Sverige, ett märkligt land

Kom inte och säg att Sverige är ett land som alla andra…längre.

Nedan följer några exempel ur verkligheten i detta allt märkligare land.

Gruppvåldtäkten i Ludvika känner vi igen. En ensam kvinna våldtogs i en park av tre män och att denna våldtäkt ägt rum står utom allt tvivel. En av männen var inte lika aktiv i våldtäkten och problemet uppstår när kvinnan inte kan avgöra vem av de tre detta var. Mannen som uppges vara den minst aktive frias, erhåller ett skadestånd på 140 000 kronor och nu visar det sig att också de övriga två männen släppts på fri fot och kan vänta sig ett skadestånd p.g.a. tiden de suttit häktade. Den våldtagna kvinnan går dessutom miste om sitt skadestånd på 166 860 kronor, trots att hon bevisligen våldtagits av två av männen. Dalademokraten

Förra året våldtogs en kvinna i Strängnäs när hon var på väg hem efter ett besök på en av stadens krogar. På vägen överfölls hon av en man som våldtog henne. Som om detta inte vore ett trauma nog, så våldtogs hon ytterligare en gång på vägen hem av en annan man. Bägge männen grips snart, de döms till straff och utvisning på det. Den feministiska vänstern beslutar sig då för att manifestera mot rasism då händelsen väckt starka reaktioner på orten och ute i landet. Något manifestation till stöd för den våldtagna kvinnan ville inte den arrangerande feministiska vänsterorganisationen ta på sig. Eskilstuna-kuriren

En lärare i Göteborg hotas med uppsägning efter att han blivit slagen av en elev under en lektion. En stökig elev som tidigare varit föremål för rättsväsendet lyftes ut ur klassrummet av läraren som fått mottaga ett slag i huvudet av eleven, följt av ytterligare slag och sparkar ute i korridoren. Nu riskerar läraren som misshandlades av eleven att förlora sitt jobb p.g.a. överdrivet agerande. Göteborgs-Posten

En far och son i skånska Nävlinge hade tröttnat på alla stölder de själva och andra bybor råkat ut för. Fadern och sonen som råkat ut för flera stölder upptäckte en dag en för dem okänd bil som färdades i byn och bestämde sig för att följa efter. De konfronterade föraren, misshandlade honom och band hans fötter och händer. Fadern och sonen anhölls för grov misshandel. Om stölderna i Nävlinge blev uppklarade står inte att finna och om den misshandlade mannen i den okända bilen var en av de som stulit i trakten har inte kommit fram. Aftonbladet

29 thoughts on “Sverige, ett märkligt land

 1. Att anställa detta halvarabiska fruntimmer på Vattenfall är fullständigt barockt. Vad kan denna figur tillföra vår energiproduktion utom enorma privata kostnader.

 2. Så är det, när det groteska vänsterristiska totalt styr. När ”alla(h) s lika värde” står över mänsklighet. När all vidrig skit, så länge den är vänsterkramande, är likvärdig det mänskligt goda, mellan människor. Då får vi det sjuka samhälle vi idag har.

 3. Det dysfunktionella samhällstillståndet anarki är ett faktum då ordningsmakten och rättsväsendet agerar på basis av nationalitet och inte med hänsyn till det faktiska brottet. Ett skandalöst skede i Sveriges historia, vilket präglas av allmänfarlig rättslöshet och landsomfattande kaos. Brottslingen belönas via skadestånd medan offret straffas dubbelt upp.
  Andreas.

 4. ”Sverige ett märkligt land”………….. nu går skam på torra land ……………skattebetalarna ska nu återigen försörja ………en skitstövel en s….ba !
  Fy F*N !
  http://www.di.se/nyheter/mp-topp-gar-till-vattenfall/
  Hon har redan suspekta telefon räkningar……… mobilsamtal för 45,000,
  275.000 handlat på riksdagens kort, 70,000 för taxiresor.
  Men eländet är ju VÄNSTER !

 5. Jag anser att lastbilsföraren som styr Venezuela, har mycket gemensamt med vår svetsare, de har båda raserat sitt välmående land, fortare än man kan ana.

