Stäng

Tolk på asylboende: de muslimska invandrarna visar rent hat mot kristna och vill islamisera landet

ISLAM. De vill att vi ska islamiseras. De föraktar vårt land, våra värderingar och muslimerna visar ett rent hat mot kristna säger en tolk som arbetar på tyska asylboenden. En eritreansk kvinna som talar flytande arabiska och arbetat som tolk utan att någon visste att hon var kristen berättar om ett rent hat mot icke-muslimer, om att de vill islamisera väst genom att föda fler barn än kristna.

Den eritreanska kvinna, säger att andra tolkar är en del av problemet och att muslimerna bara visar sina rätta åsikter när kristna är utom hörhåll. Eritreanskan kom till Tyskland som flykting 1991 och har frivilligt arbetat på asylmottagningar för att ge något tillbaka. Hon blev oroad över det hon hörde och besökte moskéer för att få veta mer.

Ett rent hat mot icke-muslimer predikas, barn får från tidig ålder lära sig hata andra religioner och muslimska barn leker inte med kristna. En del muslimska kvinnor berättar att vi kommer att föda många barn, vi måste föda fler barn än de kristna för det är enda sättet att ta över.

Eritreanskan fick även veta att hjälpa och försvara kristna är synd.

Kath.net och Daily Mail

-Pettersson säger att det är inget konstigt. Det är islam som den återges i koranen men det får du inte läsa om i svenska hatmedier eller se på SVT…

 

27 reaktioner på “Tolk på asylboende: de muslimska invandrarna visar rent hat mot kristna och vill islamisera landet

 1. Avgrundsdyrkarna och deras hysteriska vänsteranhängare är givetvis någonstans medvetna om sin markanta underlägsenhet, och ingenting väcker ett sådant hat och aggressivitet som denna vetskap. Det enda språk och livsstil de behärskar är våldets och tyranniets människofientliga ideologi och vokabulär. Det existerar inga begränsningar avseende vad dessa koranfanatiker kan ta sig till, och detta har vår kulturfascistiska och islamistbefrämjande diktatur sanktionerat. En rent kriminell vanskötsel av nationen och ett aldrig tidigare skådat missbruk av medborgarnas förtroende är vad vi nu tvingas brottas med. Regeringen har med vett och vilje importerat mänsklighetens främsta fiende och därmed öppnat portarna till terrorns förödande helvete. Den underlägsnes ressentiment är något mycket farligt och vi bör vara beredda på ett kommande terrorattentat, om detta nu kan vara möjligt att bereda sig inför. Att skriva att vi kan förvänta oss ett attentat, kanske är mer korrekt uttryckt.
  Andreas.

  1. Vår kultur är skändad till oigenkännlighet, hur har vi kunnat tillåta detta och dessutom betalat med våra skattemedel ?
   Våra efterkommande som är helt oskyldiga kommer att få betala priset för våra dåraktiga …valda …politiker….sug på den !

 2. Den muslimska Aggressiviteten beror inte bara på Religionen islam. Det är nog främst en fråga om deras känsla av underlägsenhet? För den kultur som fick Europa att få bättre levnadsförhållanden beror på det man skulle kunna kalla Maskinkultur samt en vilja att satsa på teknik och naturvetenskap i stället för på inbillning och religiösa, politiska dogmer.

 3. Det blir en tröttsam men inspirerande kamp mot fienden. När vi fått ny regering och upprustat förvaret, kan det ändå ta ungefär 10 år innan ordningen återställts. Alla de åren behövs för att återställa sjukvård, skola, bostadsstatus, äldrevård, handikappvård, utvisat fuskande asyl-sökare, utvisat invandrare, som inte lyckats skaffa egen försörjning inom X antal år och fortfarande lever på bidrag, fimpat alla förhatliga no go zoner, fått ny väl fungerande polisorganisation och ett gladare och tryggare samhälle på sikt. Vad gör man inte för en kommande generation av ens egna? Jag anser att invandrade kulturer är aggressiva och spelar dagligen mot oss Svenskar med den fleromättade offerkoftan. Ilskna invandrare ser ner på Svenskarna, som betalar deras uppehälle. Hur kan någon försvara det?

 4. Vill vi att muslimerna ska ta över vårt fosterland?
  Vill vi ha sharialagar i vårt fosterland?
  Vill vi att våra kvinnor ska bli våldtagna?
  Vill vi att muslimerna ska döda oss?
  Vill vi att muslimerna invaderar vårt fosterland?

