Stäng

Svenska journalister i chock

En värld i chock, om man väljer att tro våra vänner inom den skattefinansierade hatmedian.usa-2

För en stund sedan satt jag i bilen på väg hem, radion var på och det var svart, mörkt, chock och ledsamheter, i radiostudion fick Lotta Bromé krama om en kvinna som var ledsen i hela kroppen på grund av att folket i USA har valt vem som ska vara deras president, enligt journalister blev det fel fel fel kandidat som vann. Vem bryr sig om svenska journalister

Folket vann över etablissemanget, och ikväll deppar ”svensken” ner sig…….jag ska äta tårta.

Svenska journalister ser lika trumpna ut som efter Brexit………..otack är deras lön, de som kämpat så in i glödheta…….att svenska journalister är det skrå som innehar lägst förstoende från svensken i gemen är helt naturligt, svenska journalister gräver sin egen grav.

42 reaktioner på “Svenska journalister i chock

 1. Måtte Brexit och detta vara den signal som krävs för att den hårt arbetande medelklassen ska vakna och ta tillbaks initiativet från finans och kultureliten

 2. Nu talar de hjärntvättade journalisterna åter om den farliga Putin.
  Det är ju ett faktum att den Svenska s.k. regeringen är mycket farligare för Sverige än vad Putin är.

 3. Kräken beter sig som den värsta sektmedlemmen. Med Trump som president har vi antagligen undvikit ett kärnvapenkrig mot Ryssland. Och dom här stollarna är bedrövade!??

 4. Ha ha ha!!! Dags att fira ordentligt. Och med champagne. 🙂 Och det här är bara början på vägen ut det vänsterristiska 68-eländet. Men nu har kampen mot systemet börjat. Hurra!!! 🙂 Äntligen ett rejält hopp i all socialistisk äckelsörja. 🙂 Nu spirar livet igen!!! 🙂

 5. Ingen tårta här. Här blir det whisky för att fira Trumps seger över mediapacket.
  Först brexit, sen obamexit, och nu väntar vi bara på Löfvexit. Ut ska dom som förstör landet Sverige.

 6. Jag tappar direkt respekten för Inskränkta och korkade svenska journalister 🙁

  Svenska journalister är en skymf mot vårt folk, vårt arv, vårt språk och land.

  Vi är stolta över var vi kommer ifrån, även om vi inte har så mycket att vara stolta över just nu.
  Så har vi en vacker storslagen historia och ett otroligt vackert folk.

 7. Vad hade alla svenska journalister i USA att göra. Helt otroligt vad SR kastar ut pengar på detta som vi över huvud taget inte har med att göra. USA styr sina egna val oavsett om det kommer förståsigpåare från lilla Sverige, det humanistiska lilleputtlandet som skall lägga sin näsa i blöt. Journlisterna ville väl få en betald semester resa förstås, hela familjen var väl med.

 8. Förstår inte varför svenska journalister och kulturmuppar jagar upp sig så mycket över USAs presidentval. Det är ju inte precis så att de är röstberättigade. De borde i stället rapportera sakligt om vad som händer i vår omvärld istället för att bedriva opinion för andra som inte heller är röstberättigade.
  Och att man alltid ska tillfråga PK-kändisar i tid och otid om sånt här är ju rent patetisk. De är ju knappast några politiska experter med djupare analyser. Det blir bara massa känslosås.

  1. First we take Manhattan then we take Madrid. Det är deras tur nästa gång och de försöker rädda sitt eget skinn. Det är väldigt roligt. Melin skriver att det är en förolämpning mot henne och världens kvinnor. Humorn är att majoriteten av USAs vita kvinnor röstade Trump. Och latinos-Trump vann i Florida och det blev en chock. Där bor fattiga och latinos…

  2. De kan ge fan i utlandsrapporteringen helt och hållet, det finns nog med elände inom landet som det ska rapporteras sanningsenligt om, bara just den sanningsenliga delen blir en sk utmaning för de sk journalisterna!
   Det kan vara dags att byta ut alla journalister och alla ägare till medierna i detta land!

 9. Slutsatsen jag upplever från PK-media:

  Oops! Vilket fel vi har haft! MEN! Det är VI som har rätt i alla fall!
  Det får ni se!

  1. Dagens uttryck: SLASKTABLOID! Det ligger bra i munnen och ger en utmärkt, vardagsnära beskrivning över det regimpropagandistiska instrumentet Expressen. Vänstermaffians tankesmedjor kan dra åt fanders med sina novismer, Ossies ordkonstruktion smäller högt och rent!
   Andreas 🙂

  2. Vore skönt om kändisarna flyttade till Nordkorea, de kan ta med sig pk patrasket och deras svans av naiva arga unga.

 10. HaHoHooooo…Hela dagen har varit suverän.

  Har tröstat Clinton-anhängare men det är inte lätt efter massmedias hjärntvätt. Folk är rädda helt enkelt.

 11. Hahahohaaaaaahoha svenska journalister, nu fick ni ju möjlighet att skriva mer, frågan blir vad gråter Ni över? Troligen Er själva och ert missriktade oppinionsbildande! Vänta bara på nästa svenska riksdagsval, kommer antagligen att överraska Er så Ni får möjlighet att fälla några tårar till!

  Gråt inga tårar mer för …… skull, det lönar sig knappast!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan en av de bättre mänskliga egenskaperna är den då man föstår hur djävla oönskad man är och begriper att här kan jag inte vara kvar och avlägsnar sig!

 12. Det är väl inte bara svenska journalister som haft åsikter om Trump, det har man haft i många länder och även i USA har han ifrågasatts.

  1. Mia
   Olika åsikter har man rätt att ha i en demokrati, det är därför det blir sådan slagsida i svenska MSM.

  2. jo och i det EU landet jag bor i hade de debatt och diskussioner hela natten. De hade olika åsikter i TV! De disk hur det blir när rep har majoritet i senat och kongress! Tänka sig vad olika det kan bli.

  3. Så klart!!! När mediavänstern styr eterutbudet, så kan det ju inte bli på annat sätt. När ingen från exempelvis Avpixlat eller Nya Tider släpps fram för att ge sin syn på saken, här i Sverige. Och det är lika i USA och hela världen, även om det nog är värst här i den vänsterristiskt vinklade propagandan.

   1. Avpixlat börjar likna en blaska speciellt med John Gustafsson som skribent.
    Har en fundering om att de börjar smyga in vänsterpropaganda?. Vad tror ni?

  4. Ja, usa:s msm är minst lika korrupta som svenska. Skönt att de har en trovärdighet på max 3% och nästan inga tittare/läsare längre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: