Stäng

Göteborgskrögare misstänkt för våldtäkt

INVANDRARVÅLD. En man som jobbat som festfixare och en krögare, åtalas för sexbrott mot nio kvinnor som först bjudits på alkohol eller andra droger. Bland annat utsattes två 16-åringar för grova våldtäkter av festfixaren och krögaren, enligt åtalet.

De flesta av brotten har ägt rum i Göteborg, men två skedde i Los Angeles, enligt åklagaren. Alla händelserna började i krogmiljö. I de flesta fall har utredarna hittat bilder från övergreppen i festfixarens dator eller mobiltelefon.

De två åtalade nekar till anklagelserna om sexbrott, men festfixaren erkänner att han utsatt en kvinna för kränkande fotografering.

Polisens utredning startade i mars, då en ung kvinna anmälde att hon drogats och våldtagits i centrala Göteborg. Den unge festfixaren anhölls och är häktad sedan dess.

I mannens mobiltelefon hittades en stor mängd bilder och filmer också på andra övergrepp. Nu har alla offer identifierats, utom en ung kvinna som våldtogs på ett hotell i Hollywood.

På bilder och filmer från 2012 ses två 16-åriga flickor som utsattes för grova våldtäkter vid samma tillfälle sedan de bjudits på alkohol och narkotika. Enligt åtalet begick festfixaren och en krögare våldtäkterna tillsammans.

Totalt åtalas festfixaren för sju våldtäkter, varav två grova, två fall av sexuellt tvång, samt kränkande fotografering.

-Pettersson noterar att TT sprider artikeln om de två krögarna och för att ingen ska misstänka att det är någon av de svenska kockarna som brukar synas i TV-rutan kan jag tala om att Navid Atlassi, född 1966 och Bardiya Pajouhi, född 1991, förnekar brott.

Göteborgs Tingsrätt B-3538-16

21 reaktioner på “Göteborgskrögare misstänkt för våldtäkt

 1. Jag vet inte om jag tror helt och hållet på det här. Hur kommer det sig att allt som oftast är män som antingen är högt uppsatta eller har mycket pengar som blir anklagade av unga kvinnor för ”våldtäkt”. Kan det vara för att dessa unga kvinnor försöker utpressa pengar? Känns som typexempel av falsk tillvitelse.🤔

  1. Inte tusan är man svensk för att man har lurat till sig ett svenskt medborgarskap. För övrigt, ett svenskt medborgarskap är en skymf mot de etniska svenskarna !

   1. Skilj på att de gjort sig skyldiga till vidriga brott och inte komma med påhittade anklagelser om att de lurat till sig svenskt medborgarskap, Vad är etniska svenskar förnågot? Nåt som SD hittat på. Är Mohammad som är född i Sverige med en svensk mamma och en Irakisk far, inte svensk?

 2. Kul att brott som begås av svenskar med utländskbakgrund är mer intressant än andra. Min fru jobbar som gynläkare och tar emot en del våldtäckts offer. Hon har noterat att de flesta misstänkta gärningsmän har en etnisk svensk bakgrund. Tänk på det ett tag också

 3. Det är dags att börja bygga stora fängelse istället för bostäder åt allt skit som kommit. Enkel biljett tillbaka ska också vara standard då man inte hör hemma här.

 4. Att folk vill få detta till ett invandrarproblem är löjligt, våldtäkter o skit har funnits i alla tider i Sverige!

 5. Vi har våra två senaste regeringar att tacka för katastrofen vi står inför eller redan är mitt i.
  I andra länder demonstrerar folket mot en värdelös regering.
  Ju längre vi står ut med eländet desto värre blir det.
  Vi måste göra något!
  Jag är rädd!

 6. Utvisa pålivstid, dra in eventuella medborgarskap, då minskar även trycket på fängelserna! Sådant folk är INTE välkomna här!

 7. Fy Fan 🙁 … Det kryllar av dom … Fängelserna är överfyllda .
  Och mängder av kriminella blattar går fria ,vad ska detta sluta ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: