Annie och familjerna

Annie Lööf har precis medverkat i SVT:s Rakt på och fick lägga ut sin syn på svensk migrationspolitik.

Förutom de väl inövade flosklerna om ordning, asylrätt, generositet, reglerad invandring och nyanlända med spetskompetens, var det en fråga som verkade ligga henne varmare om hjärtat än något annan. Familjeåterförening.

Annie Lööf kunde överhuvudtaget inte förstå hur människor ska kunna integreras om de inte får återförenas med sina familjer. Nu undrar jag om dessa tankar fanns hos de män som övergav sina familjer när de reste till Sverige, eller om de fanns hos familjerna när de skickade iväg sina barn hundratals mil till detta lilla land i norra Europa?

Om familjer från hela världen ges rätt att återförenas i Sverige, lär ordet ankarbarn få en helt ny betydelse.

Nu kanske Annie Lööf får som hon vill. 317 000 ärenden om anhöriginvandring har lämnats in fram till 2019 och då har ändå inte alla 33 000 ensamkommande som sökte asyl i Sverige 2015 fått sina ärenden avgjorda. Med tanke på alla problem Sverige redan nu genomlider i kölvattnet av 2015, klarar vi detta Annie?

23 thoughts on “Annie och familjerna

 1. Skadan ar skedd da dessa redan ar har och harifran aker de inte frivilligt…de skulle aldrig ha slappts in….

 2. Det är dags att byta ut vår riksdag innan dom byter ut befolkningen. Frågan är hur Ygeman och Kuhnke ska lyckas med sin nationella plan för rasism? Nu när alla är rasister oavsett gruppering, kön, hudfärg, höger, vänster, religös tillhörighet, ålder, etablissemanget eller folket. Eller är det så att etablissemanget anser att rasim kan enbart komma från en viss tillhörighet. Jag undrar vilken tullhörighet som är rasister i deras värld?

  Vad gäller Annie Lööfs verklighet så har jag givit upp. Vi pratar populism ett enfrågeparti som alltid slutar i aktivism då dom alltid är extremt långsamma vad gäller se och vilka ta till sig fakta och opinion. Centerpartiet kommer vara i denna bubbla om migration till valet 2022. Frågan är bara vilken fråga dom kommer ägna sig åt då. Vem vet kanske blir det svensk kultur? Dom kommer i vart fall ägna sig åt en fråga som får mycket media utrymme var sås säker.

  C ett sant populistiskt enfrågeparti!

 3. ”Spetskompetens”? Ja, det kan man ju kalla den specialimporterade mängden av yrkeskriminella som nu flödar fritt över gränsen. Regimen verkar ytterst angelägen om att ”bättra på” den alarmerande brottsstatistiken. Förena gärna de arbetsskygga parasiter som nu inkräktar på svenskt territorium med resten av deras antropoida anhöriga i respektive hemländer. Själva inkarnationen av det svenska förfallet, vid namn Lööf, torde snarast packa kappsäcken och ställa sig till förfogande som resevärdinna. Enkelbiljett, needless to add!
  Andreas.

 4. Varför fattar inte de folkvalda politikerna att den svenska/äktsvenska befolkningen, nu lider av PTSD? Detta haveri kommer att ände med förskräckelse!

 5. Det är ju desertörerna som splittrar sina familjer. Eller de män som reser som förtrupp för att ordna ett bättre liv. Hur kan vi bli huvudansvariga för detta? Vi ställs inför fullbordat faktum och det är klart vi vill hjälpa i möjligaste mån men det kan aldrig bli ett självklart krav.

 6. Annie Lööfs känslosås är ett praktexempel på hur feminiseringen av politiken leder till vår undergång. Beslut fattas inte på logik, fakta, granskning och slutsatser. Det är bara en massa känslosås som motiverar alla beslut och politisk inriktning. Det är synd om hit och dit och vi ska hjälpa alla i hela världen.
  Stanna för fan upp och använd hjärnan någon gång i stället.

 7. Familjeåterförening och integration verkar vara varandras motsatser. Finns det några empiriska bevis att en invandrare har lättare att integreras om han omger sig med sin släkt snarare än svenskar?

  Jag gissar att det inte gör det. Och det är inte svårt att begripa varför heller.

 8. De är helt enkelt från vettet
  —————————————–
  Jag köper inte förklaringen att erkänd intelligenta personer som Annie Lööf, Carl Bildt, Gudrun Schyman,m.mera, skulle vara ”från vettet”.
  Några kan vara oärliga-men ALLA?
  IL

 9. Jag vill veta hur många invandare som bor Annies gästrum. Men man kan ju säga lite gott om alla politiker. De gör allt dom kan för att få behålla sin alltför höga lön.

 10. De är helt enkelt från vettet. Det är därför de blir partledare. Tillsatta av sådana, förvisso även de helt från vettet men är även kallt beräknande, personer vilka till fullo bemästrar konsten att manipulera samt behålla makten.
  Se bara Maud Olofsson. Hon visste ju ingenting, kunde ingenting, begrep ingenting. Likt förbannat hade centerknäppskallarna den starkt ogoda smaken att välja henne till skockledare.
  Och nu, den här tokfan. Hon kan ju inte ens prata rent.

  Jag har aldrig haft något till övers för centerpartiet men ändå, om man jämför henne med Torbjörn Fälldin…vilken skillnad. Han hade förståndet i behåll.

 11. Jag hatar inte Annie Lööf men hennes tokflin, attityd och övertygelse avskyr jag. Hoppas att väljarna tycker likadant. Hon får absolut inte få någon makt överhuvudtaget.

 12. Ja, men varför gör Annie Lööf detta? Och inte bara hon. Vad är det ”Stora Planen” ? Inte tror man väl, att dessa ”barn” och ”flyktningar” b lir nån gång strävsamma invånare, eller väljare?

 13. Annie Lööf är nog Sveriges största ”floskel-politiker”.

  Att bedriva fasadpolitik med granna ord, som saknar substans och verklighet, det är hon duktig på.

 14. Ska dessa barn intrigeras med sin familj betyder det väl att det ska ske där familjen är och eftersom familjen inte är här så får väl barnen resa hem igen så blir allt frid och fröjd ,för kommer inte Mohammed till berget får väl berget komma till Mohammed .

  • Om inte berget kommer till Muhammed får väl Muhammed komma till berget tycker jag är en mer relevant liknelse med tanke på den sammanlagda massan är större hos familjen, särskilt bland palestinier, och att ”gossebarnet” högst troligt heter just Muhammed.

 15. En mardröm som aldrig får bli sanndröm. Annie fantiserar oss in i helvetet. Måtte hon aldrig få någon makt att fullfölja sina ”drömmar”

Kommentera