Generöst erbjudande


tr-flyg

Bland de som lovat att lämna USA om Trump vann finns: Lena Dunham, Barbara Streisand, Rosie O’Donnell, Cher, Eddie Griffin, Samuel L. Jackson, John Stewart, Omari Hardwick, Whoopie Goldburg, Al Sharpton, Raven-Symone, Jennifer Lawrence, Barry, Diller, Miley Cyrus, George Lopez, Chelsea Handler, Jenny Slate, Neve Campbell, Zosia Mamet, Chloe Sevigny, Natasha Lyonne, Elisabeth Moss, Spike Lee, Kathryn Hahn, Lily Depp, Gabrielle Union, Matt Damon, Ruth Bader Ginsburg, Amy Schumer, Will.I.Am, Bryan Cranston, Lena Dunham, Amy Schumer, Keegan Michael-Key, Ne-Yo


35 responses to “Generöst erbjudande

 • Billy Boy

  Stefan Löfven konstaterade att han och Miley Cyrus bekänner sig till exakt samma värdegrund. Därför bestämde sig Stefan Löfven för att sympati-demonstrera till stöd för Miley, så hon slipper bli exporterad till Kanada i Donald Trumps ”Jet Plane”.

  Stefan Löfvens demonstrations-klädsel är förvillande lik den som Miley Cyrus bär i de mest intima scenerna i sin musikvideo ”Wrecking Ball”. Kolla nedan och jämför!

  Stefan Löfvén (S) sittande på ”Wrecking Ball”

  Miley Cyrus i musikvideon ”Wrecking Ball”

  Nå, vad tycker ni? Tror ni Stefan Löfvéns sympati-demonstration till förmån för Miley Cyrus kommer att ge önskad effekt?

  Gilla

 • Pica pica

  Hade inte the Boss och Madonna som artister nu sist?

  Gilla

 • Vasaättling

  Här är en celeb som genomskådat nwo…
  The Elites Hate This Video – MATT DAMON Exposes The ELITE NWO With An Amazing Speech!

  Gilla

 • Terminator

  Arnold Schwarzenegger?

  Gilla

 • Stort tryck på Kanada

  Nätverk i Canada har kraschat nu !

  Amerikanerna har gnällt på Obama i 8 år, nu efter Trump har vunnit så vill de fly till Canada.

  Där är MÅNGA likheter med svenska och kanadensiska regeringen kan jag säga och Trudeau verkar vara en snyggare variant av Stefan Löfven.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det nya och på sikt mer respektabla USA kommer att klara sig alldeles utmärkt även om den famösa Miley Cyrus med sina undermåliga karaktärsegenskaper packar sin dildosamling och flyr fältet. Hon och hennes snedvridna gelikars närvaro torde varken vara nödvändig eller önskvärd för att återupprätta Amerikas rykte och statskonst. Dags att detronisera de s k celebriteter som utgör direkta avskräckande exempel i stället för att söka uppträda som föredömen för det uppväxande släktet.
  Andreas.

  Gilla

  • realist

   Jag är bara nöjd över att inte Steven Segal står på listan !!!!

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Hehe! Ja, de flesta har väl sina favoriter. Själv är jag övertygad om att t. ex. John Waynes namn inte heller skulle ha stått på denna föga hedervärda förteckning över globalist-juckare.
    Andreas 🙂

    Gilla

   • Kurt

    Han ha stuckit till Putin

    Gilla

 • eva

  Vart skall de fly? Till Sverige? Har antagligen både rätt värdegrund, råd att köpa dyra bostäder och klarar sig utan SFI och instegsjobb.

  Gilla

 • Truth Conquers (@Cheerfulmarket)

  avlönade av de kriminella Globalisterna, så enkelt.

  Gilla

 • ojoj

  Jag gissar på att inte en enda av de som lovade lämna landet kan hålla sitt
  ord, oftast är dom bara fega krakar för när det kommer till krita så fegar de
  ur ynkryggarna!!

  Gilla

  • Kurt

   Och hur fega är inte vi?, vi sitter vid skärmen och tuffa till oss var VI hade gjort i fall att osv. När vi i själva verket är för feg att stå för det man hävar ut sig framför sin datorskärm. Inte se man Svensson ute och göra rabalder på gatan. De man se är V. patrasket som kuvar Svenne. Var är alla SD anhängare som är så tuffa här på nätet. Jag ha varit med i Nyköping på Torget för några år sen som SD medlem och delade ut SD flyers, till och med till de vandrande sopsäckar och undrade va är alla som håller med SD, fyra fem stycken va vi på torget som stod för det vi tycker, och sen alla fegisar som smyg sig fram och nästan med förehållen hand framför munnen tyckte att SD gjorde ett bra jobb eller att man ”höll med” SD, och sen smög sig från SD tältet. Ut på gator och torg och säg vad ni tycker Ju fler som säger ifrån ute i det öppna, desto fler våga ansluta sig och stå för sina åsikter.