  Är vi villiga, är vi beredda, är vi kapabla att ta upp kampen om att behålla vårt fosterland?
  Då måste vi samla oss,
  då måste vi samla våra krafter,
  då måste vi agera —– NU!

  Skriv ditt förslag till samling här på bloggen – om Pettersson tillåter.
  Vi är troligen många som kan agera för att rädda vårt fosterland, vår välfärd, det vi äger och våra barn och anhöriga.
  Muslimerna är på väg att ta över vårt fosterland!
  Alla muslimer är muslimer!
  Jag är rädd! – men inte kapabel att vara ledare.

 5. Detta är något vi vetat i flera år. Det här öppet deklarerat i dokumentärer och filmklipp. Journalister och politiker har viftat bort det, men allt verkar gå muslimernas väg.

 6. Förklaringen att vi ska islamiseras av barnvagnar är en av de argument som en 87:a faktiskt kan ta till sig. På vårt närmaste sjukhus som har ett upptagningsområde på runt 80 tusen är nästan vartannat barn som föds av nysvenskar. Jag har svårt att tro att nysvenskar uppgår till mer än 10% i området. Tänk då om 20-25 år då nysvenskar i barnafödande ålder är 50%. Då pratar vi minst 80 % av de barn som föds, är födda av afrikaner och araber.

 7. Det är bra att vi får bekräftat det vi redan vet men svensk media och politiker påstår vara vandringssägner.

 8. Lyssnade under cirka 10 minuter på dessa kunniga och modiga personer, de talar franska men allt är textat på engelska…………allt som de säger är SANT !
  Så låt oss vara lika ärliga…………..islam är hotet !

  1. Trump är ett föredöme och tar ingen som helst hänsyn till den sjuka PK-ismen, trots all skräckpropaganda har jag hållit på honom hela tiden!

   1. Tack, har lyssnat förut på denna underhållande och duktige anti-PK-kille, han är så bra, så bra!

 9. Med den takt vi har på importen av muslimer har vi inom en mycket snar framtid en muslimsk regering och allt vad det innebär. Vi går mot en skrämmande utveckling. Titta bara på Malmö och Göteborg så förstår alla vad som väntar. Nu måste det bli ett stopp på politikernas stolligheter. Med Jimmy vid rodret får mig att tro på en förändring

 10. Hatmedia och SNYFT-SVT kommer ALLTID att mörka sanningen eftersom den INTE pläderar för ”no border”….
  SVT kör snyftreportage om hur synd det är om ensamkommande som fått avslag på sin asylansökan…..Ja, herregud vad tid snyft SVT lägger på dessa långa reportage för att HJÄRNTVÄTTA de redan HJÄRNTVÄTTADE som saknar vettig alternativmedia….

  1. Men är det inte synd om vaara barn, barnbarn och banrbarnsbarn som faar leva med sharialagar och kanske blir utkastade ur landet om de inte gaar över till islam.

   1. Inga SNYFTREPORTAGE om vår flora och fauna….fattigpensionärer, svältande pensionärer osv….osv…..Bara Aylans och Aylans släktingar från den muslimska helvetes världen….Jag skiter i Aylans släkt, är INTE intresserad att få dem till Sverige….
    MEN Sveriges befolkning har valt in 7klövern med Stefan löven i spetsen och får stå sitt kast…..Nu verkar SVT ha order från S+MP att rapportera om hur synd det är om de 70,000 ensamkommande baaarnen som fått avslag på sina flyttansökningar…..Ja, vilka tragedier, de får nog stanna, INTE lär Sossarna lyfta ett finger för att få ut dem….
    Aylan…..buuuuu, jag gråter…..buuuuuuu…..vårt fel att pappan ville till Sverige för gratis tandvård…..buuuuuuu…..han satte araben/muslimen Aylan i en sjöoduglig båt….!!! VÅRT FEL….buuuuuuu mer sånt SVT….
    FOLKET VAKNAR SNART!!!!!

  1. Vem försvarar dig eller mig numera? Svar: Ingen. Men till det försvar du föreslår kommer vapen att behövas.Muslimska grabbar tränar ju krig hos IS för att använda det mot oss. Men eftersom ett ökande antal ”svenska” muslimer numera blivit födda i Sverige så blev man ju tvungen att avskaffa värnplikten – även för oss! Vi skall tydligen – som det är nu – vara slavar åt de nya herrarna. Vägrar vi det så kommer vi att bli dödade! – Samhällsmodellen vi är på väg emot heter IS, – såvida vi inte börjar försvara oss militärt.
   / Ser ingen annan lösning. Gör du?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: