Hur många gånger har muslimer invaderat Europa vs. européer invaderat muslimska länder?

ISLAM. Historiska fakta och jämförelser. Hur många gånger har muslimer invaderade Europa vs. européer invaderat muslimska länder.

Islamisterna startade sina ”korståg”, Jihad, ungefär år 630 och väst lanserade sina korstågen år 1095 för att stoppa den muslimska invasionen. Korstågen var en defensiv åtgärd mot islams ockupation av områden som hade varit kristna i århundraden.

Muslimernas erövringar började när Muhammad invaderade och erövrade Mecka, där det bodde kristna och judar. Senare, invaderade muslimerna Syrien, Irak, Jerusalem, Iran, Egypten, Afrika, Spanien, Italien, Frankrike, osv. De kristna korstågen var ett försök att stoppa de aggressiva muslimska invasionerna.

Islams jihad, fortsatte även efter de västerländska korståget. Islam har dödat omkring 270 miljoner människor: 120 miljoner afrikaner, 60 miljoner kristna, 80 miljoner hinduer, 10 miljoner buddhister, etc. Det kallas Jihads tårar.

Islam och dess självförsvarskrig

4 thoughts on “Hur många gånger har muslimer invaderat Europa vs. européer invaderat muslimska länder?

  1. En präst kom fram till mig då jag låg i lumpen och sa. -Är det inte konstigt att vi inte lär av historien? Ingen har vunnit ett krig som startat det. Människan är inte funtat att lära av misstagen, utan måste uppleva dessa själv. Klok präst.
    Såg ett program på TV 10 i fredags kl. 22.00-23.00 som handlade om shiia-sunni-korsfarare krig och intriger i Persien, Palestina, Syrien.
    Har man sett denna så förstår man att mussarna lärt hur man gör för att vara listiga. Dock inte hur det är att förlora.
    http://www.tv.nu/p/1C0dQk-16-1B6

  2. Ottomaner kidnappade pojkar i 7-10 årsåldern och uppfostrade dem till trogna jenitscherer (det är närmare uttalet i mitt land på 1300-1400 talet) – fotsoldater i deras armé. Flickorna kidnappades för att förse haremet med ’färskt lamm’ tills föräldrarna kom på en lösning: att tatuera korstecknet mellan flickornas ögonbryn. Då lämnade turkarna flickorna vara – de var ju kristna, d v s ’scheytan’ (=djävulen). Så var det i de två furstendömen (inte självständiga, utan de var lydstater till Ottomanska riket) Moldova och Valakiet som mitt hemland bestod av på den tiden. Turkarna dök upp ofta och plötsligt på räder, plundrade och mördade innan stackars människorna kunde reagera. Ibland kunde byborna ’lura’ dem: de lastade lite pick och pack, lite bohag på hästar och mulor, tog med sig boskap men lämnade inget åt ’osmanlâi’ (=osmaner). Folk brukade, under såna omständigheter, elda upp sina hus, sätta eld på oskördade vete och majs – och, viktigast av allt, förgiftade vattnet i alla brunnar. De offrade allt bara att fienden inte ska lägga vantarna på. Sedan bosatte de sig på andra områden där de tog livet från början på egen kostnad och eget arbete utan att parasitera på lokala bybefolkningarna. Gamla rumäner led oerhört mycket från muslimernas sida, landet blev fri från osmanska oket så sent som självständighetskriget 1877. Innan dess slogs alla furstarna heroiskt mot islamiska horderna – grymmast av alla var Vlad Tepes.
    Man kan förstå varför rumänerna hyser inga varma känslor gentemot muslimer.

  3. Ett strategiskt misstag av Ententen efter dess seger över det Osmanska riket var att inte skala bort all turkisk närvaro från Europa. Ett annat strategiskt misstag av NATO var att släppa in Turkiet. Det kunde ha rättfärdigats genom att lägga ner NATO efter det att Warszawapakten imploderade men de behövde väl en förvaringsplats för utbrända politiker och militärer som behövde status och försörjning. Precis som EU-kommissionen och EU-parlamentet fungerar. Som allt farligt avfall hotar dessa tre institutioner att skada oss allvarligt eller beröva oss livet.

Kommentera