Rasism mot vita på lärarutbildning

RASISM. Här ser vi rasism på högsta nivå på Södertörns högskola. Rasideologi verkar stå högt på dagordningen bland lärarna och jag hoppas de vet att varje bortslösad skattekrona är en stöld från skolan och deras egna löner och för sjuka, fattiga, elever och gamla. Dessutom är vita en liten minoritet som början ledsna på att försörja trams. 

Titta gärna på Victoria Kawesas Twitter

43 thoughts on “Rasism mot vita på lärarutbildning

 1. Jo, men somliga är mer lika värda än andra. Huvudsaken är att värdet blir likvärdigt hos dem som väljer det, bland dem de väljer ska inkluderas i deras likvärdighet. 🙂

 2. Läget är fullkomligt bisarrt. Enligt detta dårhusmässiga resonemang har vi alla således gjort oss skyldiga till den värsta tänkbara försyndelsen i det Nya Sverige – nämligen att ha den förbannade fräckheten att vara etniska svenskar! Självfallet vill dessa muslimjuckande avgrundspedagoger rekrytera största möjliga antal könskvoterade feminazister i olika kulörer, för att därigenom löpa globalisternas ärenden och avla fram en befolkning fri från det etniskt vita inslaget, och med en lättmanipulerad låg IQ-nivå.
  Säga vad man vill, kloakvänstern och kjolregementet fallerar aldrig vad beträffar den tragikomiska underhållningen. De är så förblindade av sin utopiska ideologi att de inte har en aning om att de på alla punkter tillmötesgår Hin Håles ställföreträdare Soros.
  Andreas.

  • De får väl kräva kvotering av Nobelpris. Det står 100-noll mellan judar och muslimer. Då jag skriver så kommer nomenklaturan beskylla mig för räknefel. Det sår 102-2. Sedan kommer en disk hur fel alla rasister har med illustrering från en kristen högtid för 350 år sedan. Eller kanske 500 år sedan medan islam stått absolut still sedan 632. Men de vill ju så väl-svar nej det vill de inte.

   • Förbryllande tider vi lever i, min kära meningsfrände!
    Talade just med en gammal vän om det kontroversiella litteraturpris som tilldelats en vådligt vänstervriden trubadur och trasselsudds-tragöd som icke ens har för avsikt att närvara under utdelningsceremonin. De aderton kommer väl fortsättningsvis att köns- och raskvotera sina medlemmar, samt antaga namnet Multikulturella Akademien. Petitesser som att värna om det svenska språkets höghet, renhet och styrka, får stryka på foten för det nya Sveriges alla absurda krav på allsköns inkompatibla konstellationer av politisk korrekthet.
    Undrar just vad Gustaf III hade ansett om denna fasansväckande utveckling.
    Tack för Ditt svar!
    Andreas 🙂

 3. Hur kan Södertörn få bedriva undervisning? Finns det ingen kontroll på lärosätena nu för tiden? Södertörn är en yrkessärskola, uppbyggd för dem som inte kommer in någon annanstans. Slöseri med skattemedel, om den inte kopplas direkt mot Samhall.

 4. Sanningen är att allt som behövs i ett modernt samhälle har uppfunnits eller för det mesta tagits fram av européer och i mindre utsträckning östasiater och ashkenazer. Lite kul är det att dessa kulturmarxister i sin existens använder teknik och metoder framtagna av ovanstående grupper. Utan detta skulle vi vara kvar i bondesamhället och då skulle vita kvinnosakskvinnor varit tacksam för en man och mat på bordet. Svarta kvinnosakskvinnor hade haft det ännu sämre och hade inte haft en chans att komma ifrån klanen än mindre resa till Europa.

  • Ett fel och det är att svenska kvinnor haft en stark ställning i det nordiska samhället. Därför blir svenska bondkäringa såsom jag fullständigt förbannade att se dessa feminister och vänstern. Vi har redan uppnått likställdhet men de vill återföra en kultur från 632 från en öken där tiden stått still. Egentligen ska de inte få använda allt som väst hittat på då det är efter att Muhammeds dör så han har inte godkänt det hela

 5. Vilket vansinnigt skit, bort ska dessa nollor, det kommer andra tider för dessa, inte långt dit!
  Vita är en liten minoritet men det fattar inte dessa kåta Gambia resenärer! Vi spottar på dessa löjliga nollor!

 6. Klart vi är det! Och det är vi med stolthet! Rasismen måste accepteras överlag, först då får vi ett bättre samhälle. Var rasist med stolthet. För det är det enda rätta!

  • Klart vi är rasister, menar jag. Det är ju något mycket positivt, och inte alls nåt ont som exempelvis nazismen.

