Socialdemokrat fast med 22 kilo khat på Arlanda

INVANDRARBROTT. Socialdemokraten, Abdifitah Ali Abdi, 26, begick brottet 2014 då han var suppleant i fullmäktige och medlem i kulturnämnden i Esbo, Finland. De här förtroendeuppdragen sköter han ännu.

Händelserna inleddes på Arlanda flygplats i Stockholm i augusti 2014. Abdi hade rest från Etiopien till Stockholm där han blev fast i en tullgranskning. Åtalet mot Abdi väcktes i hans hemstad i Esbo.

Abdi hade på sig 22 kilo khat. Abdi uppgav i förhör att han trodde att han transporterade henna. Enligt Abdi var det hans kompis mamma och mammans syster som bad honom hämta henna. Historien visade sig vara en bluff eftersom Abdi inte hade några kontaktuppgifter till sina ”uppdragsgivare”.

I kommunalvalet 2012 fick han 180 röster, vilket räckte till en suppleantplats i fullmäktige. Esbo tingsrätt dömde Abdifitah Abdi till 30 dagsböter, vilket innebar en slutsumma på 180 euro.

Det var meningen att Abdi skulle ställa i kommunalvalet nästa vår, men SDP I Esbo meddelade på måndag att hans kandidatur är utesluten på grund av narkotikabrottet.

HBL.fi

Den här khattuggande mannen är inte samma som artikeln handlar om men han kan mycket väl vara socialdemokrat
Den här khattuggande mannen är inte samma som artikeln handlar om men han kan mycket väl vara socialdemokrat, men det vet vi inget om men mycket tyder på att många av socialdemokraternas beslut tas under inflytande av något…

 

 

2 thoughts on “Socialdemokrat fast med 22 kilo khat på Arlanda

  1. Ytterligare ett exempel på en vänsterextrem PK-gök som borde tappa sitt eventuella medborgarskap/uppehållstillstånd och utvisas på livstid ur Svea Rike! Det visar hur genomkorrumperat detta rike nu är, att en sådan här tomte kan få ha förtroendeuppdrag!! och vara kvar i riket!!

    Har detta varit ute i Censurmedia??

Kommentera