   Gilla

 • Per Andersson

  Skit, så insnöad jag måste vara … känner igen fyra (4) namn på den listan.

  Gillad av 1 person

 • Trynbald

  Tänk om Lindberg, Virtanen, Reinfeldt, Lindström m.fl. lovar att lämna Sverige om SD blir största parti 2018. Då kunde man ställa till med en insamling till enkelbiljetten.

  Gillad av 1 person

  • Kurt

   Samla till biljetten?, I helvete heller de ha nog tagit för sig så att det räcker till första klass enkel biljett till månen.

   Gilla

   • Trynbald

    Ironi är inte på allvar! Din reaktion är korrekt, men i samanhanget något malplacerad.

    Gilla

 • Krister Nyström

  Ska Amy Schumer lämna USA två gånger? 😉

  (Amy Schumer, Will.I.Am, Bryan Cranston, Lena Dunham, Amy Schumer,)

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag gillar Donald Trump mer och mer för varje dag. En vinnare som kan vara generös och hjälpsam även efter att blivit förolämpad är en bra vinnare.

  Gilla

 • Kurt

  Även om SD skulle vinna valet/bli största partiet är det inte sagt att de kan bilda regering. Ingen vet vilket sattyg de andra hittar på I ”DDR” Sverige

  Gilla

 • Zoomic

  Hoppas se en lång lång lista med ”kändisar” m fl som skall lämna Sverige 2018. Ernman högst upp?

  Gilla

 • Involuntarium

  Stefan Löfven och Annie Lööf får väl säga som norrlänningen, en av deltagarna i lyxfällan sa för något år sedan ””det här har varit en sådan dag, där man fått käftsmäll på käftsmäll””!

  Jojo Joel Kinnaman måste vara på väg hem till Sverige just i detta ögonblick, enl. muppmedias utsago! Kinnaman skulle ju flytta hem om Trump vann presidentvalet! nu röstades ju Trump fram så nu återstår att se hur många kändisar som får ta på sig dummejönsstruten och skämsbyxorna och göra en pudel!

  Hahahohaaaaaahoha kan vara viktigare än man tror att hålla käften, när ingen kan garantera något utfall, tänk vad många som får ångra sina vansinniga uttalanden och hot om vad man tänker göra när en viss situation uppkommer Hahahohaaaaaahoha!

  Ingen direkt överraskning att Donald Trump vann presidentvalet! De enda som blev djävligt överraskade var PK patraskfeministerna på grund av att de förlitar sig på att muppmedia är opinionsbildande, när det i självaverket är tvärtom!

  PK patraskfeministerna förstår inte att människor har förmågan att tänka själva och fatta egna beslut, utan vare sig pekpinnar eller opinionsbildande muppmedia!

  Ja ska man säga något om Clinton så får det väl bli först förlorar hen mot nuvarande president och nu förlorade hen mot Trump en individ av det mest förhatliga muppmedia sett och hört på år och dag! Det här tycker åtminstone jag säger mer om Clinton än om både nu varande president och Trump!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gilla

 • jockfall

  Efter 2018 kan man stanna i Sverige för då blir det bättre när S och hans kompisar måste lämna.

  Gillad av 1 person

 • putte

  Det räcker nog inte med ett plan , undrar om det svenska regeringsplanet står till förfogande för alla dom som vill lämna Sverige efter vårat val 2018 .Frågan är vart dom ska ta vägen för det är väl ingen som vill ta emot dem möjligtvis Nordkorea för det är väl där som dom känner sig som hemma . Allvarligt talat så tror jag inte att det blir så många som sticker för prata går bra men sätta planerna i verket är en helt annan sak ,och dom som till äventyrs gör slag i saken är sådana som inte bidrager med något till samhället så då kvittar det om dom är kvar eller inte.

  Gilla

 • Nosferatu

  De har själva råd att lämna

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det blir väl Syrien de ska till? För att hjälpa till att göra Syrien Great again?
  En skulle visst till Sverige? Undrar om man kan få byta plats?

  Gilla

  • Lena

   Bara en av alla…..de gillar kanske utmaningar……i Sverige så fungerar det enkelt med ”rätt” värdegrund……(värdelöst skräpord).’

   Gillad av 1 person

 • Tanten

  Många judiska namn där??

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: