Skåne är fullt, vill inte ta emot fler migranter

INVANDRING. Kommunerna i Skåne hinner inte ordna bostäder åt de ”flyktingar” som placeras där, skriver Sydsvenskan. Därför försöker de nu få Migrationsverket att låta kommunplacerade ”flyktingar” dröja kvar på asylboenden. Annars varnar kommunerna för att de asylsökande kommer att behöva bo i sovsalar.

– Det har varit tufft att ordna ”flyktingbostäder” i år. Det blir ännu tuffare under 2017, säger Gunilla Holmlin, integrationsutvecklare på länsstyrelsen, till Sydsvenskan.

-Pettersson noterar att kommunupproret sprider sig. Tidigare har Täby, Ekerö, Varberg med flera protesterat mot ”flykting” mottagandet på grund av bostadsbrist, de borde i stället protestera mot bristen på jobb för de nya svenskarna. Det här blir dyrt på sikt.

Moderaterna – Ta medborgarskapet från kriminella invandrare, det var ett av många vallöften av moderaterna efter valet 2010. I går gick Moderatledaren ut och erkände att Alliansen bedrivit en felaktig politik i åtta år. Varför hon inte försökte ändra politiken till den de lovade i valrörelsen är obegripligt…

14 thoughts on “Skåne är fullt, vill inte ta emot fler migranter

  1. Men snälla nå’n!
    Skåne kan väl inte vara fullt?
    Har alla, som inte röstade på SD, flera invällare i sin bostad?
    Detta är ju bara hyckleri! Ta konsekvensen av hur ni röstade!
    => ”Öppna ERA hjärtan!” – eller snarare öppna era bostäder!
    Det röstade ni ju för!
    D.v.s.: Ta konsekvensen av er dumhet och visa hänsyn mot oss, som förstod att se in i framtiden och som förstod att rösta på SD!
    Tänk på att alla muslimer är muslimer!
    Jag är rädd!

  2. Politikerna har valt detta mot folks vilja (DÖ)
    Nu är det bara att ta för sig.
    Alla politiker (utom SD) var så övertygade om att invandringen berikar allt.
    Nu när även de ser att det inte går så är de ”naiva”
    Jag skulle nog kalla det för värre saker.

  3. I stället för att utsätta svenska folket för den allmänfarliga invasionen av pitbullmentalt bottenskrap, hade vi kunnat åta oss att omhänderta världens emballerade samlingar av miljöfarligt avfall för lagring. Detta hade med all sannolikhet varit en betydligt hälsosammare och lönsammare affärstransaktion för Sverige. Landet håller på att läggas i ödesmål och vanhävden är rent alarmerande – lik förbannat kan inte den septiska septetten förmås erkänna att ett totalstopp är det enda vettiga, samt en rejäl utrensningsoperation av de illegala existenser som alltjämt tillåts parasitera på vår bekostnad.
    Andreas.

  4. Sovsalar! Mig veterligt finns inga specifika sovsalar, det är naturligtvis
    Svenssons gymnastiksalar som blir upptagna, snart är det slut på innebandyträningar, gymnastikpass, handboll mm mm!

  5. Bara att hoppas att regeringen står på sig och följer lagen så att inga kommuner kommer undan!

  6. Pettersson i meningen flyktingar ”Annars varnar kommunerna för att de asylsökande kommer att behöva bo i sovsalar” bör man byta ASYLSÖKANDE mot NYANLÄNDA FLYKTINGAR. Allt handlar om de asylsökande som har redan fått uppehållstillstånd och blev kommunplacerade enligt tvånglagen

      • Frågan är bara vem är Sveriges svar på Donald Trump? Jag ser i nuläget ingen. SD går starkt men Åkesson är absolut ingen Trump.

Kommentera