Pappa hotade kasta ut vuxen dotter från balkongen

INVANDRARVÅLD. Västmanlands läns tingsrätt har åtalat en 55-årig man, boende i Hallstahammar. 55-åringen åtalas för att vid upprepade tillfällen ha hotat och misshandlat en vuxen dotter. Det skriver VLT.se. De misstänkta brotten ska ha skett i “en hederskontext”. Motivet till mannens agg mot dottern uppges vara att hon inte vill följa med sin make till familjens ursprungsland som ligger utanför Europa.

Den utsatta dottern beskrivs som “en ung men vuxen kvinna“. Av allt att döma vill både dotterns make och hennes pappa att hon ska följa med maken till hemlandet och bosätta sig där. Dottern vill dock stanna i Sverige, eftersom hon här anser sig kunna leva ett friare och mera självständigt liv. I och med att dottern inte följt sin fars vilja anser fadern att hon “kränkt hans heder”.

Fadern ska, enligt de uppgifter som redovisas i lokaltidningen, ha hotat dottern vid flera tillfällen, både muntligen och via sms. Han ska både ha hotat att skada och döda henne. Vid åtminstone ett tillfälle ska han ha hotat att kasta ut dottern från balkongen; något som rimligen bör tolkas som ett mordhot. I samband med hoten uppges fadern också ha misshandlat dottern. Det verkar emellertid inte ha varit fråga om något grövre våld. Lokaltidningen skriver att fadern “givit henne en örfil och sparkat henne på benet“.

Dottern har efter hoten från fadern fått skyddat boende. Fadern uppges neka till att ha hotat eller misshandlat dottern, men tycks ha erkänt att det finns en konflikt mellan dem båda.

5 thoughts on “Pappa hotade kasta ut vuxen dotter från balkongen

 1. Man kan ana sig till att de synnerligen förståndsbegåvade medkommentatorerna å det suveräna Petterssons, anser att den terrible fadern och dotterns make fördelaktigast kan packa ihop lumpen och draga annorstädes hän. Är det någons heder som blivit kränkt är det naturligtvis dotterns. Det faktum att hon uppskattar ett någorlunda anständigt och normalt liv visar att hon ändå, sitt ofördelaktiga ursprung till trots, är i besittning av en portion sunt förnuft. Vi får önska henne lycka till med de emancipationsbemödanden hon nu kämpar sig igenom. Vi befinner oss nämligen i Sverige och här slänger vi icke misshagliga personer över balkongräcket, oavsett Stefan Löfvéns “värdegrund”!
  Andreas.

 2. Stefan Rövfen idealsamhälle är som Pakistan,Afghanistan,Iraq,Palestina
  Med våld, missär och kamp.

 3. Kan mågämnet åka hem så borde gubbfan också kunna göra det! Vad fan gör gubbfan här överhuvudtaget? Lämna kvar dottern så hon kommer ifrån de båda våldsverkande illgärningsmännen!

  Ingen människa ska tvingas bo under samma tak som våldsverkande illgärningsmän!

  För helvet Stefan Löfven ytterligare ett exempel på hur din förbannade politik påverkar människor! Du är indirekt delaktig i vansinigheterna, förstår du inte det själv!

  Avgå ulys nyval och anordna Swexit omröstning så ska du se Stefan Löfven att några normalt funtade individer kommer att ta vid och reda ut den situation som du och din svagsinta, svagbegåvade, naiva och fullständigt enfaldiga regering försatt Sverige och dess befolkning i!

 4. Ett försök till en mångkulturell “balkongflygning”. Var dottern könsstympad? Sverige är ett land på dekis…

Kommentera