När slussportarna öppnades…

INVANDRING. De flesta minns säkert att det var bara drygt ett år sedan allt förändrades…

På försommaren 2015 tog Angela Merkel sitt förvirrade beslut att öppna portarna till Europa för alla miljoner från Mellanösten och Afrika som sökte ett bättre ekonomiskt liv.

Sedan gick det raskt utför…

Blandade klipp från årets händelser. T ex strider mellan poliser och asylantgäng i Paris.

Och till slut: Europas största asylantläger i Calais är tömt och har flyttat till Paris….

LYCKA TILL, EUROPA !

Jihad i Malmö

9 thoughts on “När slussportarna öppnades…

 1. Fånga upp alla som bara är migranter, köp en ö utanför Afrika och släpp ner dem där. Så får de klara sig bäst de kan.

 2. En liten rättelse till den inledande texten: det handlade inte om någon förvirring utan det hela är iscensatt av eliten med George Soros i spetsen för att kunna spekulera med valutor bl.a . Den dagen folk öppnar ögonen och ser sambanden har vi en sann revolution i världen.
  Varför tror ni Ghadaffi blev obekväm och undanröjd? Han tänkte skapa en ny valuta som hade sin värde i guld och då fick eliten panik. Det första amerikanerna gjorde var att tömma de libyska valven på guld.
  Saddam tänkte sälja olja och knyta det till pundet, vi vet alla hur det slutade.
  En av de riktiga asen i världen är faktiskt Obama,som ¨låtsas vara en fredens man ,samtidigt som han suktar efter oljan från Quatar ,Assad nekade pipelinen genom Syrien ,då beväpnade han och skapade ISIS. Som en parentes kan jag tala om att även landsförrädarFredde skickade svenska skattebetalares pengar till ISIS.

 3. Skall bli intressant att se hur Merkel kommer att tackla att Turkiets tålamod nu tryter eftersom det besked som tidigare lämnats angående visumfrihet för turkar till Europa fortfarande inte uppfyllts. Skulle ha varit klart till slutet av oktober. http://www.bild.de/politik/ausland/tuerkei/eilmeldung-tuerkei-48581212.bild.html.. Kommer hon att sätta in stridstrupper för att bevaka gränsen Turkiet till övriga Europa?

  Dessutom, 60.000 på väg på västbalkan-rutten. http://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/balkanroute/ueber-80000-fluechtlinge-kommen-immer-noch-48573538,view=conversionToLogin.bild.html.

 4. EU måste skicka tillbaka immigranter annars har vi hela Afrika här snart. Samt människor som drunknar på vägen hit.

  Budskapet måste vara: ”Du kan aldrig bli medborgare i EU”

  • Under oktober har Tyskland haft 3.469 illegalt inresande. Ungefär samma antal som månaden innan. 1.701 kom genom Österrikiska gränsen.

   (Enligt Newsticker, http://www.bild.de 2016 11 02).

   Bild hade även en artikel igår, tror jag, om hur många miljarder detta kaos kostar de tyska skattebetalarna. Hittar den tyvärr inte nu. Samtidigt lever miljoner tyskar under existensminimum!

Kommentera