Påven gillade invandring, tills han såg Malmö

INVANDRING. Påve Franciskus som besökte Sverige i två dagar vid månadsskiftet har tidigare gjort uttalanden om att är man kristen tar man emot invandrare, vi är alla invandrare, och invandrare utgör ingen fara.

paven_after_ssweden

Besöket i Malmö och Lund verkar dock ha fått påven att öppna ögonen. Det skriver det ansedda katolska magasinet Crux.

På flyget hem till Rom efter besöket lät det annorlunda: – Invandrare måste behandlas i enlighet med vissa regler, invandring är en rättighet, men den måste vara väldigt reglerad, sade påven.

På frågan om EU:s migrationskris sade påven att det är viktigt att skilja mellan mellan invandrare och flyktingar. De representerar olika problem.

“Migranter bör behandlas enligt vissa regler, eftersom migration är en rättighet, men en som är strängt reglerad,” sa han. “Å andra sidan, att en flykting kommer från en fruktansvärd situation av krig, ångest, hunger och en flykting kräver mer vård, mer arbete.”

Vid besöket i Sverige blev påven upplyst om enligt den katolska tidningen att av de 163000 asylsökande som kom till Sverige förra året har endast 500 egen försörjning och betalar skatt. Resten lever på bidrag.

Professor Anna Bono, som undervisar i afrikansk historia och institutioner vid universitetet i Turin, i Italien har sagt att de flesta migranter som kommer till Italien är inte flyktingar som flyr från krig eller ens fattiga människor som flyr från hunger, utan unga, medelklassmän som söker ett bättre liv. 

Professorn sade också att människohandlare i de afrikanska länderna kraftigt har främjat emigration till Italien genom omfattande propagandakampanjer. “I länderna söder om Sahara finns annonser som uppmanar människor att åka till Italien, för där är allt gratis”, förklarar Anna Bono.

Påve Franciskus är utan tvekan medvetna om problemet med att en stor del av invandrarna lever på bidrag i ghetton där de inte blir assimilerade.

Påven förtydligade även att han skiljer mellan att ha ett öppet hjärta och att ha en öppen gräns. Om ett land bara klarar av att integrera till exempel 20 invandrare, då ska det bara släppa in så många. Om ett annat land kan ta emot fler, då kan det ta emot fler, sade Påve Franciskus.

-Pettersson håller med påven. Inget land ska ta emot fler än de kan integrera och vi nådde vår gräns för 30 år sedan…

paven

13 thoughts on “Påven gillade invandring, tills han såg Malmö

 1. Om Påven vill klä sig i kvinnokläder som om han skulle på karneval kan han göra det i hemmet /Vatikanen.

  Om Franciskus inte kan ha kul, utan att ta på sig kvinnokläder så bör han nog söka psykvård som alla andra.
  Hur kan fullvuxna män bete sig på det viset egentligen?

 2. Det är väl inget speciellt eller konstigt med påvens åsikter i detta ämne. Varje människa som ännu inte blivit hjärntvättad, förstår väl att det bara är helt logiskt, och sunt förnuft, alltså inget konstigt alls med det.

 3. DET. Där är ingen sanning idiot petersson du förtalar hetsar ljuger om invandrare o andra du kommer inom kort delges .vi hörs i domstolen

 4. Vad vet påven om verkligheten – Ingenting!
  Att han gjorde detta uttalande om att invandringen måste vara reglerad var bara en flirt med Svenskarna. När han återvände hade han säkerligen något annat att säga. Kappan efter vinden så att säga!!

  • Han lär i alla fall ha sagt att han inte accepterar kvinnor som präster! Men fick vi veta vad han anser om en kvinnlig Ärkebiskop?

 5. Jag är säkert en hemsk människa men min första tanke på citatet “annonser som uppmanar människor att åka till Italien, för där är allt gratis” är att folk som går på en sådan reklam måste ha hemskt låg IQ.

 6. För vår del är det i realiteten av föga betydelse vilka uttalanden Franciskus Hibiskus begår, då han aningen vänder den sacerdotala skruden efter vinden. Vatikanen kan man helt enkelt inte sätta någon tilltro till och den roll av upphöjd halvgud som dessa påvar spelar har ingen direkt imponerande inverkan på oss protestanter, Jackelén undantagen. Effekten av denna apoteos kan förmodligen bara uppskattas av katolikerna själva, som verkar hysa en faiblesse för serafiskt glansfulla framträdanden…
  Andreas 🙂

 7. Om påven verkligen tycker det handlar om godhet kan han väl använda lite av kyrkans miljarder och bygga skyskrapor i Vatikanstaten som han fyller med Zigenare då?

  citat: Påven Franciskus ger sig in i den politiska vardagen med ett utspel där han hyllar den i Sverige (och alla västländer) pågående massimmigrationspolitiken jämte tvångsassimilerings och tvångsintegreringsprincipen.

  citat:“We have so many refugees, but no one wants them.
  They are a ‘bad word.’ Jesus was a refugee.
  He was not a tourist. It was not for work.
  He was fleeing death. A refugee,” he said.

  citat:”Sweden opens its borders, organizes language classes, gives economic assistance, and offers paths to join society,” Pope Francis said reports Vatican Radio.

  He added that Sweden’s policy on welcoming immigrants was at odds with other countries, who he claimed viewed them as a ‘bad word.’

  Påven verkar vara en s.k. “kulturmarxist” som gillar både bögar och invandrare.
  Vatikanen borde föregå med gott exempel och ta emot fler flyktingar så att vi slipper dem här..

  Vi borde tacka påven för besök genom att utvisa alla papperslösa flyktingar och tiggare till Vatikanen.
  Kristendom = Humanism = Massinvandring
  Glöm inte att Muhammed kräver ritualslaktad kött .

  • Mohammed kräver också samlag med alla svenska kvinnor som kommer i hans väg.
   Gratulerar alla kvinnor i Sverige, särskilt de som röstat för den här katastrofen.
   Nu har alla kvinnor möjlighet att visa sin styrka.
   Kanske bilda kvinnoklubbar med avsikt…………..!
   Kvinnor vill ju hävda att ni är starka => Gör något!
   Alla muslimer är muslimer!
   Alla muslimer ska följa koranen.
   Jag är rädd!

 8. Men tänka sig en påve med en touch av Sverigedemokratisk anda!

  Jaja, inte fler än vad som kan assimileras in i samhället, ja just det inte fler än vad som landet klarar av att assimileras in i samhället, ja det kan nog inte upprepas tillräckligt många gånger!

  Sverige nådde sin gräns avseende assimileringen redan under år 1975 när det beslutades att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land!!!! Redan där alltså år 1075 gick gränsen för vad Sverige klarade av!

  Tänka sig en påve som förstår skillnaden mellan de basala begreppen som “öppna hjärtan” “öppna gränser” det är ju för fan helt fucking otroligt! Märkligt att PK patraskfeministerna i Sveriges avlånga land inte förstår skillnaden, utan gör sig till åtlöje till och med i Vatikanen precis som i övriga världen!

  Fast det här var väl fel tidpunkt att ta upp och informera om en påve med en touch av riktig Sverigedemokratisk anda!

  Ta inte in fler än vad landet klarar av och då upprepar vi mantrat för dagen, “”inte ta in fler än vad som kan assimileras in i det svenska samhället””!

  “Integrera skulle det ju vara”

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

Kommentera