Svenska media är alltför ensidiga

Talade  med min ena syster som bor i USA. Valet där är osäkert och många amerikaner tycker det är synd att inte Clintons e-mail släpptes tidigare. Hon har gjort så mycket ont i både sin och makens karriärer. Secret service hade det som ett hot om man misskötte sig – du får jobba med Hillary Clinton.  Hon var avskydd i Vita huset för sitt otrevliga och arroganta sätt.Livvakterna fasade för att behöva stå ut med henne. Inte bara New York Post skriver om fasan över att arbeta med henne.

 

Den pensionerade secret service agenten Ronald Kessler är författare till  boken ”First family detail”. Den handlar om USA`s presidenter, deras familjer och de som arbetade för dem.  Han beskriver Bill Clinton som en ”easy going” arbetsgivare medan Hillary var ett arktiskt monster.

Uniformerade agenter omgav presidentparet och när man hälsade ”good morning mam” kunde man få ett dräpande ”fuck off” till svar. Inför allmänheten var hon ständigt leende men bakom kulisserna – när kamerorna slocknat visar hon sin elaka, arga personalitet.  Hon fick Richard Nixon att liknas vid Mahatma Gandhi – det vill inte säga lite.

Detta är kvinnan som svenska media hoppas skall bli USA`s nästa president. Detta är kvinnan som skall leda världens mäktigaste nation? Tillåt mig att önska något annat…….  Mina syskon kan inte tänka sig att rösta för denna kvinna. Hon är ondskan personifierad och kommer leda USA i fördärvet            ( eller i alla fall kommer det inte att bli bättre).

Christopher B. Emery, vaktmästare i vita huset hjälpte tidigare first lady`n Barbara Bush 2 gånger när hon hade datorproblem som hon bad om hjälp med. Konsekvensen blev att 4-barns pappan fick sparken av Hillary. Emery förblev arbetslös i över 1 år efter denna händelse?!

Historierna är oändliga och det finns lika oändligt många vittnen, ändå står hon där idag som demokraternas presidentkandidat?? Måtte det Amerikanska folket ta sitt förnuft till fånga. Nu är desperationen ett faktum när Hillarys seger inte är så självklar längre. Nu skall FBI få skulden för e-mailaffären??

Efter att ha studerat dussinet presidenter och deras familjer är Kessler förvånad att inte Hillarys omänsklighet genljuder i varje Amerikans huvud.

Vi håller näbbar, klor och tår för att Hillary inte blir historisk. Hon behöver förlora valet så att hon kan åtalas för sina brott. USA behöver en förändring och just nu är det Donald Trump som kan stå för den.

9 thoughts on “Svenska media är alltför ensidiga

  1. När man tänker på hela gyttjan av pk pajaser stöttar Clinton, nu senast vårt eget riksmiffo Wallström, och dom roffar åt sig företräde att tolka demokrati, då blir man skrämd. Nazisterna ansåg också sig vara demokratiska, även DDR packet var ”demokratiska”. Jag tror det amerikanska folket genomskådar allt mer vilka sopor Clinton och hennes liberala pk-svans verkligen är. Trump har ledningen nu verkar det som.
    GO TRUMP!
    http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-11-01-ny-meningsmaaling-fra-washington-post-og-abc-trump-foerer-over-clinton

  2. Kan va bra att veta att FBI chefen är tillsatt av Obama. Och att denne FBI chefens självaste bror är chefsjurist för Clinton foundation som nu är under utredning. Svåger politik någon?

  3. Vinner Trump kommer vi kunna se fram emot ett jättegnäll på svenska medier.
    Ungefär som när de borgerliga vann 2006, då tyckte man att ”fel parti vann”, och efter valet 2010 blev det gnäll igen för att SD kommit in i riksdagen.

  4. Trump är inte så kul han heller . Såg ett program när han skulle bygga en golfbana vid Skottlands kust och hur han körde gangstermetoder och utpressning mot folk som bodde där för att komma åt deras mark.

    • JEX

      Så här är det ”cash is King” och det språket förstår minst 99,99% av jordens befolkning! Ja med tanke på det du kallar utpressning och gangstermetoder!

      Till och med tok vänster aktivisterna brukar förstå budskapet ”cash is King”, trots att de flesta tok vänster aktivister hävdar motsatsen!

  5. Hela kärringen lyser av elakhet och ondska, kan aldrig komma något gott ut av hon röstas fram som USAs nästa president! Troligen kommer den amerikanska befolkningen att få lida om den kvinnan blir president!

    Gillar bumper stickers med budskapen ”Vote for Trump” och ”Trump make America great again”

    Inför valet 2018 hoppas jag att Sverigedemokraterna ordnar bumper stickers med budskapet ”Rösta på Jimmie” och ”Jimmie bygger stormakten Sverige” men eftersom Tok Vänstern har svårt med respekten för demokratin och respekten för andras ägodelar och dessutom har riktiga illgärningsmän inom sin organisation så vågar kanske ingen normal individ montera dylika bumper stickers på grund av att få bilen fullständigt sönder slagen av, just det tok Vänster aktivister!

    Det är lika illa som att Sverige har en statsminister och regering som lider av megalomani! Förstår helt enkelt inte sitt uppdrag som Sveriges statsminister styra, leda och framförallt utveckla Sverige, demokratin och välfärden!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  6. Har satt in denna video tidigare jag tycker att den är så bra att jag repeterar den. De talar även om Sverige utan att skönmåla.
    Visst är den skrämmande, dock så är vår värld.

  7. Ja nåt mer enögt än svensk media existerar knappt. Hoppas Trump vinner så man kan njuta av alla chockade PK idioter som kommer sitta i morronsofforna och beklaga sig och spå världens undergång. Dom har ju utropat Hillary som segrare sen länge.

Kommentera