   • Korrekt uppfattat, bäste Truthfighter! Detta summerar min egen uppfattning att det behövs ett slags sund och helt naturlig “rasism”, som motvikt till den vanvettiga obalans som nu råder.
    Rasist? Javisst! Med stolthet och rätta!
    Andreas 🙂

 7. Bland det första en ny regering (inte någon från V, MP + S eller C, FP, KD + M) borde göra är att lägga ner Södertörns högskola eller flytta den till Kebnekajse eller Hardangervidda.

  • Vad har lapplänningar och norrmän gjort för ont för att straffas så brutalt? 🙂

   Nej lägg sk.ten i Gaza istället, de trivs ju med sådana.

 8. Varför finns det inga Negroida länder där välstånd råder?
  trots att det finns stora råvarutillgångar??? Att dansa runt
  verkar räcka för dem, och om det går riktigt dåligt för landet
  är det alltid den vite mannens fel, aldrig deras egen?

 9. Samma tänk som Hitler hade om judarna. EXAKT!!!

  Det är inte rasism, utan NAZISM. OTÄCKT, hur långt det gått mot oss. Jag ryser!!!

  Det är ju något helt naturligt, som man ifrågasätter. Eller talar man om svarthetsnormen i Afrika? Har aldrig hört det.

  DETTA ÄR NÅGOT AVSKYVÄRT, som måste stoppas och bekämpas!!! VARJE FOLK, har rätt till sitt eget land!!! I FÖRSTA HAND!!! Något annat är helt sjukt!!!

  • Ja, betänk, tyskarna såg ju sig själva som offer, förtryckta av de hemska judarna. (I viss mån ironi, i viss mån sanning, men ett av de argument nazisterna/Hitler använde sig av men som inte alla ställde sig bakom men det var ett effektivt retoriskt grepp). Varför tas detta argument upp igen och då av sk icke-vita. Begriper de inte att med detta sätt att resonera blir vi som kallades vita “de nya judarna”. Är det så de tänker sig och sedan är det fritt fram?

 10. Det är precis tvärt om vita är bara skattebetalare till dom invandrade bidragshorderna. Vem får förtur till vård och bostäder jo dom med livtidsförsörjning. Dom fattiga vita är dom riktiga förlorarna. Så står det några idioter på Södertörns högskola och sprider lögner.

  • På Södertörn lär man ut dumhet, där har många
   vänsternissar fått sin skolning, och se vad där blev
   av dem, enbart babblare!

 11. kallar oss rasister ?
  för att det är rätt och riktigt att vilja bevara ett välfungerande samhälle

 12. Förlåt men vad har vi vita svenska män gjort för fel, som gör att vi blivit hatade och måltavlor för “Feministregeringen”, FI, 7-klövern, invandrare och muslimer i synnerhet?

  • Vi har bara byggt allt, skapat framgångsrika företag och produkter inom allt från verktyg, maskiner, satellit och mobiltelefoni, har (eller hade) världens bästa programmerare, tekniker, ingenjörer i världsklass, har skapat världens högsta byggstandard, elkraft som håller även våra fiender feministerna och socialistsvinen varma om vintrarna mm mm mm.
   Usch vilka svin vi vita svenska män är..

 13. Jaha och vilka privilegier har jag som vit är det månne att fö och klä alla snyltare som kommer till vårt land , samt det som dom inte kan få det snor dom ,är det ett privilegium tycker det känns mera som ett straff.

 14. Sanningen kryper allt närmare 7klövern man börjar nog inse vad man ställt med i vårat så förut fina Sverige……….

 15. Rasismen i Sverige sprider sig och ökar oroväckande, rasism i Sverige är inte bara tillåten utan uppmuntras av våra styrande förutsatt att det rör sig om “rätt” rasism och helst riktar sig mot vita svenskar.
  Tydligen vill man hetsa till raskrig i vårt tidigare så fredliga och trygga land.

 16. Ha pratat med en kille från Burundi, hans uppfattning är att det under kolonialvälde enlig hans far och farfar va livet bättre för de svarta Afrikaner.
  ‘Hans farfar längtade tillbacks till den “Tyska” tiden.

  • Ja, tänk bara på förfallet i Syd-Afrika. Men Nelson Mandela och Barack Onama te x, hyllas idag BARA för att de är svarta, liksom många andra svarta idag. INTE för deras eventuella unika kompetens som individer. Som jag inte alls kan se. Jag tycker de verkar rätt mediokra individer. Men det har gått PK-hysteri att hylla personer som är svarta idag. BARA för att de är svarta. Helt sjukt!!! Sen om de verkligen har nåt att komma och bidra med, eller ej, skiter man i.

   • Med en sådan president som liksom vår “stassminister” som inte kan räkna, vad förväntar man sig ?

   • Truthfighter
    Han i klippet ovan tror ju även att duscha botar “aids”, en komplett dåre.

Kommentera