utan sprider rena lögner. 

expressen_krismote

WHEN THEY GO LOW – I GO HIGH
MEN LITE CHOKLAD & GLASS KAN EXPRESSEN I ALLA FALL FÅ AV MIG
Här kommer som vanligt på lördagar mitt TV4-inslag Marcus Svarar & Förklarar. Förutom USA-valet, svensk politik och annat spännande berörde jag i inslaget skriverier i Expressen. Och utöver det kan jag även säga följande:
– Jag har inte suttit i krismöte med TV4. Det var ett enkelt och positivt telefonsamtal från min supertrevliga chef. Bilden som ges i tidningen är pinsamt överdriven.

– De skriver även att ”kritiken mot mig är hård” baserat på två personers synpunkter. T.o.m. rena citat är helt felaktiga. I tidningens nätversion igår sågade en partisekreterare de två personernas kritik. Men till tidningens pappersversion idag har partisekreterarens sågning kopierats över, exakt ord för ord, men nu står det plötsligt att partisekreteraren riktade orden till mig istället, vilket är helt fel. Ja vad ska man säga! Ridå ned.

Anyway, demokrati och yttrandefrihet är världens bästa sak så jag är jätteglad över att vi har livlig press i vårt land;) och det backar jag inte på trots att de lagt ut en jätteful bild av mig på Expressen.se. I det hypotetiska valet mellan att de skriver hur mycket tokigheter som helst om mig varje dag i veckan eller att det är som i Nordkorea, så är valet enkelt. De får gärna köra nakenbild på framsidan om de vill! Vi kör helikoptern.

Och ang de två som missuppfattade mig: Jag ska som sagt bli tydligare med vad ordet analys innebär. Jag tänker inte säga ett enda ont ord om dem. When they go low – I go high!

Marcus

ps.Till er i Expressens filmkamera-team som var utanför min lägenhetsdörr igår kväll och halva natten och ringde på min dörr mm så jag efter midnatt fick fly via balkongen till ett hotell…. Nu har jag varit och köpt glass och god Lindtchoklad så ikväll kan jag komma ut och ge er lite gottigottgott som ni kan mumsa på samtidigt om ni ser ”Så mycket bättre” i era mobiler.

Kram /Marcus

Medias_rapportering

12 reaktioner på “Expressens rena citat är felaktiga

 1. Vad har dumstruten Alex Schulman för meriter för att ta
  heder och ära av Marcus Oscarsson? Av det lilla jag sett
  av den figuren Alex verkar han att komma från inaveln på
  Öster och Södermalm! ?

 2. Inom en inte allt för avlägsen framtid kommer Expressen
  att få sammankalla till krismöte om dess existens!

 3. Tack Marcus. Jag tittar normalt inte på TV4. Men om man kunde få en hint när du får tillfälle att uttala dig så ska jag med nöje koppla in.

 4. Alex Schulman och Sigge Eklund är nog besvikna och förvånade över att de inte lyckades få Marcus petad genom att hoppa på honom 😊

 5. Marcus Oscarsson är ju inte bara förståndig, han har ju humor också.

  Massor av humor. Bra Marcus.

  1. Tidningarna är rena lögnkällor. Därför försäljningen av skittidningar som Expressen & Aftonbladet & Metro & Sydsvenska går ner från år till år.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: