Barn ska ha rätt hudfärg enligt UNICEF

DISKRIMINERING. Unicef, FN:s barnfond, vill göra en reklamfilm där Malena Ernman sjunger. Inför detta vill reklambyrån Acne först se foton på barnen för att säkerställa att de har rätt hudfärg. 

Pappan har skickat in denna bild på Edit, duger inte den så blir det ingen kör.
Pappan har skickat in denna bild på Edit, duger inte den så blir det ingen kör.

Sjuåriga Edit fick en chans att vara med i reklamfilmen. Men först ville man se en bild på henne och hänvisar till att man är “väldigt måna om en rättvis representation av Sverige ur ett mångfaldsperspektiv”.

Fadern Torbjörn vägrar och på Facebook skriver han att han inte tillåter sin dotter att “rasifieras” på det här sättet och att han nu funderar över sitt eget fortsatta engagemang i Unicef.

“Har denna organisation börjar med rasifiering så kommer de inte längre att få mitt stöd… Och så undrar folk hur Trump kunde vinna.”

-Pettersson undrar hur det känns för alla inkvoterade som vi ser, inte bara i reklamfilmer utan i allt mellan himmel och jord. De är bara med för att de inte är ljushyade och blonda, det kan inte vara så kul att veta och motverkar sitt syfte.

18 thoughts on “Barn ska ha rätt hudfärg enligt UNICEF

  1. Glädjande nog fick hon inte läsa nyårsklockorna, glöm inte heller Sara l som ville att gamla som röstat på Trump skulle dö

  2. Barn ska även ha rätt ålder?

    Det ska bli möjligt att åldersbestämma personer utan id och där uppgiven ålder påverkar de rättsliga handhavandet.

    Antingen ska det tolkas som att det ryms inom nuvarande lagstiftning eller så behövs en ny lag. Den korta vägen eller den långa?

    Utan denna möjlighet råder det straffrihet för personer utan id som påstår sig vara barn. Det är inte helt orimligt att anta att detta vore ett drömland för många att etablera sig i. Men det skulle ju betyda barnarbete?

    Innan nästa val är det troligt att detta kryphål täppts till.

    Det är också troligt att Reinfeldt kommer att skriva ännu en bok inför nästa val? Den kommer att fokusera på att förhindra ytterligare framgångar för det som han ännu inte förstått är oundvikligt – framgångar för SD och alla andra han hatar? Han kommer även att uttala sig i frågor som hans ”medicinska” kompetens där han botar sjuka genom att tillsammans med Sahlin skriver intyg som vänder upp och ned på naturvetenskapliga grundkoncept? Sist men inte minst lovar han att fly landet om SD blir största parti i nästa val? Med sig lovar han att ta hela den klan/kompiselit han menar har betydelse för Sverige som framtidsland? Han kommer att få bo i någon av deras forna hemländer? Det blir i ett varmt land så han kommer att få klä sig i keps? Eller hijab? Där kan han bevisa betydelsen av invandring?

  3. Sverige Sverige fosterland lysande vackert men nu är det
    Sverige först inget annat PK-trams,
    elit media har spelat ut sin roll,
    ni har själv valt att straffa ut er genom lögnen.

    Idag fins nämligen gott om alternativa media!!!!!!!!!!

  4. Malena Ernman har vätesuperoxiderat sitt hår under lång tid.
    Skadorna på innanmätet – är irreparabla.

  5. Ernman får väl skaffa sig sprayad brun utan sol och färga håret svart, annars har hon ju fel färg på skinnet och på håret

    • Som de halvgermanska systrarna Märak som inför Sápmi Sisters på SVT plötsligt uppvisade en konstant solbränna och ett inte längre råttfärgat hår.

  6. Jojo raser och rasifisering tjänar fortfarande sitt syfte när det gäller ””ändamålet helgar medlen””!

    Fy för helvete dessa PK patraskfeminister använder ras och rasifiering när de själva har behov av det! När någon normal individ nämner hudfärg, ras eller något annat som har med världens olika folkslag då djävlar blir stämpeln omgående rasist, fachist, nazist och främlingsfientlig!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Fy fan för PK patraskfeminister, blir spysjuk bara man hör rösten på någon av PK patraskfeministernas representanter i något opinionsbildande media!

  7. Vilka rasister❗️Inom antropologin talar man inte längre om raser, uråldrigt. Det finns konsensus om detta inom forskningen men rasisterna inom UNICEF ser på människor utifrån det gamla rasistiska synsättet. Grattis Ernman som skall delta i det här påhittet inom rasist Unicef. Eloge till pappan som inte deltar i ras geschäftet

  8. Klart om en ska göra reklam som typ är reprentativ då måste en veta hudfärg. Det är ju viktigt för också, men bara när det gäller brott för att dela in svenskar med invandrare.

    • Hahahohaaaaaahoha helt rätt, borde troligen börja leva i en svartvit värld också! Säger som Per Oscarsson replikerade i den stressade situationen i filmen ””Göta Kanal”” kul, kul, kul!

      Borde varenda PK patraskfeminister bli tillfredsställda!

      Stefan Löfven avgå, utlys nyval ch anordna Swexit omröstning

  9. Kan vi få slippa (cirkus apa) Malena Ernman.

    ”Yttrandefrihet betyder rätten till att i tal- och skrift uttrycka åsikter utan gränser, utan repressalier.
    Inte att trakassera vanligt hyggligt folk.
    Vad är det som är så svårt att förstå egentligen? ”

    Malena skall vara jäkligt tacksam att hon bor i Sverige!

  10. Hatten av för denna pappan,han har förstått men Malena Ernman är det inget hopp om!
    Har slutat att köpa hennes skivor och går inte heller längre på någon konsert.
    Mitt sätt att rösta!

  11. Hur lång tid ska det ta innan antirasisterna fattar att man i n t e ska gruppera människor efter hudfärg och raser utan se oss som individer med åsikter som var och en får stå för? Ingen samhörighet föds av att kollektivisera oss i olika etniska och/eller religiösa ”civilsamhällen” i Sverige. Jag avskyr det uttrycket verkligen.

Kommentera