 6. ”Landet annorlunda” passar väl in för Absurdistan. Här skrives i PK-pressen öppet ut,sina okunskaper.
  Låg idag i min sjuksäng och förstod, att dessa skribenter aldrig hört talas om Reformationsdagen ,och t.o.m undrade varför Påven besökte Lund så här en vardag !!!!
  I Tyskland är denna dag av speciell dignitet. Nu är ju detta land,där Luthers teser spikades upp,likväl vårt grannland i söder.F.ö. sker i eftermiddag stora manifestationer (i regie PEGIDA) för att än en gång påminna ,och visa upp att gamla Gudar fortfarande lever i delar av Europa ! Kommer om orken finns kvar om några timmar,att lägga in en länk.
  http://pi-news.net/wp/uploads/2016/10/dresden3110.jpg

   • Stenbock
    Tack för länken du orkade ett gott tecken, fortsatt bättring och de bästa hälsningar till dig !

   • Stenbock,
    Tråkigt att höra om ditt hälsotillstånd, att du inte orkat skriva nåt på ganska länge. Låt mig be en bön för dig, gamla och barna får gehör hos gud, han hjälper även ateister om du nu är en sådan. Önskar dig det bästa som finns.

   • Tack alla ni som stödjer mig i denna prövningens stund….
    Man söker nu blanda samman en häxdryck efter alla de ”tusen” proverna man tagit….Kanske har jag tur för en gångs skull. 🙂

   • Stenbock
    Måtte de blanda en välgörande cocktail………… måste säga att så många som var där på mötet i Dresden i dag, det måste ha varit rekord.

 7. Det är inte särskilt märkligt att någon som stoppar en bil, kidnappar och bakbinder den äldre föraren, slår honom med en golfklubba och sparkar honom i huvudet , sedan ringer till polis och visar upp den halvt ihjälslagna mannen, att de sedan åtalas och döms.

   • Eftersom rubriken var att Sverige är ett märkligt land valde jag att kommentera den händelse som inte var särskilt märklig och som jag kände mest till.
    Nöjer mig med det just nu.

   • Nej och det är inte särskilt märkligt heller Mia när
    en medsyster till dig blir gruppvåldtagen av tre
    ynkryggar som skyller på varandra, blir frisläppta
    och får skadestånd, däremot inte offret? Det är ju
    en helt vanlig dag i det märkliga landet Absurdistan
    som dina trosfränder har byggt upp till oss.
    Men må dessa jävla parodier på människosläktet
    brinna i h—-tet.

  • Mia, ute på landet så är det inte vanligt att okända bilar (dessutom samma bil) kör omkring gång på gång om man inte är ute efter att stjäla! Du kan ju även kommentera de andra fallen även om jag är helt övertygad om att grabbarna i Nävlinge fått tag på rätt gärningsmän.

   • Mimi

    Om du läser artikeln här ovan och går till det sista exemplet så förstår du litet mer. Händelsen är några år gammal och jag läste om den när den var aktuell, så jag vet litet mer än vad som står i artikeln.

   • Ja, Dave, tack Dave. Skriver ofta under en stark ’impact emotional’ (rum.), blir arg och sällan läser om det jag skriver för att rätta ev. fel.

 8. Att Sverige är ett märkligt land är milt uttryckt. Sverige har sen 1975 sakta men säkert utvecklats till ett land i fritt fall som går allt snabbare på alla områden. Framtiden för dagens barn och kommande generationer ser väldigt mörk ut.

  • Alltsedan 68-rörelsen så har politikerna gått i medias ledband, resultatet ser vi här, så ledsamt. ( Borgmästaren i Paris är socialist och kvinna.)

 9. Är det LANDET BAKVÄNT vi lever i idag? Allt som känns riktigt och rätt, VRIDS på så att det känns oriktigt och fel, när man tänkt ”RIKTIGT OCH RÄTT”!!!!!! Det är inte utan att man blir förvirrad, är det offret som ska straffas (ja) eller är det gärningsmannen (nej) i Sverige idag……

  • Jag blev själv misshandlad och bestulen och fick dagsböter för detta, medans gärningsmännen inte ens blev hörda av polisen.
   Detta hände i Södertälje.

Kommentera