USA:s gräns mot Mexico och svenska medier


HATMEDIER. USA:s blivande president Donald Trump har bland mycket annat sagt att han ska bygga en mur vid gränsen mot Mexiko enligt svenska medier. Det stämmer säkert men vad medierna inte säger är att det redan finns en mur där. 

Redan president George W. Bush som satt 2001-2009 byggde en mur, därefter förbättrade Barack Oboma, president 2009 – och fortfarande sittande, muren.

Rika länder med fattiga grannar, nära eller långt bort, måste helt enkelt ha gränskontroller annars är de inte rika så länge till. Det visste Bush och Obama, det fattar Donald Trump men inte svenska journalister. De föredrar att ljuga…

Gränsen mellan USA och Mexico år 2016. Obama är president

2015, Obama är president

2013, Obama är president

2010, Obama är president. Det går inte att ha öppna gränser, även om PK-trodde det. Det är inte bara mexikanare som vill till USA för att arbeta, det är människor från hela Syd- och Mellanamerika, från Haiti, knarksmugglare och terrorister från muslimska länder…


15 responses to “USA:s gräns mot Mexico och svenska medier

 • Thomas

  Det har visst sagts i media att det redan finns en mur längs delar av den mexikanska gränsen.
  T.ex:
  http://fokus.dn.se/muren-mot-mexiko/

  Gilla

 • Levande tro

  Man såg ju hur det gick för USAs urbefolkning the Native Americans när invandrarna kom det gick åt helvete för dom det samma kommer det att gå för svenskarna

  Gilla

 • Levande tro

  Ja helt sjukt att invandraren Trump blev president skulle inte förvåna mig om vi också i Sverige får en invandrare som statsminister svenskarna är ju lika korkade som jänkarna

  Gilla

 • Lena

  Clint Eastwood blev tydligen avstängd från twitter pga detta tweet…………..

  Gilla

 • Involuntarium

  Men det har väl varenda normalt allmänbildad människa vetat om hur gränsen mella USA och Mexico bevakas av gränsbevakare med skarpladdad tungt artilleri, garanterar att de i trängda lägen skjuter först och frågar sen, precis som i övriga USA!

  Det är bara och då menar jag ”bara” svenska insnöade kommunist journalister och reportrar på Aftonbladet och Expressen som inte förstått att gränsen också bevakas med sensorer tillsammans med olika typer av stängsel och beväpnade gränsbevakare!

  Alla normalt allmänbildade människor vet också att uppfinningsrikedomen för att ta sig in i USA aldrig tryter hos desperata mexikaner som bara har ett mål här i livet att ta sig in i USA och arbeta svart!

  Precis som USA behöver Sverige också ha en gränsbevakning av samma kaliber som USA har mot Mexico! Det är bara och då menar jag återigen ”bara” PK patraskfeministerna som inte förstår att Sverige behöver stänga sina gränser och hårdbevaka så att inte en invällande asylturist till tar sig in i Sverige! Sverige är fullt och klarar inte fler asylturister som kommer hit och snyltar på det svenska skattekollektivet!

  Tyvärr islamister det är inte Allah som delar ut det svenska skattekollektivets samlade ekonomiska medel, utan det delas ut av de PK patraskfeminister som satts att förvalta och vidareutveckla svensk välfärd för svenska folket!

  Vi Sverigevänner kallar beteendet med att dela ut skattekollektivets samlade ekonomiska medel till otacksamma asylturister landsförräderi!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Tänk om vi i Sverige kunde få slippa vänster tv 4 o svt och få en opartisk tv kanal som kunde ge folket verkligheten. Det är väl den förbannade tv licensen vi betalar för…………….

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  TRUMP vill ha en kontrollerad invandring, SOCIALDEMOKRATERNA + MILJÖPARTIET VLL HA ”NO BORDER”!!
  Alla är ”lika värda” och vi är inga rasister, bl.a. på grund av detta sätt att tänka släpps alla in i vårt fosterland Sverige!
  SVT och hatmedias journalister ljuger, muren finns där redan, Trump kommer att förstärka den men släppa in icke-kriminella och skötsamma människor, de med ont uppsåt, kriminella och mördare släpps INTE in. Australien har samma system, alla passagerare som landar i Sydney kontrolleras noga, avsikter med vistelsen, om de är eller varit kriminella, grova brottslingar avvisas, har man narkotika med sig arresteras personen och döms till fängelse osv.
  BARA SVERIGE HAR SLÄPPT ALL KONTROLL PÅ BAGAGE OCH MÄNNISKOR SEDAN EU INTRÄDET!
  VÅRT LAND BLÖDER, VI MÅSTE SÄTTA NER BÄGGE FÖTTERNA NU!!

  Gillad av 1 person

 • Kalasbetalaren

  Löjligt att höra Mexikos president gnälla! Tänk om man hade varit Trump och bara sagt till honom:

  ”Är man president i ett land där befolkningen bara har två drömmar:

  Sälja knark eller riskera livet för att ta sig till ett annat land för att där som illegal kunna jobba svart, kanske man skulle koncentrera sig på inrikespolitiken!”

  Gillad av 1 person

 • arra

  Att svenska journalister ljuger om murarna . Bara för att få TRUMP i dåligdager Murarna har funnits där sedan 2001 o bara byggts på AV sittande presidenter För ca 30 årsedan behövde vi inte låsa ytterdörren NU ( skulle vi ) behöver murar runt oss själva , så brottsligt har det blivit senaste åren INGEN ÄR SÄKER LÄNGRE — vi vet — varför o det vet journalisterna oxå

  Gilla

 • Mimi N.

  Tidigare idag sköt en individ flera skott med automatvapen mot en caféingång i Amsterdam. Det blev panik, folk sprang därifrån medan polismyndigheten sa att det bara var en uppgörelse mellan knarkligor. Nyheten nådde dock inte median, inte officiellt. Hört på RTV nyss.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: