Gömde stulen oxfilé i rullstol – två män döms

INVANDRARBROTT. Väktaren i köpcentrat utanför Uddevalla tyckte att mannen i rullstolen satt väldigt konstigt. När den rullstolsburne och hans kamrat stoppades på väg ut ur butiken visade det sig att mannen gömt oxfilé för närmare 5 000 kronor mellan sig och rullstolens ryggstöd.

Polisen kunde snabbt konstatera att ingen av männen haft behov av rullstol. De två döms nu till två månaders fängelse för stöld. Två andra män, som på övervakningsfilmer ses fylla en kundkorg med oxfilé och placera den på ett undanskymt ställe där ”rullstolsekipaget” sedan plockade upp den, har polisen inte fått tag på.

Enligt de två dömda var det de okända männen som föreslagit att de skulle stjäla köttet för att de skulle kunna ha en grillkväll tillsammans.

-Pettersson hittade ovanstående i skittidningen Expressn/GT. De glömmer dock att skriva att de två dömda männen är Armin Sacic, född 1995, medborgare i Bosnien och Hercegovina samt Gheorghe-Bogdanel Preda, född 1992, medborgare i Rumänien och de dömtes konstigt nog till utvisning med förbud att återvända hit före 2021-11-09.

3 thoughts on “Gömde stulen oxfilé i rullstol – två män döms

  1. Vi ved at pressen er meget fåmælt om forbryderes indentitet, så det glæder os meget at PETTERSSON fortæller os det, så vi kan beskytte os

  2. Dagens Sverige karakteriseras av en anslående dysfunktionalitet, över vilken det dagligen finns återkommande anledningar att skämmas och förfasas. Såvitt vi nu vet har innevarande år nummer 2016 och inte 2021, varför vi rönt ännu ett bevis för att gränsbevakningarnas undermålighet är rent alarmerande.
    ”Grillkväll” – jo, man tackar! Inkräktarpackets apologier blir alltmer patetiska, och harmonierar således perfekt med det svenska rättssystemets funktionsnedsättning.
    Andreas.

  3. Ja det är ju naturligtvis ett svårare brott att stjäla oxfilé än att slå en ung kvinna sönder och samman, våldta och lämnas för att dö. Det aset som gör sådant skall naturligtvis få stanna kvar i det humanistiska lillputte landet efter sitt korta straff där utbildning erbjuds, dator, tv, halalslaktat kött, rikligt med frukt, grönsaker ingår. En timme uterastning VARJE dag ingår likaså. Sverige är fantastiskt för kriminella, fråga gärna när pensionärer fått frisk luft, vällagad mat, sjukvård.

Kommentera