Stäng

Konsekvensen av en stor muslimsk invandring – del två

ISLAM. Stefan K hade ett inlägg tidigare idag, ”Konsekvensen av en stor muslimsk invandring” där han beskrev vad som händer när det kommer många muslimer till olika länder i väst. I koranen står att om muslimerna flyttar till ett land som inte är muslimskt och som inte har sharia-lagar ska muslimerna anpassa sig efter det landets lag. Det kallas Darura, och fungerar så länge muslimerna är några få och/eller våra politiker är glasklara med att våra regler gäller, om inte…

Andel muslimer i olika länder och hur fredliga de är

”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tanzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Sydöstra Europa, hela Mellanösteroch på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%

När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 5,0% (kanske 6-7 %)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%

16 reaktioner på “Konsekvensen av en stor muslimsk invandring – del två

 1. Det känns som att min rädsla för muslimer är befogad.
  Att alla muslimer är muslimer bör vara en oemotsäglig sanning.
  Är vi alla rädda?
  Gör vi något åt det vi är rädda för?
  Ni alla som röstade för den här katastrofen, kan ni erkänna misstaget?
  Ni alla som erkänner misstaget, vad gör ni?
  Hur länge kan vi låta katastrofen fortsätta?

 2. O T
  Min man hade satt på rapport nu i kväll, ett reportage från en skola i Göteborg, en släkting på besök som inte bor i Sverige såg också sändningen, det blev för min man att stänga av tv,n.
  Hon vägrade att tro på att det var från en skola i Göteborg, det såg ut som Mellanöstern och en skola för vuxna, inte barn och ungdomar……….ja Sveriges befolkning byts ut mot något som är helt omöjligt att känna samhörighet med !

 3. Alla vill komma till Sverige och få gratis pengar och gratis bostad. T.o.m. politikerna börjar förstå vad dom ställt till med. Alla utan Lögnfeldt..

 4. Instämmer, allt tyder på att muslimerna INTE nöjer sig med religionsfrihet, utan deras mål är att ta över och sedan avskaffa religionsfriheten, om inte enligt lag, så ändå i praktiken med hjälp av trakasserier, bränder och terror.

 5. Mycket bra sammanfattning som borde skrämma de flesta. Betänk då att Malmö har idag 320 000 invånare. Av dessa finns registrerade enligt Kyrkogårdsförvaltningen I Malmö. Behöver veta hur många kommande gravplatser som behövs. Inhämtar dessa uppgifter från Moskéer och muslimska församlingar. Hur många som bor olagligt i Malmö kan vi bara gissa. 20 000 är ingen orimlig siffra.
  Dags vakna svenska folket. Låt er inte skrämmas av pk tidningar eller andra. Vi är många och fler blir vi.

 6. Felet är vi själva och våra politiker som inte se till att Svensk lag följs av ALLA som sätter foten på Svenska mark, oberoende av religion.
  Duger inte det åt Muslimerna kan de fara åt helvete eller åka ut på sjön och spränga sig själv i bita på en enslig kobbe i skärgården.

 7. Har någon en demografisk prognos för Sverige och Europa? Dvs när beräknas muslimer nå ex 20% i Sverige eller delar av Sverige? Vilket år beräknas de nå 40%?
  Vi vet hur det ser ut i ”no go områden”.
  Vi vilken procent kommer krav på att muslimer ska ha förtur/ egna gräddfiler till utbildningar?
  Egna gräddfiler till lägenheter eller gratis hus? – Whops, det där har redan hänt.😳

   1. Tack så mycket för källorna, Kalasbetalaren.
    Jag ser ökade problem i framtiden; min son ( ett barn) blev slagen för att han var svensk på besök i fel område, av barn med arabisk härkomst, ja, de sa det. Om några år kommer mina barn sannolikt inte kunna använda lokaltrafiken utan risk för rån och misshandel av de stöddiga grupper av yngre Mena-män som drar omkring. Men folk runt mig vägrar se farorna i framtiden, de säger saker som ”invandrarnas barn kommer ändra sig när de ser att vårt sätt är bättre” och ”vi måste satsa mer på integration” – Ska man skratta eller gråta åt deras naivitet?! De är så indoktrinerade och så självgoda i sin förvissning om att alla ser upp till Sverige och att allt kommer ordna sig. Alla bevis som talar emot detta slår de ifrån sig som ”rasism”!

 8. Som en muslimsk kvinna sa till mig, då jag undrade hur det gick för barnen i skolan med maten, andra värderingar etc. Hon svarade att man tar seden dit man kommer, det handlar om intelligens!.Häpp!
  Av hennes uttalande kan jag bara anta att alla som kommit hit är sina resp hemländers paria, möjligtvis utslängda, då de inte verkar tillhöra de skarpaste knivarna i lådan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: