Bulgarien är bekymrade över sina asylsöande


INVANDRING. Lite från kommentarerna: Dessa inkräktare vill 5-stjärnigt boende. De vill ha nya garderober, pigor att antasta, kvinnor som städar deras rum, 24-timmars halalkock service, pengar, gratis sjukvård, moskéer vid varje gathörn, hus, bilar, gratis höghastighetsinternet, frihet att begå brott utan åtal eller utvisning, och allt annat de kan få . De flyr inte från sina länder i rädsla, de invaderar för att plundra. De bör skickas tillbaka till sina sandavloppsbrunnar tomhänta.

Varför kan de aldrig göra något för att hjälpa sig själva? Varför kan inte de göra något av sitt eget land? när de var europeiska colinies de var mycket framgångsrik. de kan inte hjälpa det, men de är till någon nytta för människor eller djur. om de kommer hit, kommer de att vända suger i skiten. brinner alla de är bra för.


6 responses to “Bulgarien är bekymrade över sina asylsöande

 • Mimi N.

  Våra grannar söder om Donau var också under osmanskt ok länge ….
  Svenskarna har haf tur att slippa främmande barbariska horder. Nu är ni drabbade och…. tysta.

  Gilla

 • Pica pica

  De skyller på att deras kvinnor och barn kan bli sjuka i lägret. Jag såg inga kvinnor och barn, bara män. Kanske därför de kräver att man ska skicka in kvinnor som städar åt dem?

  Gilla

 • Mosquito

  Den enda lösningen på normala länders problem idag är att man lämnar EU-projektet bakom sig då detta är ett rent teoretiskt och filosofiskt experiment som inte fungerar.

  SWEXIT 2018

  Gilla

 • Cinna

  Kultur är INTE främst högtider och mat. Kultur är hur man av sin omgivning lärt sig se på sin omvärld och tillvaro, på rätt och fel, hur man anser att man själv och andra kan bete sig, hur man värderar män, kvinnor, barn och djur, på ärlighet och medkänsla, och detta varierar i olika delar av världen och med vilka delar av världen ens familj och umgänge kommer i från.

  Vissa kulturer främjar inte trygga välfärdssamhällen, de river dem.

  Gilla

  • Lisa.

   Det glöms ofta bort att ett viktigt inslag i den svenska kulturen är att, tala sanning, och hålla löften.
   Avtala med en muslim eller neger att ni träffas i morgon kl åtta.
   Tror du han kommer, icke.
   Men han har tusen förklaringar varför han inte kom.

   Gillad av 1 person

 • angelicaplacet

  Tänk hur folket runt om i Norden – Europa måste vara behjälpliga och ställa upp på det största asylbedrägeriet i historien.Vilken tragedi.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: